Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Κάποια τοπικά ΜΜΕ δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως ο βρεφονηπιακός σταθμός στην οδό Αριστογείτονος λειτουργεί από χθες. Δεν εξηγείται διαφορετικά σε πρωτοσέλιδό τους που έχει μείνει μία μέρα πίσω! 

    • Οπαδοί της "νομιμότητας" τα ορφανά του Κιντή, τολμούν και βγάζουν γελοία δελτία τύπου για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, την στιγμή που δώδεκα χρόνια που διοίκησαν τον δήμο Ηλιούπολης ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ στην διοίκηση Γεωργάκη ούτε ΕΝΑΝ που να είχαν σχεδιάσει, κατασκευάσει και εγκαινιάσει στα 12 χρόνια που οι κομμουνιστές ήταν στο τιμόνι του δήμου μας!
    • Όταν καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να ανατρέψεις έναν δήμαρχο που δεν τον κρατάει ΚΑΝΕΝΑΣ , το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμφιλιωθείς με τους ρόλους που αυτός μοιράζει στα στελέχη της παράταξής του,  και όσους συνεργάστηκαν προεκλογικά μαζί του για να αλλάξει η διοίκηση του δήμου μας. Εμείς ως γνωστόν δεν ήμασταν από αυτούς που στήριξαν προεκλογικά την προσπάθεια Ψυρρόπουλου να γίνει δήμαρχος , θεωρώντας πως θα ακολουθήσει μια πεπατημένη που για εμάς θα ήταν καταστροφική για την πόλη μας. Αυτό δεν συνέβη , και είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές με τις προσπάθειες που κάνει για να γίνουν επιτέλους οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και στον δήμο μας.  που θα μας οδηγήσουν σε μια κανονικότητα που έως χθες βλέπαμε μόνο σε όμορους δήμους , αλλά όχι στον δικό μας! 
    • Τα άκρα στην πόλη μας είχαν ενωθεί καιρό πριν. Έτσι κομμουνιστές και χουντοβασιλικοί έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς είναι η αλήθεια , να παραχαράξουν την Ιστορία αυτής της πόλης. Ύμνους και τιμές για όσους την κατέστρεψαν , και υπόνοιες για διαφθορά για όσους έβαλαν πλάτη για να έχουμε αυτά τα λίγα που μας επέτρεψαν οι ιδεοληπτικοί με την ΑΝΟΧΗ τους σε κάθε παραβατικό που δεν αμφισβητούσε το ψεύτικο αφήγημά τους Ευτυχώς για εμάς η νέα γενιά έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην γνώση,  και δεν αναμένει από παππούδες και γιαγιάδες να μάθει πως ήταν η πόλη μας τις δεκαετίες του 1970 , του 1980 και εν μέρει και έως τα μέσα του 1990 όπου άρχισαν  σιγά- σιγά να φαίνονται και στον δικό μας ορίζοντα τα οφέλη του να ζεις σε μια καπιταλιστική κοινωνία. Εάν εξαιρέσουμε όσους ηθελημένα προσπαθούν να παρουσιάσουν μια ιδεατή εικόνα της πόλης για να δικαιολογήσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους,  οι πολλοί έχουν αντιληφθεί τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανε η διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη για να δώσει στην πόλη μας πνοή και ώθηση για δημιουργία. Παρέλαβε μια πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή που έχει παραλάβει σήμερα η νυν διοίκηση , και 16 χρόνια πάλεψε με ιδεοληπτικούς που ήθελαν να παραμείνουμε ένα χωριό όπου θα κυριαρχούσε η παρανομία των λίγων. Σήμερα η πόλη απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος , οδεύει σαφέστατα σε καλύτερες μέρες από αυτές που βίωσαν όσοι στερούνταν ακόμα και τα βασικά,  σε μια πόλη που πριν την διοίκηση Γεωργάκη δεν είχε καν αποχετευτικό δίκτυο και άδειαζε βόθρους! Το 1990  η πόλη έθαψε οριστικά όσους την κρατούσαν πίσω και παρά τις προσπάθειες της διοίκησης Χατζηδάκη να "αναστήσει φαντάσματα" θεωρούμε πλέον πως με δήμαρχο τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο οι ΦΩΝΕΣ της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ δεν θα βρίσκουν βήμα σε εκδηλώσεις του δήμου μας. Έτσι και η δική μας δωδεκαετή προσπάθεια να αφυπνίσουμε συνειδήσεις θεωρούμε πως έως το 2028 θα έχει ολοκληρωθεί με την εκ νέου επικράτηση μιας παράταξης που δεν είναι ανεκτική στο ΦΑΣΙΣΜΟ από όπου και εάν προέρχεται. Σε αντίθεση με άλλες δημοτικές παρατάξεις που κάλυπταν και καλύπτουν τους ακροαριστερούς και ακροδεξιούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους τους ο κος Ψυρρόπουλος άμεσα έστειλε σπίτι της την ΥΠΟΨΗΦΙΑ που πριν ενταχθεί στην παράταξή του ήταν υποψήφια βουλεύτρια της Χρυσής Αυγής! Μαθαίνουμε πως δεν θα πάει χαμένη και θα την δούμε ξανά υποψήφια το 2028 σε άλλο ψηφοδέλτιο! Δεν βαριέσαι εδώ θα είμαστε εμείς και ΤΟΤΕ για να υπενθυμίσουμε στους πολλούς τι "φυντάνι" είναι ! 

    • Άλλο ένα θέμα που δεν θα διαβάσετε σε εμάς και μάλλον πουθενά αφού θεωρήσαμε πως δεν έχουμε λόγο να τα βάλουμε με κάποιον που δεν κατάφερε καν να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Μας εστάλη παραμονή της Παναγίας και σήμερα διαπιστώσαμε την γνησιότητα των φωτογραφιών που μας είχαν σταλεί , από φίλο μας που εργάζεται σε κρατική υπηρεσία που έχει τους κατάλληλους  μηχανισμούς για να κάνει τον σχετικό έλεγχο. Θα κάναμε πολλά κλικ,  αλλά δεν μας πάει η καρδιά μας! Στείλαμε μάλιστα και mail σε αυτόν που μας το έστειλε πως δεν το παίζουμε εξηγώντας του και τους λόγους με την προτροπή να το δώσει αλλού. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Εμφανιζόμενη ανάρτηση

    Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

    Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...