Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Η φωτογραφία του μήνα αφιερωμένη σε όσους έβλεπαν πρόβλημα του Στάθη Ψυρρόπουλου με τα στελέχη του ΕΝΑΚ !


Η κριτική είναι θετική για μια διοίκηση αφού την βοηθάει να δει τα λάθη και τις παραλείψεις της και να γίνει καλύτερη. Αυτό που δεν βοηθάει είναι η γκρίνια και η μιζέρια της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ  της πόλης μας. 

Όσοι έβλεπαν "φράξιες" και "επαναστάσεις" από τα στελέχη του ΕΝΑΚ για να βοηθήσουν συγκεκριμένη παράταξη της αντιπολίτευσης να ξαναβρεί τον βηματισμό της μετά την βαριά ήττα της στις δημοτικές εκλογές του 2023 μάλλον θα αναρωτιούνται για την παραπάνω φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημείο αναφοράς την πόλη μας  από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννη Πούλο , και μέσω της οποίας μας τονίζει όπως βλέπετε παρακάτω την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ του , για το καλύτερο ΜΕΛΛΟΝ που αναμένει την Ηλιούπολη μας! 



Η "φράξια" κατά τους φαντασιόπληκτους διακινητές fake news της πόλης μας , συντρώει και πίνει το κρασάκι της με τον δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο  που στήριξε και στηρίζει για να καταφέρουμε επιτέλους ως πόλη να αλλάξουμε επίπεδο,  μακριά από τους ιδεοληπτικούς της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ και όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη. 

Επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΕΝΑΚ , και όσους παρερμηνεύουν την κριτική που ασκούν κάποια στελέχη του για αποφάσεις ΘΕΤΙΚΕΣ για την πόλη μας,  που ατυχώς για εκείνους  δεν  εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους , ως τάχα αρχή "αντάρτικου" από όσους χωρίς καρέκλες δεν αντέχουν! 

Άλλωστε αιτία  για την αποχώρησή τους,  από την προηγούμενη διοίκηση στάθηκε το γεγονός της απομάκρυνσης του κ. Πούλου από την Αντιδημαρχία της Αλληλεγγύης παρόλο που ο ίδιος σε δημοτικό συμβούλιο έθεσε ως αιτία την μη αποδοχή εκ μέρους της διοίκησης Χατζηδάκη της  ΗΛΙΘΙΑΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ πρότασή του , για ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου της πόλης μας που προφανώς δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  συμβεί ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, αφού  ο κος Ψυρρόπουλος έχει έτοιμη και εφικτή πρόταση και για αυτό το θέμα! 

Είτε με αυτούς τους κυρίους της φωτογραφίας είτε χωρίς αυτούς,  ο κος Ψυρρόπουλος θα είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ και των επόμενων δημοτικών εκλογών , επειδή οι πολλοί στηρίζουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που προσπαθεί να επιβάλλει , μειώνοντας τα χρήματα σε όσους είχαν συνηθίσει εδώ και 13 χρόνια να ζουν παρασιτικά εις βάρος των πολλών! 

Τα "παραμάγαζα" διαλύονται και φεύγουν εκτός πόλης όσοι για δεκαετίες απομυζούσαν και το τελευταίο ευρώ συνδημοτών μας που αντί να τους καταγγείλουν συνεργάζονταν μαζί τους παίζοντας τον ρόλο του "φτωχού συγγενή" ή "συνεργάτη"! 

Με την ελπίδα πως ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν θα παρασυρθεί από τις σειρήνες του λαϊκισμού και θα συνεχίσει τις ΡΗΞΕΙΣ με το χθες , αφιερώνουμε την παραπάνω φωτογραφία και ανάρτηση του κ. Πούλου  σε όσους για να αντιμετωπίσουν τα δικά τους ΑΔΙΕΞΟΔΑ αφού ως αντιπολίτευση ενναλακτική για την πόλη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,  προσπαθούν μέσω κατασκευασμένων δημοσιευμάτων να παρουσιάσουν μια εικόνα φθοράς σε μια δημοτική παράταξη , που εάν πηγαίναμε αύριο σε δημοτικές κάλπες θα είχε αυξήσει ΣΙΓΟΥΡΑ,  τα ποσοστά της. 

Δεν μπορούν να πάρουν όλη ΕΜΜΙΣΘΗ  ΚΑΡΕΚΛΑ , αλλά η πόλη μας βαδίζει ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ έχοντας σε θέση ευθύνης έναν δήμαρχο που δεν ήρθε για να μοιράσει μεροκάματα ή να τα αναδιανείμει  αλλά για να δημιουργήσει ΠΛΟΥΤΟ για τους πολλούς , εκμεταλλευόμενος την τεράστια δύναμη της πόλης μας που είναι οι "νοικοκυραίοι"  της ,  και όχι οι ιδεοληπτικοί που συνδράμοντας ακόμα και την μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση της περιόδου 2007-2010,  μας κατέστρεψαν! 

Έχουν συμβεί και συμβαίνουν πολλά θετικά για την πόλη μας μέσα σε 8 μόλις μήνες , τα οποία δεν αναδεικνύουμε γιατί εμείς ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ τα αναμέναμε από μια ΔΕΞΙΑ διοίκηση,  και όχι από αυτή του κ. Ψυρρόπουλου. 

Οι αλλαγές που ήδη γίνονται βοηθάνε την πόλη μας,  και αυτή έως το 2028 θα παραμείνει  ΚΑΘΑΡΗ και θα γίνει με τον νέο οδοφωτισμό πιο ΦΩΤΕΙΝΗ , αλλά  κυρίως απαλλαγμένη από παθογένειες και ιδεοληψίες  που την κρατούσαν για δεκαετίες πίσω.

Η πόλη απέκτησε μετά τις δημοτικές κάλπες του 2023 τον δικό της "Κωνσταντάτο" και έτσι όσοι δεν μας άκουσαν όταν φωνάζαμε εδώ και χρόνια  για αυτόν τον "κίνδυνο" , καλό θα ήταν να αποχωρήσουν από την πολιτική σκηνή της πόλης εκτός και θέλουν να ηττηθούν εκ νέου στις δημοτικές κάλπες του 2028! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...