ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν σέβεται ούτε τους ήρωες της επανάστασης του 1821 η Λαϊκή Συσπείρωση- Θλιβεροί όσοι δημοσιεύουν ασχολίαστες τέτοιες ανακοινώσεις

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Δεν σέβεται ούτε τους ήρωες της επανάστασης του 1821 η Λαϊκή Συσπείρωση- Θλιβεροί όσοι δημοσιεύουν ασχολίαστες τέτοιες ανακοινώσεις

Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση η Λαϊκή Συσπείρωση δείχνει για ακόμη μια φορά πως αγνοεί επιδεικτικά την Ιστορία μας και προσπαθεί να διχάσει τον λαό μας. Μιλώντας απαξιωτικά για την αστική τάξη (από την οποία ξεκίνησαν όλες οι επαναστάσεις που οδήγησαν σε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) οι κομμουνιστές της πόλης μας θεωρούν πως οι Έλληνες της Αστικής τάξης έχουν άλλη πατρίδα από τους Έλληνες της Εργατικής τάξης!!
Αγνοούν πως το σύνολο σχεδόν  των καπεταναίων της επανάστασης του 1821 ανήκαν στην αστική τάξη όπως επίσης και πως εάν είχαν τις αντιλήψεις τους οι Κολοκοτρώνης και Αθανάσιος Διάκος θα έμεναν για πάντα σκλαβωμένοι στους "αδελφούς" Τούρκους. Να τονίσουμε για να το καταλάβουν πλέον και αυτοί πως οι πόλεμοι γίνονται για τον ΖΩΤΙΚΟ χώρο των λαών και όχι για τα συμφέροντα της αστικής τάξης που έτσι και αλλιώς σε περίοδο Ειρήνης είναι περισσότερα.

 Όσο για τις ανοησίες που αναφέρουν για τους συμμάχους μας και το ΝΑΤΟ , εάν ποτέ ο λαός τους ψηφίσει ας φύγουν για να γίνουμε κράτος παρίας όπως η αγαπημένη τους Βόρεια Κορέα όπου το 80% του πληθυσμού περνάει με 1 δολλάριο την ημέρα και δεν σιτίζετε κανονικά ενώ δεν υπάρχει καμία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για καμία μειονότητα θρησκευτική ή κοινωνική και δεν υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στον Τύπο και τα ΜΜΕ που κάνουν συστηματική προπαγάνδα υμνώντας έναν "ηγέτη" ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ. 

Όσο για τα ΜΜΕ που αναπαράγουν αυτές τις αστειότητες ασχολίαστες σίγουρα δεν ανήκουν σε κανένα δημοκρατικό τόξο και είναι υπεύθυνα για την διαστρέβλωση της αλήθειας που επιχειρείται. Ξέραμε πως οι κομμουνιστές είναι ανθέλληνες αλλά δεν περιμέναμε πως θα ήταν επικριτικοί στις εθνικές μας επετείους.

Η εργατική τάξη που είναι τάχα φορέας της προόδου έχει οδηγήσει χώρες όπως η Κίνα η Βόρεια Κορέα και η Ρωσία παλαιότερα να είναι στυγνές δικτατορίες του "προλεταριάτου" . Στην ουσία το ΚΚΕ προσπαθεί όπως και η Χρυσή Αυγή να ανατρέψει την Αστική μας Δημοκρατία για να εγκαταστήσει μια ΚΟΚΚΙΝΗ τυραννία. Ως πότε θα είμαστε ανεχτικοί στους  διαστρεβλωτές της Ιστορίας μας;

Την ηλίθια και σαχλή ανακοίνωσή τους μπορείτε να διαβάσετε σε όλα τα site και ιστολόγια της πόλης μας. Άλλωστε η απαγόρευση της προβολής επικίνδυνων και αντιδημοκρατικών απόψεων ισχύει μόνο για τους μαύρους φασίστες της Χρυσής Αυγής και όχι για τους οπαδούς του Στάλιν, του Κιμ Ον Γιούνγκ και του Μαδούρο!!! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελειωμενοι. Εδω σύμφωνα με τα Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, ειπε η Τσατσουλη πως η Μακεδονία υπάρχουν τρεις χώρες...!! Τι περιμένεις απο ανιστόρητους;;; Σαν δεν ντρέπονται...!
.
Δ.Σ.

UNKNOWN είπε...

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ......ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.......ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ....... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΑ ΑΛΛΑΞΕ.