ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα ψέματα των κομμουνιστών της πόλης μας

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Τα ψέματα των κομμουνιστών της πόλης μας


Ανακοίνωση έβγαλε η Λαϊκή Συσπείρωση για την Δημόσια Περιουσία αυτή που κλάπηκε από ιδιώτες και θα καταλήξει σε ιδιώτες για να αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη στο μείζον ζήτημα για τον δήμο μας. Είμαστε το μοναδικό ιστολόγιο που σας έχουμε εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια πως οι εκτάσεις αυτές δόθηκαν με πολιτική απόφαση στο Δημόσιο αφού η Δικαιοσύνη υποχώρησε στις πιέσεις που δέχθηκε και οι κληρονόμοι του Νάστου δεν είχαν δίκαιη δίκη.


Όμως η χρεοκοπία της χώρας που οφείλεται σε τέτοιες κομμουνιστικές πρακτικές έφεραν τις εκτάσεις αυτές στην ΕΤΑΔ που αργά ή γρήγορα θα τις ενοικιάσει ή θα τις πουλήσει σε ιδιώτες!! Η Θεία Δίκη δεν έβαλε μυαλό στα ορφανά του Στάλιν που νομίζουν πως με παράνομες καταλήψεις και τραμπουκισμούς θα υφαρπάξουν προς όφελος του δήμου και όχι των δημοτών όπως διατείνονται  αυτές τις περιουσίες. Ζήλεψε τους τραμπουκισμούς του Κιντή η κυρία Τσατσούλη και καλεί τους δημότες σε επαγρύπνηση.


Οι δημότες όμως πλέον ξέρουν πως άχρηστοι και δογματικοί δήμαρχοι όπως ο Δ. Κιντής δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα στην πόλη μας αφού δεν κατοχύρωσαν ποτέ τα κλεμμένα από τους Νασταίους ως δημοτική περιουσία. Ακόμα και σήμερα έχουμε το "παράδοξο" να εισπράττουν ενοίκια οι κληρονόμοι Νάστου από ακίνητα στα οποία είναι οι ΝΟΜΙΜΟΙ ιδιοκτήτες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση διαστρεβλώνοντας την αλήθεια μιλάει για Δημόσια Περιουσία ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως τα ακίνητα αυτά ανήκουν στους κληρονόμους Νάστου. Μαζί της και η αντιπολίτευση που ενώ γνωρίζει σιωπά και αφήνει την Τσατσούλη να δίνει το δικό της σόου. Μαζί της και ο κ. Στασινόπουλος που θεωρεί πως θα γίνει δήμαρχος ως καταληψίας!!

Στο δρόμο που χάραξε ο Τσίπρας και αυτός με την διαφορά πως ο τελευταίος έσβησε με τις κωλοτούμπες του κάθε ελπίδα σε επίδοξους μιμητές του. Τα ψέματα της Αριστεράς τελειώνουν και το μάθημά της η Τσατσούλη θα το πάρει στις κάλπες όταν οι δημότες μας θα στηρίξουν παρατάξεις που δήθεν ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία. Η Αλήθεια θα κερδίσει τα ορφανά του Στάλιν θα συντριβούν εκλογικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: