ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν πείθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό το βλέπουν και στο εξωτερικό - Οι ΗΠΑ τον θεωρούν πολύ Γερμανόφιλο και δεν τον στηρίζουν

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Δεν πείθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό το βλέπουν και στο εξωτερικό - Οι ΗΠΑ τον θεωρούν πολύ Γερμανόφιλο και δεν τον στηρίζουν

Διαδικτυακοί καβγάδες ανάμεσα σε οπαδούς της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για το πόσο παιδόφιλος ή μη είναι ο πούστης πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης. Η ΝΔ ατυχώς για εκείνη μιλάει για πολιτική δίωξη του πρώην στενού συνεργάτη του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη και περιμένει το Εφετείο για να δικαιωθεί ένας ομοφυλόφιλος που πλήρωνε για να πάει με 17χρονα που κάποια ήταν και 15χρονα στη Μολδαβία.
Η δουλειά του εκεί ήταν στο διπλωματικό σώμα. Η αηδία μου για όσους στηρίζουν τον ομοφυλόφιλο και παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη είναι ίδια με εκείνη που νιώθω για εκείνους τους υποκριτές Συριζαίους που ψήφισαν να διαλέγουν φύλο τα παιδιά στα 15. Να δηλώνουν δηλαδή εάν θέλουν να είναι άνδρες ή γυναίκες έτσι απλά γιατί κάποιοι θεωρούν πως είναι προοδευτικό αυτό. Αυτή η ΝΔ με τους Γεωργιάδηδες (ακολουθεί η δίωξη του Άδωνι Γεωργιάδη για το σκάνδαλο Novartis) θα κρατήσει ζωντανό τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά την ήττα του στις προσεχείς εκλογές. Άλλωστε όσα θα επακολουθήσουν είναι αδύνατον να τα διαχειριστεί μια κυβέρνηση που έχει μέσα της Γεωργιάδηδες και δεν ξέρουμε τι άλλο θα παρουσιάσει ο κ. Μητσοτάκης ως κυβερνητικό σχήμα.


Οι επιλογές του πάντως για την Ευρωβουλή αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Πολλοί αναρωτιούνται τι διαφορετικό έχει να επιδείξει απέναντι σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που θέλει πλέον την Ε.Ε , και είναι υπάκουος σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Δηλαδή η ΝΔ σε τι διαφέρει πλέον από τον καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ; Στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών θα πουν κάποιοι , στην καταπολέμηση της Ανομίας, στους φόρους στις επιχειρήσεις , στο ότι δεν λατρεύει τον Μαδούρο. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών γιατί άμα ήταν θα μπορούσε να κόψει τελείως τις διπλωματικές σχέσεις με ένα κράτος παρία της περιοχής μας.

Θα μπορούσε να επιβάλλει περιορισμούς στις μετακινήσεις και να διακόψει κάθε εμπορική συναλλαγή με τους Βόρειους γείτονές μας. Θα μπορούσε πολλά που δεν θα κάνει γιατί στην ουσία ο μόνος που διαφωνεί με αυτή την συμφωνία και το έχει αποδείξει διαχρονικά είναι ο Αντώνης Σαμαράς που έμεινε για πάνω από 15 χρόνια εκτός πολιτικής επειδή δεν αναγνώριζε το δικαίωμα στους Βόρειους γείτονές μας να καπηλεύονται την Ιστορία μας. Από εκεί και πέρα βλέπω μέσα στη ΝΔ πολύ σαπίλα και μεγάλο αγκάλιασμα σε διεφθαρμένους δικηγόρους, σε επιχειρηματίες που παλιότερα στήριζαν τους αντιπάλους και γενικά μια προσπάθεια να πάρουν τις καρέκλες για να σώσουν ανθρώπους που έκλεψαν από τον δημόσιο κορβανά. Δεν βλέπω να κυνηγάνε τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ για κανένα σκάνδαλο της περιόδου και δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο εάν συνεχίσουν να έχουν επιτελείς που έχουν αναγάγει τα προσωπικά τους συμφέροντα σε πρώτιστο μέλημά τους.

Τα γράφω από τώρα και πριν έρθει η ΝΔ στην Εξουσία για να είμαι σωστός απέναντί σας και να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια. Αρκετά υποφέραμε από κωλοτούμπες και πειράματα τα τελευταία χρόνια. Όποιος είναι ικανός φαίνεται και ο Μητσοτάκης δεν πείθει εδώ και πολύ καιρό πως μπορεί να γίνει ένας καλός πρωθυπουργός για την χώρα. Οι ΗΠΑ τον θεωρούν ένα ηγέτη με σαφέστατα "γερμανικές" ψυχώσεις που δεν θα βοηθήσει την χώρα να βγει οριστικά από τα μνημόνια και την επιτήρηση των Ευρωπαίων συμμάχων μας. Και μετά τον καταστροφικό ΣΥΡΙΖΑ και τον ΨΕΥΤΗ Αλέξη Τσίπρα δεν έχουμε το δικαίωμα ακόμα μιας λανθασμένης επιλογής. Προσωπικά ελπίζω να μην τα πάει καλά στις Ευρωεκλογές ώστε να πάμε στις Εθνικές με καλύτερο αρχηγό.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: