ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παράταξη των Γκούφηδων απέκτησε και άλλα καρτούν

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Η παράταξη των Γκούφηδων απέκτησε και άλλα καρτούν

Οι δημότες που στηρίζουν το ιστολόγιό μας δεν είναι πρόβατα. Ο σανός που σας πουλάνε διάφορα site  και ιστολόγια έχει ημερομηνία λήξης  στις 26 Μαΐου. Τον ίδιο σανό σας πουλάνε από το 2010 και αυτόν θα εξακολουθήσουν να πουλάνε παρόλο που εσείς προτιμάτε εμάς και δεν τους διαβάζετε όσο το δικό μας ιστολόγιο.
Ένα ιστολόγιο που επί πέντε έτη δεν έχει πέσει έξω σε καμία πρόβλεψή του και που διαφωνεί με όλες τις δημοτικές παρατάξεις σε βασικά θέματα όπως αυτό της Δημόσιας περιουσίας επειδή δεν πιστεύει σε πολιτικές λύσεις σκοπιμότητας αλλά σε Δικαιοσύνη για όλους. Για τον λόγο αυτό και μόλις κατάλαβαν πως δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να πάμε με αυτούς που θέλουν να γυρίσουν την πόλη μας χρόνια πίσω άρχισαν την γκρίνια. Τυχάρπαστοι που διεκδικούν είσοδο στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης ανακάλυψαν ξαφνικά πως η δεξιά της πόλης είναι διασπασμένη και στηρίζουν αυτούς που την διέσπασαν.



Τους αποστάτες δηλαδή μιας δημοτικής παράταξης που κέρδισε έστω μία φορά τις εκλογές για την κεντροδεξιά στην πόλη. Άσκησαν διοίκηση ΑΠΕΤΥΧΑΝ παταγωδώς και κατάφεραν να αμαυρώσουν την εικόνα ενός δημάρχου που έφυγε φτωχότερος από τον δήμο. Τώρα προσπαθούν να ξαναφέρουν στο προσκήνιο τους Χριστοδουλάκηδες σε άλλη μορφή , τους ανίκανους Αντιδημάρχους και να συμμαχήσουν με τα ρετάλια της αριστεράς που έφυγαν από την παράταξη Βαλασόπουλου γιατί δεν βρήκαν ελεύθερο πεδίο να κάνουν πράξη το όνειρό τους για περισσότερα ρουσφέτια σε κολλητούς και φίλους. Στο παζλ και η ανεύθυνη αριστερά του ΚΚΕ , ο Στασινόπολος με τις γνωστές απόψεις για την πατρίδα μας και η Μαχόμενη Αριστερά που θέλει και αυτή να μας κάνει Βόρεια Κορέα!! 

Ο Κοκοτίνης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρει εάν το ΝΑΤΟ είναι καλό ή κακό και οι γυρολόγοι του ΕΝΑΚ που ετοιμάζονται να κατεβάσουν άλλον επικεφαλή αφού ο Πανταζόπουλος δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος. Ότι και να τάξουν , ότι και να  μοιράζουν προεκλογικά  δεν έχουν ελπίδα να βγουν γιατί τα φούμαρα της αριστεράς δεν πείθουν κανέναν. Και σε αυτή την συγκυρία η ΝΔ αποφασίζει πως δεν δίνει στήριξη και αφήνει τους δημότες να επιλέξουν τον καταλληλότερο , δηλαδή τον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο. Γιατί για να επιλέξει ο δημότης κάποιον από τους Αραμπατζή ή Ευσταθίου θα πρέπει να ζει σε άλλη πόλη και να μην τους ξέρει καν. Ότι και να κάνουν βέβαια από εμάς δεν ξεμπερδεύουν εκτός και ο Θεός αποφασίσει άλλα. Όσοι λοιπόν δεξιούληδεςμ χουντικοί και λοιπά αποβράσματα μας υβρίζουν θα τους περάσει!!!

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το επόμενο θέμα και είναι από τους υποψηφίους που έκαναν το λάθος να μας ειρωνευτούν στο facebook. Έπαιξε λοιπόν σαν θέμα από εμάς κατά λάθος αφού δεν είχαμε πρόθεση να στεναχωρήσουμε φίλο , φίλου μας. Αλλά είπαμε σε αυτές τις εκλογές θα στεναχωρήσουμε πολλούς αφού πολλοί είναι και αυτοί που μας στεναχώρησαν. 

Σ.Μ  

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ....ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΚΑΜΑΤΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ 7η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ......

Υ.Γ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ.......ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ!

UNKNOWN είπε...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ....ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΑΚΑΜΑΤΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ 7η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ......

Υ.Γ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ.......ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ!