ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ηλιούπολη όπως την οραματίζεται ο Τάσος

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η Ηλιούπολη όπως την οραματίζεται ο Τάσος


Σε 42 δεύτερα το πρόγραμμα της παράταξης Ευσταθίου για Πολιτισμό - Αθλητισμό , δεν ξέρουμε πως σας φαίνεται εσάς. Εμείς το είδαμε πρόχειρο και μας θύμισε παλιότερες εποχές. 

Οι παρατάξεις Ευσταθίου και κυρίως Χατζηδάκη δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί πως ο κόσμος πλέον δεν πιστεύει σε εξαγγελίες όταν γνωρίζει πως η υλοποίησή τους απαιτεί ικανότητα και σχέδιο κοστολογημένο. 

Ο κ. Χατζηδάκης που δεν φαίνεται να αγνοεί τα οικονομικά θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε ότι ανεβάζει η παράταξή του στο διαδίκτυο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook από τον κ. Ευσταθίου δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο έτσι και αλλιώς. 

Με ελάχιστες εξαιρέσεις το επιτελείο του αποτελείται από ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να υλοποιήσουν κάτι όσα λεφτά και εάν έχουν να διαχειριστούν. Ο ίδιος έχει δείξει ως Αντιδήμαρχος τις δυνατότητές του όπως και στον ΟΣΕ , ο έτερος ο κ. Χατζηδάκης μας λέει πως ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών έκανε ότι του έλεγε ο Βαλασόπουλος και πως ο ίδιος απλώς υπέγραφε!! Περιμένουμε τις καταγγελίες του για κακοδιαχείριση αλλά μάλλον θα τις δούμε μετά τις εκλογές όταν η παράταξή του μαζί με άλλα "μαζέματα" θα έχει αποσπάσει ένα 5% και θα το παίζει αντιπολίτευση. 


Σ.Μ 




 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ - ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ....... KEEP WALKING.

Unknown είπε...

ΑΠΛΑ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ