ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απάντηση μας στον Κώστα που λέει ότι λασπολογούμε επειδή αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Η απάντηση μας στον Κώστα που λέει ότι λασπολογούμε επειδή αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ


Η κάρτα του κυρίου Αραμπατζή με την υποψηφιότητα του για τις Περιφερειακές εκλογές του 2014 χαρίζεται στον κύριο Κώστα που μας γράφει σχόλιο ότι λασπολογούμε και πως ουδέποτε ο Γαβριήλ ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια.
Να του χαρίσουμε και τι έγραφε ο ίδιος στο City Of Ilioupolis για την υποψηφιότητά του κάνοντας κλικ εδώ.  Εκεί θα τον δει και φωτογραφία με τον κ. Κουμουτσάκο για να καταλάβει πως εμείς εδώ παρακολουθούμε και αποκαλύπτουμε. Δεν ξέρουμε καν τι κόμμα υποστηρίζει ο κύριος Κώστας ούτε και μας νοιάζει.

Τώρα στην ερώτησή του γιατί δεν κατέβηκε ο Αναγνώστου εμείς δεν μπορούμε να του απαντήσουμε. Εμείς είχαμε γράψει και επιμένουμε πως θα κρατούσε το πόσοστό του , και θα περνούσε στο δεύτερο γύρο όπου θα έχανε.

Αυτός μπορεί να θεώρησε πως μόνο η θέση του δημάρχου του αρμόζει και να μην ήθελε να ηττηθεί εκ νέου. Πάντως το 12% που πήρε το 2014 θα ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στον δεύτερο γύρο σε αυτές τις εκλογές.

Από εκεί και πέρα και όσο θα μας διαβάζουν ακόμα περισσότεροι δημότες θα καταλάβετε πως από εδώ μέσα μαθαίνετε πράγματα και δεν σας ταΐζουμε σανό. Σας λέμε λοιπόν ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως με ευθύνη της ΝΔ που δεν έδωσε στήριξη στο δήμο μας ο Βασίλης Βαλασόπουλος και με τις ψήφους πολλών δεξιών (πάνω από 5%) θα είναι ο δήμαρχος και την επόμενη τετραετία.

Εάν η ΝΔ διέγραφε τους "αντάρτες" και όριζε υποψήφιο ακόμα και εμένα θα πέρναγε για πλάκα ο υποψήφιός της στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Τώρα θα χάσει και αυτό θα έχει επιπτώσεις και στις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις όπου η ΝΔ κινδυνεύει να έρθει δεύτερο κόμμα στην Ηλιούπολη. 

Αυτά προς το παρόν και αφήνουμε τον Κώστα να μας κρίνει ,αλλά με στοιχεία και όχι να λέει πως λασπολογούμε επειδή γράψαμε πως ο Αραμπατζής κατέβηκε για περιφερειακός σύμβουλος και δεν τα κατάφερε. Άλλωστε δεν ήταν ο επικεφαλής και δεν έχει ευθύνη. Ευθύνη θα έχει πλέον τώρα που θα πρέπει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να καταγράψει ένα καλό ποσοστό. Διψήφιο θεωρείται  επιτυχία κάθε άλλο ΗΤΤΑ!! Αυτά "φίλε" Κώστα που σου συκοφαντήσαμε τον κ. Αραμπατζή. Ψήφισε τον και άσε εμάς να κάνουμε την κριτική μας. Άλλωστε ο Αραμπατζής θα κριθεί στις εκλογές ενώ εμείς κρινόμαστε και "σταυρωνόμαστε" από πολλούς καθημερινά!!!!

Σ.Μ  

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΛΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ....1900 ΤΟ ΜΗΝΑ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!