ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν η Εκκλησία γίνεται "πλυντήριο" ακραίων και οπισθοδρομικών απόψεων

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Όταν η Εκκλησία γίνεται "πλυντήριο" ακραίων και οπισθοδρομικών απόψεων

Μήπως τελικά έχουν δίκιο οι αριστεροί όταν λένε πως ο θεσμός της Ελλαδικής  Εκκλησίας κρύβει μέσα του ότι πιο οπισθοδρομικό και φασιστοειδές;
Μήπως κάποιοι ρασοφόροι της πόλης συνεγελάζονται με συνανθρώπους μας που έχουν εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό τους για την δικτατορία όχι για να τους συνετίσουν αλλά γιατί έχουν και οι ίδιοι τις ίδιες φασιστικές απόψεις. Μήπως τελικά η δήθεν αγάπη για την πατρίδα είναι μια καλοστημένη επιχείρηση "πατριωτισμού" με απώτερο στόχο τον εύκολο πλουτισμό από αφελείς που πιστεύουν ανόητα κηρύγματα μίσους; Μήπως κάποιοι με τα 1000 ευρώ μισθό τους ως κληρικοί έχουν εισοδήματα μεγαλύτερα από αυτά ενός δημάρχου; Σε όλα αυτά και σε ακόμα περισσότερα θα δοθούν απαντήσεις.

Όχι γιατί θα πέσουμε από τα σύννεφα για μια μερίδα κληρικών που προφανέστατα έχει κάνει ΜΠΙΖΝΑ την ενασχόλησή της με κάθε τι κοινωνικό αλλά για να καταδείξουμε πως όσοι κάνουν πολιτική με σύμμαχο την Εκκλησία χάνουν τις εκλογές όπως συνέβη άπειρες φορές στο παρελθόν. Τραγικό αποτέλεσμα της απέχθειας του κόσμου σε όσα του πιπίλιζαν στα αυτιά οι κληρικοί είναι η ανάδειξη ενός Άθεου στην πρωθυπουργία της Χώρας  Βλέπετε σιχάθηκαν  τους θεομπαίχτες υποψηφίους , τους ιερείς που θέλουν φακελάκι για να επιτελέσουν ένα μυστήριο και όλους όσους στο όνομα του Χριστού διδάσκουν το ΜΙΣΟΣ αντί την Αγάπη. Άλλωστε η ΑΓΑΠΗ τους για τα χρήματα είναι τέτοια που από την μία κατηγορούν το κράτος πως είναι κομμουνιστικό και τους κυνηγάει και από την άλλη θέλουν να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι για να το υπηρετούν καλύτερα.

Άλλωστε έχουν συνηθίσει να υπηρετούν χούντες αφού ουδείς κληρικός διανοήθηκε να αφήσει το πόστο του επί Χούντας. Μάλιστα κάποιοι δεν την αντιλήφθηκαν γιατί λέει διάβαζαν!!! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: