ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάνω από όλα η Υγεία - Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Πάνω από όλα η Υγεία - Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε

Πολλοί φίλες και φίλοι δεν συμφώνησαν με την επιλογή μας. Βιαστήκαμε είπανε εάν και είμαστε δύο μήνες πριν τις εκλογές. Άραγε τι να περιμέναμε; Η δική μας βιασύνη έχει να κάνει βέβαια με πρόβλημα υγείας, θα μπορούσαμε να περιμένουμε καμία 10αριά μέρες ακόμα αλλά.... Τις προσεχείς δύο εβδομάδες θα έχουμε επικοινωνία με δυσκολία. Ένα ελπίζω όχι σοβαρό πρόβλημα υγείας θα με κρατήσει μακριά σας. Βλέπετε δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή. 

Πάμε τώρα να τελειώνουμε για να είμαστε σε θέση για καθημερινή παρουσία από Απρίλιο και μετά. Σε κάθε περίπτωση αυτή θα υπάρξει αφού δεν είμαι πλέον μόνος στο κομμάτι της δικής σας ενημέρωσης. Στεναχωρήθηκα βέβαια από όσους δεν καταλαβαίνουν πως δεν είναι εποχή για πειράματα στο δήμο μας. 

Με τις αποκαλύψεις που θα κάνουμε για τους επίδοξους "σωτήρες" μας από την "αυταρχική" και "καταστροφική" διοίκηση Βαλασόπουλου θα καταλάβουν όλοι. Καλή συνέχεια. Σήμερα θα έχει πολλές αναρτήσεις στο ιστολόγιό μας. 

Έχουμε πολλά να γράψουμε και να σας παρουσιάσουμε γιατί από αύριο θα κόψουμε τις καθημερινές αναρτήσεις εκτός και εάν όλα πάνε τέλεια πράγμα πολύ δύσκολο να συμβεί. 

Να σας ευχαριστήσω τέλος για τις χιλιάδες επισκέψεις σας των δύο τελευταίων ημερών.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: