ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενοχλήθηκαν επειδή κάποιοι διαφημίζουν υποψηφίους δωρεάν !!! - Εμείς θα τους το κάνουμε χειρότερο........

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ενοχλήθηκαν επειδή κάποιοι διαφημίζουν υποψηφίους δωρεάν !!! - Εμείς θα τους το κάνουμε χειρότερο........

Ξέσπασμα κατά όσων προσφέρουν δωρεάν διαφήμιση ilioupolinews.gr από το "Ηλιούπολη για Όλους" και την κυρία Μπενά!! Αμφισβητεί την εντιμότητα ή μάλλον για να ακριβολογούμε δεν θέλει αθέμιτο ανταγωνισμό!!
Για να το κάνουμε χειρότερο (γιατί τέτοιοι είμαστε) όποιοι υποψήφιοι βάλουν διαφήμιση στο site "Ηλιούπολη για Όλους" για εμάς δεν υπάρχουν καν. Ήδη επειδή έχουμε κάνει μια αναφορά σε υποψήφια της Περιφέρειας που διαφημίζεται και εκεί .για εμάς πλέον εάν και θεωρούμε όπως γράψαμε πως είναι μια καλή υποψηφιότητα δεν υπάρχει!!! όσο διαφημίζεται σε site το οποίο θεωρεί πως όποιος διαφημίζει ΤΖΑΜΠΑ είναι εκ του πονηρού. Λες και οι υποψήφιοι που θα κατέβουν θα μας σώσουν με τα χρήματα που θα δαπανήσουν!! Άλλωστε εμείς είμαστε άλλης λογικής και ζητήσαμε την δική σας ενίσχυση γιατί να διαφημίζουμε καταστηματάρχες καταληψίες πεζοδρομίων για 10 ή 20 ευρώ τον μήνα δεν το κάνουμε.

Είμαστε βλέπετε της γενιάς του ότι πληρώσεις παίρνεις για αυτό και εκτός από τις διαφημίσεις της Google δεν βλέπω ποιος άλλος θα μπορούσε να διαφημιστεί σε εμάς.  Δεν μας αφορά και πολύ βλέπετε να έχουμε έσοδα από το χόμπι μας εάν θέλαμε θα προχωρούσαμε το ιστολόγιο σε site. Θα βοηθήσουμε βέβαια όποιο site είναι δεξιό και δεν θα πέσουμε στην παγίδα πως υπάρχουν site απολιτίκ που τάχα είναι με όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Μάλιστα επειδή η κ. Μπενά λέει πως είναι δυνατόν να μας καταθέτουν χρήματα , θα πρέπει να γνωρίζει πως εδώ πιάνουν και τόπο αφού ανά πάσα στιγμή οι δημότες καταλαβαίνουν πως η δική μας κριτική είναι  ΕΝΤΟΝΗ και δεν είναι μια απλή παρουσίαση. Όποιος λοιπόν διαφημίζεται εκεί για να μας εγκαλούν εμάς!! ας γνωρίζει πως πόνταρε πολύ λάθος τα χρήματά του και θα το καταλάβει την μέρα των εκλογών. Κομμένοι λοιπόν από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και από εδώ όσοι διαφημίζονται στο site της κ. Μπενά. Και επειδή είπε και για τις ομάδες στο facebook έχει δει πως τους παίζουμε όλους θα το κόψουμε και αυτό αφού μας έβαλε αυτή την Ιδέα. Γιατί να τους παίζουμε αφού πληρώνουν και τους παίζουν άλλοι; κορόιδα είμαστε; Άλλωστε αφού οι συνδημότες μας, καταθέτουν χρήματα για να γίνουμε "κακοί" δεν έχουμε λόγους να χαλάμε χατίρι σε αυτούς που μας στηρίζουν για να προβάλουμε υποψηφίους που έχουν την δυνατότητα να διαφημιστούν με 10 ή 20 ή 50 ευρώ αλλού!!

Να τι λέει η κ. Μπενά για εμάς


Πάντως εμείς είμαστε από τα "φίδια" που δεν αγκαλιάζουν κανέναν , έχουμε διαχωρίσει την θέση μας με site όπως το "Ηλιούπολη για Όλους" που ντρέπεται να πει σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει. 

Μας είπε και "τζαμπατζήδες" εμάς που "δαγκώνουμε" όσους δεν τηρούν τους νόμους και την ΤΑΞΗ. Και η τάξη επιβάλλει πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο site ή στο ιστολόγιό του!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: