ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης απλώς δεν λειτουργούν

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης απλώς δεν λειτουργούν

Ο κ. Στασινόπουλος έκανε μήνυση σε έναν υβριστή του και εκ των διαχειριστών ενός ιστολογίου της πόλης. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ με την Ηλιούπολη έβγαλαν δελτίο τύπου με το οποίο ζητούν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση αφού ο κ. Στασινόπουλος νιώθει πως απειλήθηκε. Τι κάνουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις μία μέρα μετά; Καλά καταλάβατε σιωπούν!!
Είναι φασίστες; Δεν θέλουν να στεναχωρήσουν τον κ. Μωραίτη και τους οπαδούς του; Είναι υπέρ της ανώνυμης παρουσίας στο διαδίκτυο για λόγους "ασφαλείας" ; Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει απλώς δεν λειτουργούν επειδή βαριούνται να γράψουν  ένα δελτίο τύπου. Θα βγάλουν σε καμία εβδομάδα για να καταδικάσουν. Αλλά είπαμε σε αυτή την πόλη ουδείς πιστεύει πως οι δημοτικές παρατάξεις λειτουργούν για αυτό και εμπιστεύονται τον  Βασίλη Βαλασόπουλο γιατί με τον τσαμπουκά του πετυχαίνει και κινεί σκουριασμένους ανθρώπους που περιμένουν  να έρθουν στην διοίκηση για να κλέψουν τα ταμεία του δήμου. Το όραμα τους είναι μια αργομισθία στους ΟΤΑ και τίποτε παραπάνω.

Ο Βαλασόπουλος εάν είχε επιλέξει ο ίδιος τους δημοτικούς υπαλλήλους θα έκανε θαύματα στην θητεία του. Όσα έχει πετύχει σε 8 χρόνια οι άλλοι δεν τα έκαναν σε 40. Αλλά βλέπετε κάποιοι θεωρούν τους δημότες μας ηλίθιους και μιλάνε για λακούβες και έλλειψη πρασίνου ξεχνώντας τον άρχοντα των ακινήτων, τον  ούτε ένα έργο για την ΠΟΛΗ μας Δημήτρη Κιντή και τον Γιάννη Αναγνώστου που διάλεξε για συνεργάτες του και έκανε Αντιδημάρχους ότι πιο άχρηστο κινούνταν στην πόλη.

Να τονίσουμε εδώ πως για είναι κάποιος υποψήφιος πρέπει να έχει καθαρό ποινικό μητρώο κάτι που δεν συμβαίνει με κάποιους που μάλλον όταν πάνε να το πάρουν θα διαπιστώσουν πως δεν είναι μηδενικό!! Είδαμε φωτογραφίες στο facebook υποψηφίων που βαρύνονται με αδικήματα και μάλιστα έχουν απασχολήσει παλιότερα και τον τύπο όχι της πόλης μας , η φήμη τους βγήκε πιο πέρα από τα στενά όριά της!!

 Όσο για τους "αριστερούς" που δεν προασπίζονται την ανωνυμία του διαδικτύου θα τους κρίνουν αρνητικά οι σύντροφοί τους του indymedia  που ανώνυμα συκοφαντούν και δολοφονούν. Στις τάξεις των κόκκινων φασιστών μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που βρίσκονται στις φυλακές και σύντροφοί τους έξω από αυτές που διοργανώνουν πορείες για τους "αγωνιστές" της αριστεράς.

Είμαστε σίγουροι πως η Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα βγάλει ανακοίνωση καταδίκης για ένα ιστολόγιο που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τους πλέον φασίστες δηλαδή τους κομμουνιστές που ακολουθούν την κ. Τσατσούλη. Για εμάς και το έχουμε ξαναγράψει οι διαχειριστές του ιστολογίου "Εμείς θα τα λέμε" δεν είναι ΔΕΞΙΟΙ αφού καθύβριζαν τον πιο δεξιό αρχηγό που είχε η ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά. Οι ίδιοι άλλωστε ντρέπονται να μας πουν τι  ψηφίζουν εμείς τους έχουμε για ψηφοφόρους του Σώρρας!!
Για Χρυσαυγίτες πάλι δεν τους έχουμε αφού αυτοί βρίζουν με ονοματεπώνυμο και κάνουν καταδρομικές συνοδεία βουλευτών τους!!!

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το ilioupolinews.gr το οποίο επισκέπτομαι σε καθημερινή βάση και σας συνιστώ να κάνετε και εσείς το ίδιο.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: