ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "Μακεδονομάχοι" και οι πολέμιοί τους

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Οι "Μακεδονομάχοι" και οι πολέμιοί τους


Ένας συνδημότης μας ο Δημήτρης Σταματόπουλος κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αίτημα για καταδίκη της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μάζεψε υπογραφές από δημότες και κατέθεσε το σχετικό αίτημα. Ο λόγος για να μάθουμε τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων για την συμφωνία που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή. Δεν γνωρίζουμε προσωπικά τον κ. Σταματόπουλο μία - δύο φορές έχουμε ανταλλάξει απόψεις στο facebook. 



Θεωρούμε πως το αίτημα του πρέπει να γίνει δεκτό και να τοποθετηθούν οι παρατάξεις για ένα εθνικό θέμα να μπορέσουμε να ακούσουμε δηλαδή τις πατριωτικές κορώνες διανθισμένες με κομμουνιστικές υστερίες κατά του ΝΑΤΟ και του γειτονικού μας κρατίδιου που έκλεψε την Ιστορία μας με τις πλάτες των ΗΠΑ!!! 

Τελικά εάν και είμαι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών  βλέπω πως η πλειοψηφία του κόσμου όχι μόνο θα ψηφίσει με βάση το πορτοφόλι του αλλά βλέπω στην πόλη μας τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και στις προσεχείς Ευρωεκλογές!! 

Γιατί απλούστατα στην Ηλιούπολη οι περισσότεροι συμπολίτες μας είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφοροι για την συμφωνία αυτή. Και όσοι έχουν εθνικές ευαισθησίες αντί να ψηφίσουν κάποιο κόμμα που έχει εθνικές ευαισθησίες διαχρονικά πέφτουν στα πλοκάμια της αριστεράς και των καραμανλικών συνοδοιπόρων της.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: