ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις δημοτικές παρά μόνο για τους υποψηφίους

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις δημοτικές παρά μόνο για τους υποψηφίους

Όσο περνάνε οι μέρες γίνεται φανερό πως το ενδιαφέρον των δημοτών μας για τις δημοτικές εκλογές είναι ιδιαίτερα μειωμένο.
Δείχνει μάλιστα πως εάν δεν υπήρχαν και οι ευρωεκλογές το ποσοστό συμμετοχής θα ήταν σαφέστατα μικρότερο από τις δημοτικές του 2014 όπου το αντιμνημονιακό μένος είχε οδηγήσει στις κάλπες 39.320 συμπολίτες μας φτάνοντας ποσοστό συμμετοχής 67,68% στον δεύτερο γύρο των εκλογών και στην νέα πενταετία του Βασίλη Βαλασόπουλου που είχε αντίπαλο τον Χρήστο Κοκοτίνη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτές άμα δεν υπήρχαν ταυτόχρονα και οι ευρωεκλογές στον πρώτο γύρο δεν θα είχαμε συμμετοχή ούτε 55% και φοβόμαστε πως στον δεύτερο γύρο η συμμετοχή θα περιοριστεί σε κάνα 50% που θα είναι και αρνητικό ρεκόρ για την πόλη μας.

Άλλωστε από τον πρώτο γύρο θα χάσουν το ενδιαφέρον τους οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι που  εάν θα πάνε στον δεύτερο γύρο θα είναι για να ψηφίσουν τον Γιώργο Πατούλη αφού κανείς από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δεν έχει πιθανότητα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Πλέον δεν θα έχει και κάποιο νόημα να πάνε αφού η απλή αναλογική θα οδηγήσει σε συνεργασία τουλάχιστον τριών δημοτικών παρατάξεων για να εκλεγεί "ισχυρή" διοίκηση που θα έχει το 51% των ψηφοφόρων που θα πάνε στις κάλπες.

Εμείς σας έχουμε τονίσει πως σε αυτές τις εκλογές θα σας προτείνουμε τον καναπέ του σπιτιού σας αφού για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως σε αυτή την θετική για την ΝΔ συγκυρία το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πετύχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χάσει την πρωτιά στην πόλη μας για τις ευρωεκλογές και να μην έχει εκπρόσωπο για δήμαρχο την δεύτερη Κυριακή!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: