ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θέλουν να γυρίσουν τον δήμο μας πάλι πίσω

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Θέλουν να γυρίσουν τον δήμο μας πάλι πίσω

Μετά από εννιά χρόνια διακυβέρνησης Βαλασόπουλου , έχει έρθει λένε κάποιοι η ώρα η πόλη να κάνει μια στροφή και να γυρίσει και πάλι σε εποχές που τα ελλείμματα ήταν ο κανόνας. Οι δημοτικές αρχές δημιουργούσαν "τρύπες" των 10 και 20 εκ. ευρώ και οι δημότες είχαν συνηθίσει σπατάλες σε όλες τις δομές που συντηρεί ο δήμος μας.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν είχαν ακούσει ούτε μια επίπληξη και δεν πάταγαν καν στις υπηρεσίες που τάχα επάνδρωναν ενώ η πόλη στην κυριολεξία είχε αφεθεί στον αυτόματο πιλότο!! Κάποιοι θεωρούν πως είμαστε 17χρονα και δεν θυμόμαστε την Ηλιούπολη του Κιντή, του Γεωργάκη , και του Αναγνώστου και ομιλούν για θέματα τα οποία σαφέστατα και ήταν χειρότερα με τις προηγούμενες διοικήσεις.

Οι μόνοι που αντιλαμβάνονται την διαφορά και την φυγή προς τα μπροστά είναι οι δημότες. Αυτοί δεν είχαν ποτέ διανοηθεί άλλωστε πως η πόλη θα αποκτούσε άλλη όψη από αυτή την μίζερη που είχε κυρίως με την διοίκηση Κιντή όπου δεν είχαμε απολύτως τίποτε από όσα επίμονα ζητάμε σήμερα. Ας μας πουν οι σύντροφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης πόσους κάδους είχε ο δήμος , και πόσα απορριμματοφόρα, ας μας πουν εάν υπήρχε φωτισμός σε ολόκληρες περιοχές της πόλης, ας μας πουν εάν είχαμε ΚΕΠ, εάν είχαμε κοινωνικό ιατρείο, εάν είχαμε καμία πολιτιστική εκδήλωση πέρα από τις κομματικές εκδηλώσεις που εξυμνούσαν τα αποτυχημένα κομμουνιστικά καθεστώτα. 


Ας αναλογιστούμε πως στα επόμενα 16 χρόνια μεταμόρφωσε την πόλη ο Γεωργάκης με πολύ μεγάλο δανεισμό , και ας δούμε πως τα χρέη δεν μειώθηκαν αλλά αυξήθηκαν την περίοδο Αναγνώστου. Όταν κάνουμε την σούμα θα αντιληφθούμε πως εν μέσω οικονομικής κρίσης η νυν διοίκηση έδειξε ότι μπορεί και κυρίως πως έχει την πυγμή να τα βάλει με συνδικαλιστικά συμφέροντα που κρατούσαν την πόλη μας πίσω. Η επόμενη διοίκηση που θα εκλεγεί  με την απλή αναλογική δεν θα είναι τόσο αποδοτική όσο η σημερινή.

Γι' αυτό εάν δεν θέλουμε να γυρίσουμε πάλι πίσω θα πρέπει να πριμοδοτήσουμε την νυν διοίκηση με πολλές χιλιάδες ψήφους ώστε να έχει λιγότερες εξαρτήσεις από τους ανίκανους τσαρλατάνους που θέλουν να το παίξουν τάχα σωτήρες μας!! 

Η πόλη κύριοι έχει δήμαρχο και μάλιστα καλό και εάν θέλετε να βοηθήσετε την πόλη στηρίξτε τον να συνεχίσει το έργο του. Εμείς έχουμε πλέον αποφασίσει με ποιους θα πάμε και δεν θα αφήσουμε την πόλη μας να την διοικήσουν "σκουπίδια" που προσβάλλουν όχι μόνο την νοημοσύνη μας αλλά και την αισθητική μας.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ JR.

Υ.Γ1 ΟΛΙΓΟΝ ΑΤΥΧΗΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Υ.Γ2 ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.