ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημητρόπουλο δαγκωτό

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Δημητρόπουλο δαγκωτό


Σερφάροντας στο facebook έπεσα σε αυτή την φωτογραφία που έχει αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook o  νυν δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"  Άγγελος Δημητρόπουλος.
Η φωτογραφία είναι από την προεκλογική περίοδο του 2014 και επειδή ο Άγγελος θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου άρχισε σιγά- σιγά να μπαίνει σε προεκλογικούς ρυθμούς. Τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει χιούμορ και από τα πόστα που πέρασε άφησε και έργο. Έμεινε μάλιστα πιστός σε αυτόν που τον ανέδειξε και δεν ακολούθησε τους "αντάρτες" . Η επιλογή του αυτή θα εκτιμηθεί φαντάζομαι από τους ψηφοφόρους της παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη" που ευελπιστούν και αυτή την φορά να τερματίσουν πρώτοι στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Και η δική μας εκτίμηση αυτή είναι και αναμένουμε να δούμε το ποσοστό που θα καταγράψει αυτή την φορά η παράταξη του νυν δημάρχου. Με τέτοιες φωτογραφίες όλοι οι καλοφαγάδες θα θυμούνται την ώρα της κάλπης τον Άγγελο , εμείς τον παρακολουθούμε διαδικτυακά. Εάν είσαστε Παναθηναϊκοί, πολέμιοι του Μαρινάκη , κεντροαριστεροί , και θεωρείτε το έργο του επιτυχημένο μην τον "σουβλίσετε" απλά ψηφίστε τον. 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΕΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ......ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ....Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ.