ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η τοπική οργάνωση ΝΔ της πόλης μας και ο πρόεδρός της Στάθης Ευσταθόπουλος ποιον θα στηρίξουν;

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η τοπική οργάνωση ΝΔ της πόλης μας και ο πρόεδρός της Στάθης Ευσταθόπουλος ποιον θα στηρίξουν;

Είναι απορίας άξιο πως ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην πόλη μας δεν έχει ακόμα δημόσια τοποθετηθεί με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει στις δημοτικές εκλογές της πόλης μας.


Οι δύο κεντροδεξιοί υποψήφιοι είναι γνωστοί αλλά ακόμα δεν έχει πάρει θέση για την δική του επιλογή. Ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος στην τοπική οργάνωση κ. Αθανασίου τάσσεται στο πλευρό του κ. Αραμπατζή, ο πρώην πρόεδρος της τοπικής κ. Κουρής είναι με τον Ευσταθίου, όμως ο νυν πρόεδρος δεν εκδηλώνεται κρατώντας μάλλον ισορροπίες που δεν του είναι καθόλου χρήσιμες. Εκτός και εάν αναμένει να δει την απήχηση των δύο υποψηφίων. 

Μιδαμινή είναι και θα παραμείνει ακόμα και εάν δεν υπάρξει και άλλη κεντροδεξιά υποψηφιότητα. Πολλοί δεξιοί όπως και εγώ θα προτιμήσουμε να ψηφίσουμε τον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο παρά να δούμε και πάλι την πόλη μας να βουλιάζει σε έναν εσμό διεφθαρμένων στελεχών που συνασπίζονται για να ανατρέψουν ένα δήμαρχο που άλλαξε προς το καλύτερο την πόλη μας.

Μέχρι και χθες περιμέναμε και τρίτη πιο αξιόλογη υποψηφιότητα από τα δεξιά αλλά αυτή δεν μας έκατσε και εμείς δεν θα περιμένουμε άλλο και από νωρίς θα  σας αποκαλύψουμε τις προθέσεις μας.

Υπομονή λοιπόν έως σήμερα το βράδυ και τότε θα καταλάβουν όλοι πως εάν η ΝΔ δεν θέλει να πει ξεκάθαρα πως στην ουσία στηρίζει ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ θα το κάνουμε εμείς χωρίς ενδοιασμούς. Άλλωστε από τις υπάρχουσες παρατάξεις δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε παρά την ΑΠΟΧΗ ή την υπερψήφιση της δημοτικής παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη" 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

"ΠΑΝ ΜΕΤΡΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ"
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΣΩΝ ΑΙΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ.

Υ.Γ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ!!!!