ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα δικαστήρια σέρνει ο υποψήφιος δήμαρχος Στασινόπουλος τους διαχειριστές του "Εμείς θα τα λέμε"

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Στα δικαστήρια σέρνει ο υποψήφιος δήμαρχος Στασινόπουλος τους διαχειριστές του "Εμείς θα τα λέμε"

Με έχουν βρίσει άπειρες φορές και έχουν πει πολλά συκοφαντικά εναντίον μου. Για δήθεν έμμισθες θέσεις μου στη διοίκηση Αναγνώστου, για συμπόρευσή μου με τον νυν δήμαρχο και άλλα πολλά. Έχω βήμα απαντάω με στεναχωρεί που κάποιος ανώνυμα με υβρίζει αλλά δεν πιστεύω πως η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σε θέση να αποδώσει Δικαιοσύνη. Πάντως ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Απόστολος Σταστινόπουλος τους πάει στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα:

Μηνυτήρια αναφορά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης κατέθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Αποστόλης Στασινόπουλος.

Ο επικεφαλής των “Συνεργών Με Την Ηλιούπολη” κατέθεσε μήνυση κατ’ άγνωστο καθώς σύμφωνα με την μαρτυρία του δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από ανώνυμο λογαριασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνεργών:

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Παπάζογλου;

Τοπικός μπλόγκερ με σωρεία δημοσιευμάτων στα τοπικά μέσα, αφού έχει διασύρει κάθε έννοια της λέξης δημοκρατία, αφού με τρόπο και μέθοδο διαβάλει θεσμούς, πρόσωπα και καταστάσεις, άρχισε να στέλνει και προσωπικά απειλητικά μηνύματα στον Αποστόλη Στασινόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο των Συνεργών με την Ηλιούπολη.

Ακόμα δεν τελείωσε η δίκη για την επίθεση τάγματος της Χρυσής Αυγής στον ΕΚΧ Συνεργείο και απειλητικά μηνύματα μιλάνε για αίμα. Οι Συνεργοί έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται τα νεοναζιστικά απολειφάδια. Δηλώνουμε ότι ο ανώνυμος Αλέξανδρος θα γίνει επώνυμος σε όλη την πόλη.


Σήμερα κιόλας θα επισκεφτούμε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σειρά έχει ο εισαγγελέας.

Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις να καταγγείλουν τα φασιστοειδή που εκτοξεύουν απειλές ανώνυμα.Καλούμε τα τοπικά μέσα σε μπλοκάρισμα των ανώνυμων υβριστών.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη.

Υ.Γ. – Ήδη κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων από τον υποψήφιο δήμαρχο της κίνησης μας, Αποστόλη Στασινόπουλο. Στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα διαλευκάνει το τοπίο. Ο “Αλέξανδρος Παπάζογλου” σε λίγες μέρες θα έχει όνομα και επώνυμο.



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πάντως ΕΜΕΊΣ εδώ δεν περιμένουμε και πολλά από αυτή την μήνυση του κ. Στασινόπουλου. Δεν μας αρέσουν οι "κουκούλες", καλώς έπραξε και κατέθεσε μήνυση  αφού απειλήθηκε αλλά τα αποτελέσματά της θα είναι να τον  βρίζουν επώνυμα. Για να συμφωνήσουν μαζί μας δεν υπάρχει καμία περίπτωση αφού έχουν συγκεκριμένες απόψεις. Να τονίσουμε πως έχουν απαντήσει ήδη στην μήνυση του κ. Στασινόπουλου με νέα ανάρτησή τους η οποία κάνει λόγο για προσπάθεια φίμωσής τους. ( Η αρχική εικόνα είναι από το ιστολόγιό τους)Εάν ήταν επώνυμοι θα τους δημοσιεύαμε και την δική τους εκδοχή αλλά είπαμε οι "κουκούλες" εμάς δεν μας άρεσαν ποτέ. Η φωτογραφία είναι από το ιστολόγιο στο οποίο ασκήθηκε μήνυση και που οι ιδιοκτήτες του είναι γνωστοί - άγνωστοι αφού υποστηρίζουν συγκεκριμένο υποψήφιο για δήμαρχο τον κ. Μωραίτη , οι υπερασπιστές λοιπόν της υποψηφιότητας Μωραίτη καλούνται να αποδείξουν την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ όσων γράφουν προς το παρόν ανώνυμα. Τελικά και στους ανώνυμους γίνονται μηνύσεις επομένως αργά ή γρήγορα θα γράφουν με ονοματεπώνυμο. 

2 σχόλια:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ είπε...

Έτσι μπράβο .Τους αλήτες στην φυλακή. Η Ηλιούπολη είναι μια αντιφασιστική πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι αντιφασιστική ακομα η Ηλιούπολη μας. Εκτός απο το φασιστικό ναζισμό εχουμε και το φασιστικο κομμουνισμό...Θελει δουλειά να το ξεριζωσουμε των δυο φασιστικων ξενοφερτων Ιδεολογιων του Κομμουνοναζισμου. Οποτε και οι δυο τους στην φυλακή για πολλούς λογους.
.
Δ.Σ.