ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά λίγες οι παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο μας - Τζάμπα σας έκανε ο Τσίπρας την απλή αναλογική δεν συμμετέχετε

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τελικά λίγες οι παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο μας - Τζάμπα σας έκανε ο Τσίπρας την απλή αναλογική δεν συμμετέχετε

Διαβάσαμε στο τοπικό site ilioupolinews.gr για τις "περιπέτειες" που αντιμετωπίζουν κάποιες δημοτικές παρατάξεις να συγκεντρώσουν 41 υποψηφίους που είναι το ελάχιστο συμμετοχής στις εκλογές αυτές.
Μας φαίνεται αστείο εάν δεν έχουν οι επικεφαλής τους 41 άτομα πως μπήκαν στην διαδικασία να κατέβουν σε εκλογές. Θεωρούμε πως εκτός από τις 10; αυτές παρατάξεις θα υπάρξει και μία ακόμη.

Βέβαια επειδή οι μεταδημοτεύσεις έκλεισαν έπρεπε να είχαν γίνει οι κινήσεις εκείνες για να βρουν οι επικεφαλής υποψηφίους αφού παρατηρούμε και εμείς πως την κρίσιμη ώρα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν πίσω.

Κάποιοι θα κοπούν στο νήμα αφού κάποιοι υποψήφιοί τους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις προσεχείς εκλογές και δεν θα συμπληρώσουν τον μαγικό αριθμό 41!

Πάντως όσοι υποψήφιοι περιμένουν να κάνουν από εδώ και πέρα τον προεκλογικό τους αγώνα να τους πούμε πως έχουν αργήσει. Βέβαια επειδή στην Ελλάδα είμαστε και ψηφοφόροι της τελευταίας στιγμής μπορεί να πείσουν 100 - 200 άτομα και να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι σε έναν από τους συνδυασμούς φαβορί. Με ενδιαφέρον διαβάζουμε για δήθεν προσδοκία της Λαϊκής Συσπείρωσης να περάσει στο δεύτερο γύρο. Εδώ δεν τα κατάφερε το 2014 με τρεις κεντροδεξιές παρατάξεις θα τα καταφέρει τώρα με την Πίκουλα εξαφανισμένη και την παράταξή της να μην συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές. Εκτός και μας το φυλάει και αυτή για έκπληξη όπως κάποιος άλλος.

Σ,Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: