ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας δουν τι γίνεται στην Γλυφάδα - Στις 26 ψηφίζουμε στις 27 τελειώνουν πολιτικά οι Ευσταθίου -Αραμπατζής

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ας δουν τι γίνεται στην Γλυφάδα - Στις 26 ψηφίζουμε στις 27 τελειώνουν πολιτικά οι Ευσταθίου -Αραμπατζής

Στην Γλυφάδα έχουν υποψήφιο για δήμαρχο τον νυν Γιώργο Παπανικολάου με αγώνες στο χώρο της κεντροδεξιάς. Χθες στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μάζεψε τόσο κόσμο που δεν έχουν δει ποτέ τους οι κύριοι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής. 



Βλέπετε η δημοτική παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου που εκλέχθηκε με την πρώτη δήμαρχος Γλυφάδας το 2014 λειτουργεί και προσελκύει τους πολίτες. Εδώ σε λίγο θα έχουμε ακόμα και την Τσατσούλη του ΚΚΕ να παίρνει περισσότερες ψήφους από τον εκπρόσωπο της ΝΔ όπως έγινε το 2014. Μετά την χθεσινή συγκέντρωση του Γιώργου Παπανικολάου στη Γλυφάδα όπου έδωσε το παρών και ο συνδημότης μας πρώην Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης. Αυτόν  που δεν τον άφησαν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας να κατέβει, ενώνοντας ουσιαστικά όλη την κεντροδεξιά. Του έβαζαν "τρικλοποδιές" και τον συκοφαντούσαν με αστεία δημοσιεύματα. Αυτοί πυ έγραφαν για την ηλικία του είναι πιο γέροι από αυτόν όχι μόνο σε ηλικία αλλά σε διάθεση , Ιδέες και οράματα. Βλέπετε στις ΗΠΑ έχουν για Πρόεδρο τον Τραμπ εδώ όμως την δήμαρχο μας τον ήθελαν νέο. Ας ψηφίσουν τον Αραμπατζή λοιπόν. Στη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση όπου οι φωτογράφοι της παράταξης του κ. Παπανικολάου τράβηξαν πάνω από 300 φωτογραφίες!!! δεν είδαμε κανέναν "δεξιούλη" υποψήφιο στην πόλη μας. Αλλά τι να πάνε να κάνουν εκεί; Μπας και πιστεύουν τα ίδια πράγματα που εφαρμόζει εδώ και πέντε χρόνια στην Γλυφάδα ο Γιώργος Παπανικολάου.


Μπας και θέλουν να διοικήσουν; Αυτοί κατεβαίνουν για να πάρουν ένα 5% - 8% και να πουν πως από το 25%-30% της ΝΔ στην πόλη μας το άλλο πήγε Βαλασόπουλο κατευθείαν κατηγορώντας στο τέλος και την ΝΔ που δεν μάντρωσε τα "πρόβατά" της. Για εμάς για την μεγάλη ΗΤΤΑ που έρχεται το Μάϊο στην πόλη μας για τις κεντροδεξιές παρατάξεις φταίει πρώτα από όλα η ΝΔ που δεν έδωσε στήριξη και μετά τα τοπικά στελέχη που έτσι και αλλιώς επί δεκαετία πλέον σφάζονται μεταξύ τους. Φταίτε βέβαια και εσείς που κατεβαίνετε υποψήφιοι με χαμένους από χέρι και παράλληλα λέτε πως είσαστε και Νεοδημοκράτες. 



Η ΝΔ εάν μας άκουγε και διέγραφε τους "αντάρτες" θα ήταν ήδη στην κυβέρνηση αλλά αφού δεν ακούει ας περιμένει το Φθινόπωρο του 2019. Όταν φωνάζαμε το καλοκαίρι του 2015 να μην ψηφίσει το μνημόνιο του Τσίπρα πάλι δεν μας άκουσε. Τώρα ΘΑ έχει να αντιμετωπίσει την δυσπιστία των πολιτών που δεν πιστεύουν πως μπορεί να αλλάξει κάτι στην οικονομική ζωή του τόπου αφού ακολουθεί πιστά τους κανόνες που επιβάλλουν οι εταίροι μας. Έχουν ταυτίσει όλα τα κακά με την πολιτική που μας επιβάλλουν οι ξένοι και θεωρούν πως μόνο μια αντιμνημονιακή δύναμη θα μας "γλιτώσει" από τα δεινά μας. Το παραμύθι του αντιμνημονίου ακόμα δεν κόπασε για τον λόγο αυτό το κόμμα της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί και κρατάει άνετε την τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Ένα παραμύθι που είχε παίξει προεκλογικά το 2014 και η παράταξη των κυρίων Αναγνώστου και Ευσταθίου με ολέθρια αποτελέσματα. Τους έσχισε και τους ταπείνωσε ο μνημονιακός Βασίλης Βαλασόπουλος που κατάφερε να πείσει για τις δυνατότητές τους τους δημότες μας. 


Ουδείς Νεοδημοκράτης δεν θα ήθελε το ποσοστό της ΝΔ στην πόλη μας να μην φανεί όπως συνέβη και το 2014 ( Όλοι μαζί τότε πήραν ένα 26%) τώρα όμως πάμε για μεγαλύτερη ήττα και από εκείνη. Γιατί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει ο Κοκοτίνης να περάσει στον δεύτερο γύρο!!!!

Το 8% του Ευσταθίου το 2014 και χωρίς Αναγνώστου δεν θα ανέβει αλλά θα πέσει ,και ο Αραμπατζής παρόλο που έχει στήριξη από πιο ικανά στελέχη της πόλης δεν θα καταφέρει να καταγράψει το 12% που είχε καταγράψει ο Γιάννης Αναγνώστου και θα περιοριστεί σε μονοψήφιο. 

Το συμπέρασμα θα είναι πως για ακόμη μια φορά διασπασμένη η δεξιά θα υποστεί μία ακόμα πιο επώδυνη ήττα την ώρα που οι ιδέες της αριστεράς έχουν παντού καταρρεύσει. Εδώ την φθορά αυτή (της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) θα την καρπωθεί ο Βαλασόπουλος που θα δει πολλούς που τον εγκατέλειψαν το 2014 να γυρίζουν πίσω και να μάχονται στο πλευρό του. Όσο για Σεφτελή , Χατζηδάκη, Χωματά , Αντζινά και όσους έφυγαν θα καταλάβουν πως οι παρατάξεις θέλουν ηγέτη και όχι μεσαία στελέχη για να καταγράψουν ποσοστά. Με μαζέματα και χωρίς καμία ιδεολογική συνοχή το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν εάν ήθελαν να ρίξουν τον Βαλασόπουλο ήταν να ενωθούν με άλλες παρατάξεις και να κατέβουν κοινό ψηφοδέλτιο αλλά και εκεί θα σκοτώνονταν για το ποιος θα ήταν ο επικεφαλής. 


Προσπάθειες άλλωστε τέτοιες είχαν γίνει πολλές όσο ζούσε και ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς χωρίς ποτέ να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα. Αφού ο ανίκανος ποτέ δεν μπορεί να καταλάβει πως ο ικανός θα τον κερδίζει για πάντα. Εδώ έχουμε ανίκανους επικεφαλής όλων των παρατάξεων που προσπαθούν να νικήσουν εάν ικανό δήμαρχο που έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στην πόλη μας.

Κοιτάζοντας τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα βλέπεις πως ο πιο έμπειρος και ο πιο ικανός να διοικήσει είναι ο νυν δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος. 

Αφού κατάφεραν και "έφαγαν" έναν πρώην Ευρωβουλευτή για να κατεβάσουν και πάλι τον καρεκλάκια και τον τρενάκια τότε ας μην κατηγορούν εμάς για την ήττα τους. 

Εμείς είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας , Σαμαρικοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει και ΔΕΞΙΟΙ που δεν στήνουν αγάλματα στους εθνομηδενιστές κομμουνιστές. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΑ.

Υ.Γ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ , ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.