ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πιο χάλια συνέντευξη δεν μπορούσε να δώσει ο Αραμπατζής

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Πιο χάλια συνέντευξη δεν μπορούσε να δώσει ο Αραμπατζής

Αοριστίες , έλλειψη προγράμματος και παντελής έλλειψη επικοινωνίας με τους δημότες απέδειξε ο επικεφαλής της νέας παράταξης " Η Πόλη που Θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής.  Αυτά τουλάχιστον διέκρινα παρακολουθώντας την συνέντευξή του, πριν από λίγο στο ilioupolinews.gr.



Πλέον καταλαβαίνει κάθε κενροδεξιός δημότης πως είναι σαφέστατα "λίγος" για να ηγηθεί μιας κεντροδεξιάς παράταξης. Δεν είχε καμία θέση να προτείνει ή απλώς βαριόταν να μιλήσει  και θα περιμένουμε λέει το φυλλάδιό του!!!

Νομίζει πως συκοφαντείτε , δεν μας ξεκαθάρισε τι ακριβώς έκανε ως επικεφαλής  του αποτυχημένου θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης , παρά μόνο μας είπε πως τους κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!! , λες και υπάρχει έστω και ένας δεξιός συμπολίτης μας που να συμπαθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο που στήριξε και στηρίζει  επί μία πενταετία την λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν θα συνεργαστεί λέει με τον Βαλασόπουλο . -ενώ συνεργάστηκε μαζί του ως μη όφειλε- και γενικά δίνοντας αυτή την συνέντευξη θέλει πλέον πολύ κόπο για να πείσει όσους αφελείς ακόμα τον πιστεύουν πως είναι ικανός να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Κάλεσε μάλιστα τον Κώστα  Πουπάκη να εξηγήσει γιατί δεν κατεβαίνει λες και δεν ξέρει πως δεν κατεβαίνει επειδή δεν ανέχεται να είναι αντιμέτωπος με άλλους δύο υποψηφίους από το ίδιο κόμμα. Απείλησε μάλιστα και με μηνύσεις σε όσους διαδίδουν φήμες!!! λες και βγαίνει να τις διαψεύσει!! Βλέπει κακή την παρούσα διοίκηση , και περιμένει τα ΘΕΛΩ των συμπολιτών μας για να φτιάξει το πρόγραμμά του και να βάλει προτεραιότητες!!  Δηλαδή πολιτικά είναι στο απόλυτο μηδέν για εμάς. Για εμένα προσωπικά και για κάνα δύο δεξιούς που αγαπάω και εμπιστεύομαι σε αυτή την πόλη.

Θα μου πείτε είσαστε λίγοι οι περισσότεροι ενθουσιάστηκαν με τις κεντροδεξιές υποψηφιότητες!! Μπα άλλα λένε οι φίλοι που μας γράφουν μηνύματα και μάλιστα μας στέλνουν και πολλά θέματα για δημοσιοποίηση κάνοντας το χόμπι μας πιο εύκολο.

Λέγαμε για τον Τάσο Ευσταθίου αλλά αυτός είναι ακόμα χειρότερος, ακόμα  και ο υποτονικός Γιάννης Αναγνώστου μοιάζει αλλά  και είναι μπροστά σε αυτούς τους δύο πολύ καλύτερος.

Βέβαια μπορεί να μην το έχει με τις λέξεις και να είναι άνθρωπος των έργων αλλά για να ασκήσει διοίκηση πρέπει να πείσει και θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να σαγηνεύσει και να τον ψηφίσουμε. 

Λυπόμαστε πολύ για αυτή την ανάρτηση γιατί θα μπορούσαμε να το παίξουμε άνετοι και να μην σχολιάσουμε τον φανερά "τρακαρισμένο" υποψήφιο δήμαρχο αλλά δεν θα ήταν κάτι που θα περίμεναν όσοι μας διαβάζουν και μας παρακολουθούν από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε αυτό το ιστολόγιο το μακρινό 2013.

Θα περιμένουμε να δούμε το πρόγραμμα της παράταξης γιατί έχουμε 4-5 στελέχη που τα θεωρούμε ικανά αλλά μεγάλο ρόλο παίζει πάντα ο επικεφαλής και πλέον το μόνο που απομένει είναι ποιος από τους δύο κεντροδεξιούς θα πάρει περισσότερες ψήφους. 


Δεύτερος γύρος για Αραμπατζή και Ευσταθίου δεν υπάρχει και θα το δείτε το βράδυ των εκλογών. Εμείς πάντως σας το λέμε ξεκάθαρα είμαστε έξαλλοι με την ΝΔ που άφησε τον δήμο μας χωρίς στήριξη σε υποψήφιο  και καλούμε τους δημότες να τιμωρήσουν αυτή την λάθος επιλογή της!!! 

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από το site ilioupolinews.gr από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Αραμπατζή για να μας πείτε και την δική σας γνώμη. Το site ilioupolinews.gr με τις συνεντεύξεις αυτές προσφέρει σε όλους εσάς μια εικόνα των υποψηφίων και είναι πολύ καλό αυτό που κάνει. Τώρα θα πρέπει να ξέρετε πως ο χρόνος μιας συνέντευξης όπως και οι ερωτήσεις είναι στην ευχέρεια του ρεπόρτερ που την κάνει και πως ο καθένας μας θα ήθελε να ρωτήσει και κάτι ακόμα. Πάντως επικοινωνιακά ο νέος υποψήφιος Γαβριήλ Αραμπατζής έδειξε πολύ βαρετός και αδίκησε και τον εαυτό του. Σε μια συνέντευξη που δεν πιέστηκε και τα πήγε έτσι φανταστείτε τον σε πάνελ με άλλους συνυποψήφιούς του;
Σ.Μ

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ .......ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

Unknown είπε...

Ρε παιδιά θα τρελαθώ τελείως τα διαβάζει από τον υπολογιστή και απαντάει στις ερωτησεις;