ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εσύ έφυγες νωρίς Δημήτρη δεν θα δεις αυτή την ήττα

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Εσύ έφυγες νωρίς Δημήτρη δεν θα δεις αυτή την ήττα

Βλέπω πως μερικοί ξαφνικά θυμήθηκαν τον Δημήτρη Παρρά και με εγκαλούν πως δεν συνεχίζω στα χνάρια του. Να τους πληροφορήσω ότι ήμουν κοντά του με κριτική διάθεση από το 2014 και ο μόνος που τον στήριζε πραγματικά με άρθρα και συνεχή παρουσία των απόψεών του στο ιστολόγιό μου. Το οποίο στην ουσία είχε γίνει και το μοναδικό μέσο προβολής των δικών του απόψεων.




Αφού παραιτήθηκε από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αφού έβλεπε πως καμία αντιπολίτευση δεν έκανε , ούτε είχε ξεκάθαρες προτάσεις, προσπάθησε με επαφές που είχε με όλα τα στελέχη της ΝΔ στην πόλη να τους φέρει σε ένα τραπέζι. Πράγμα που δεν κατάφερε παρά μόνο να φέρει σε επαφή και να αναπτύξουν μια καλή φιλία τους κύριο Γιάννη Αναγνώστου και Κώστα Πουπάκη. Η υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη στηρίζονταν απόλυτα από τον Δημήτρη Παρρά και είναι αποτυπωμένο αυτό σε πολλές αναρτήσεις του και σχόλια του στο facebook. Αντί λοιπόν να κατηγορούν εμένα πως τάχα τορπιλίζω την ΕΝΟΤΗΤΑ και δεν ακολουθώ τα χνάρια του ας αναλογιστούν τι έκαναν οι κύριοι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής για να υπάρξει ενότητα στην κεντροδεξιά στην πόλη μας.

Και ας αναλογιστούν όλοι και το τι έπραξε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που άφησε στην πόλη μας δύο άχρηστους να εκπροσωπήσουν την γαλάζια παράταξη. Ας μην αναφερθώ στο τι έκανε η Πειραιώς και η ειδική επιτροπή για την Αυτοδιοίκηση που είχε μέλη τους "αντάρτες" Νικήτα Κακλαμάνη και Γαϊτάνο που πάνε και για βουλευτές!! Τον πρώτο τον διέγραψε ο Σαμαράς και ο δεύτερος είχε κατέβει "αντάρτης" το 2014!! Αυτοί λοιπόν δεν έδωσαν καμία σημασία αφού και οι ίδιοι ήταν "αντάρτες" και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. 


Ο κ. Κακλαμάνης μάλιστα πρόσφατα πρότεινε να καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου την ώρα που δεν καλύπτει άλλες σοβαρότερες επεμβάσεις και δεν καλύπτει ούτε τα γυαλιά μυωπίας! Αλλά βλέπετε ενδιαφέρεται για το πως θα διαλύσει γρηγορότερα η Ελληνική Οικογένεια τόσο δεξιός και συντηρητικός είναι. Να μάθουν μάλιστα και κάποιοι που μου κάνουν συστάσεις πως οι δύο αυτοί έκαναν τους ανήξερους για την υποψηφιότητα που είχε καταθέσει ο ίδιος ο Δημήτρης Παρράς για να πάρει αυτός στήριξη από τη ΝΔ για υποψήφιος δήμαρχος. Πάντως πως έχανε το χρόνο του συνομιλώντας με ετερόκλητους ήταν κάτι που του είχα τονίσει όσο ζούσε. Θα τους βλέπει τώρα από εκεί που είναι να πηγαίνουν με παρατάξεις της κεντροαριστεράς και το μέτωπο κατά του Βαλασόπουλου να περιορίζεται στην ουσία σε πρόσωπα που δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε τις εκλογές σε ένα σωματείο όχι αυτές για να διοικήσουν μια πόλη.


Όσο για τους υποψήφιους βουλευτές που κατεβάζει η ΝΔ στον Νότιο Τομέα είναι πραγματικά υποψηφιότητες για να σε κάνουν να αλλάξεις κόμμα!!! Η ΝΔ του Σαμαρά δεν θα κατέβαζε ποτέ τόσο αδαείς υποψήφιους που μόνο σε κόμματα όπως η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι θα είχαν θέση στα ψηφοδέλτιά τους.

Αυτά γιατί στο τέλος θα μας βγουν οπαδοί του Παρρά αυτοί που δεν τον ήθελαν ούτε ζωγραφιστό να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια της παράταξής τους. Βλέπετε έχουν μαζέψει τους χουντοβασιλικούς και τους Γκούφηδες που χώρος για Παρράδες.

Μέχρι και ο κομμουνιστοαναθρεμμένος Βασίλης Βαλασόπουλος που έλεγε και ο Παρράς μοιάζει πιο "δεξιός" και σίγουρα πιο ικανός από τους άχρηστους που κατεβαίνουν χωρίς στήριξη αλλά με την ΑΝΟΧΗ της ΝΔ. Μια ΑΝΟΧΗ που είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ στο "έγκλημα" και στην ΗΤΤΑ που έρχεται. Ευτυχώς για την Ηλιούπολη θα παραμείνει σε ικανά χέρια και καθαρά χέρια , και όποιος έχει αντίρρηση ας στείλει και κανένα θέμα βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για τις λακκούβες και την έλλειψη φωτισμού. Εάν ήθελαν φωτισμό ας ψήφιζαν τα 3.000.000 δάνειο να τον κάνει. Άλλωστε αυτοί χάλαγαν διπλάσια χρήματα κάθε χρόνο , φέσωσαν τον δήμο με 17.000.000 χρέη και τίποτα δεν άφησαν πίσω τους. Άφησαν μόνο τον άφαντο Χριστοδουλάκη , τον Τάσο να νομίζει πως θα γίνει δήμαρχος , και τον Αραμπατζή να σκέφτεται πως από ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ θα γίνει τσόντα σε μια διοίκηση Βαλασόπουλου - Κοκοτίνη . Υπάρχει βέβαια και ο Χατζηδάκης που ταιριάζει πιο πολύ στο κεντροαριστερό σχήμα που ετοιμάζεται. Αλλά γιατί όχι να πάνε και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υπό τον Βαλασόπουλο που θα είναι πρώτος σε ψήφους και αυτή την φορά!!!!


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΠΑΡΡΑ,
ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ...."ΓΚΙΩΝΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΟΥΚΑΡΑ!
ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΣ ΦΕΡΝΑΤΕ ΠΟΥΠΑΚΗ,
ΤΩΡΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΤΕ ΤΑ..... ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΟΙ,
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.