ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό γα την πόλη μας

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ειδήσεις σε ένα λεπτό γα την πόλη μας


- Με ξεπερνάει το γεγονός πως αναγνώστες μας , στέλνουν προς δημοσίευση τους υποψηφίους Ηλιουπολίτες στις εκλογές αντιπροσώπων στο 2ο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει πως εμείς εδώ είμαστε ένα δεξιό site και δεν μας αφορούν οι διεργασίες στα κόμματα της κεντροαριστεράς. Σήμερα με την ανάρτησή μας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ελπίζουμε να κατάλαβαν πως είμαστε αντίθετοι σε κάθε συνεργασία δεξιού κόμματος με μη δεξιό.



- Πήραν το μήνυμα στην Πειραιώς για την υπόθεση με τον Νίκο Γεωργιάδη ή περιμένουν να το πάρουν από τις κάλπες;

- Κάποιοι μου έστειλαν mail και μου είπαν να μην βιάζομαι να αποφασίσω για την μη συμμετοχή του ΕΝΑΚ στις προσεχείς εκλογές και πως υπάρχει ηγέτης να ηγηθεί της παράταξης. Και αναρωτιέμαι στην κοπή της πίτας τους γιατί δεν το ανακοίνωσαν;

- 'Όπως σας έχουμε γράψει καμία περίπτωση συνεργασίας Αναγνώστου - Ευσταθίου δεν υπάρχει. Πανικόβλητοι οι συνεργάτες του Ευσταθίου ψάχνουν γέφυρες αφού η υποψηφιότητα Αραμπατζή δείχνει να προσελκύει πολλά πρώην στελέχη και ψηφοφόρους της "Νέας Δημοτικής Κίνησης" πράγμα που σημαίνει πως ο Γαβριήλ Αραμπατζής προηγείται στις επιλογές των Νεοδημοκρατών από τον Τάσο Ευσταθίου. 

- Περίπτωση να μην σας προτείνουμε υποψήφιο δήμαρχο για τις προσεχείς εκλογές δεν υπάρχει. Ας το καταλάβουν καλά αυτό στην Πειραιώς και ας έπρατταν το καθήκον τους. Άλλωστε ποιος μας ακούει εμάς εδώ ελάχιστοι που λένε και οι άσπονδοι "φίλοι" μας.

- Τσακωμός στα αριστερά του πολιτικού φάσματος στην Ηλιούπολη αφού ΣΥΝΕΡΓΟΙ , ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ , ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και Κοκοτίνης ερίζουν για το ποιος είναι πιο αριστερός. Για εμάς από όλους πιο κοντά στις καταστροφικές συνέπειες που φέρνει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι η κομμουνιστική φράξια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

- Η φωτογραφία από τις εκλογές του 2014 το ξεκαθαρίζουμε σε όσους περιμένουν συνεργασίες και σε όσους από την παράταξη Αναγνώστου αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες συσπείρωσης που αγνοούν τον έτερο υποψήφιο της κεντροδεξιάς κ. Αραμπατζή.

- Δεν ξεχάσαμε ποτέ όσους το 2014 μας έλεγαν πως έχουμε κάνει λάθος επιλογή ως κόμμα στην Ηλιούπολη, αλλά αυτοί που δεν έκαναν καμία να δουν τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι κάλπες. Ευτυχώς που δεν θα έχουμε εθνικές εκλογές ταυτόχρονα γιατί το μαύρισμα θα πήγαινε και στη ΝΔ.

-Ποιος πάει στοίχημα πως η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα είναι πρώτη με 10 μονάδες διαφορά τουλάχιστον από τον δεύτερο;


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΊΟΥ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΝΌΜΙΣΜΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΊ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΝ ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΉ