ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό


- Το που θα καταλήξουν οι κύριοι Πούλος και Σεφτελής τώρα που είναι πολιτικά άστεγοι στα δημοτικά πράγματα δεν θα κάνει και καμιά διαφορά. Πολλούς ψήφους είχε πάρει ο Σεφτελής το 2014 και ήταν ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Και ο Ευσταθίου ήταν πρώτος σε σταυρούς στην παράταξη του Αναγνώστου και πάτωσε το 2014 που κατέβηκε ως επικεφαλής.
Γνώμη μου πως οι κίριοι Πούλος και Σεφτελής πρέπει να διαλέξουν συνδυασμό που να τραβάει για να βγουν δημοτικοί σύμβουλοι αλλιώς ναι μεν θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο αλλά χωρίς δυνατή φωνή. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα τον Σεφτελή επικεφαλή παράταξης και όχι υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στον συνδυασμό του Χατζηδάκη. Εμείς τα  έχουμε πει και πάλι δεν βλέπουμε στους "αντάρτες" επιτυχίες σε καμία περίπτωση. Με αυτά και με αυτά θα φέρουν πιο ισχυρό τον Κοκοτίνη που θα εξασφαλίσει Αντιδημαρχία και ίσως φτιάξουν και τον Αραμπατζή που θα διεκδικήσει και αυτός Αντιδημαρχία για να στηρίξει διοίκηση Βαλασόπουλου. Έτσι και πάρει ο Αραμπατζής ένα 7% θα πανηγυρίζει αφού θα ξέρει πως θα έχει την δύναμη να επιβάλλει εκτός από αυτόν και ένα- δύο πολύ δικά του άτομα που τον στηρίζουν πάρα πολύ και σε πολλούς τομείς. Εμείς το έχουμε γράψει το σενάριο πως Βαλασόπουλος - Κοκοτίνης θα χρειαστούν ακόμα μια παράταξη και εάν δεν είναι ο Χατζηδάκης που δεν θα θέλει συνεργασίες με Βαλασόπουλο ανοίγει ο δρόμος για τον Γαβριήλ Αραμπατζή που άλλωστε δεν έχει και τίποτα να χάσει. Και στις επόμενες υποψήφιος δήμαρχος θα είναι και τότε μπορεί να του κάτσει και καμία στήριξη από τη ΝΔ αφού θα έχει αλλάξει πιθανότατα και ο αρχηγός της.
- Καμία τύχη δεν έχει η Λαϊκή Συσπείρωση με τις γελοιότητες που κάνει να αυξήσει τα ποσοστά της θα είναι στα μισά από τα ποσοστά του 2014 και αυτή όπως θα χάσει πάρα πολύ και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Χρήστου Κοκοτίνη.

- Εάν συνεχίσουν έτσι οι ΣΥΝΕΡΓΟΙ θα περάσουν και τον Ευσταθίου που παλεύει να κρατήσει το 8% που πήρε με την στήριξη της ΝΔ το 2014. Τώρα χωρίς στήριξη δεν βλέπουμε να ξεπερνάει το 5% και εάν το φτάσει/

- Οι ψήφοι του Γιάννη Αναγνώστου δεν μεταφέρονται δυστυχώς όσο και εάν το προσπαθήσει ο ίδιος. Έτσι μπορεί η μη κάθοδός του να ευνοήσει τον πιο μεγάλο του αντίπαλο και μιλάμε για τον νυν δήμαρχο όχι για τον Τάσο ή τον Αραμπατζή που τον "πούλησαν".

- Μου λένε πως ο Αραμπατζής έχει καλές σχέσεις με τον Αναγνώστου και πως γράφω ανοησίες. Τον Αναγνώστου τον ρώτησαν;

- Εκτός από χουντοβασιλικούς ο Τάσος Ευσταθίου ετοιμάζει και άλλη "έκπληξη" περιμένουμε να ανακοινωθεί και επίσημα για να σας αποκαλύψουμε την νέα του γκάφα.

- Μόνο οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν αλλαγή δημάρχου στην πόλη μας όλοι οι άλλοι οπαδοί των υπολοίπων κομμάτων μη εξαιρουμένων και αυτών της ΝΔ βλέπουν Βασίλη Βαλασόπουλο.

Σ.Μ 


2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

«8. Όσοι ασκούν καθήκοντα Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης ή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης, μπορούν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι ή πρόεδροι κοινότητας, ακόμα και αν η κατά τόπον αρμοδιότητά τους αφορά ή καταλαμβάνει το δήμο για τον οποίο θέτουν υποψηφιότητα, εφόσον παραιτηθούν από τη θέση τους πριν από την ημέρα ανακήρυξης των υποψηφίων».

Ο ΑΡΑΜΑΠΑΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;

UNKNOWN είπε...

https://diavgeia.gov.gr/search?advanced=true&query=q:%22%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%97%CE%A3%22&page=0&fq=organizationUid:%226107%22&sort=recent

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ........ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;