ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία αντίδραση από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη πάμε Μπροστά" για τον θέμα μας με τον ακραίο υποψήφιό της

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Καμία αντίδραση από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη πάμε Μπροστά" για τον θέμα μας με τον ακραίο υποψήφιό της

Ούτε εμείς περιμέναμε πως η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη πάμε Μπροστά" δεν θα αντιδρούσε στην ανάρτησή μας για τον υποψήφιό της που υμνεί την Χούντα , τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και την Βασιλεία!!
Περιμέναμε πως θα είχαν την δημοκρατική ευαισθησία να πουν πως ήταν μια λάθος επιλογή τους. Αυτή την φορά πέσαμε έξω . Φαίνεται πως τους επηρέασαν οι δήθεν αυταρχικές θέσεις του δημάρχου και έγιναν όλοι ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ!! Μπορεί άλλωστε να μην είναι μόνο ένας ο χουντοβασιλικός υποψήφιός τους και να έχουν ένδεια στο να βρουν υποψηφίους με δημοκρατικά φρονήματα. Μπορεί να επηρεάστηκε ο επικεφαλής τους από την χρόνια συνεργασία του με τον επίσης διορισμένο από την χούντα δήμαρχο Κ. Δελλαπόρτα. 

Οι άλλες δημοτικές παρατάξεις που έχουν τάχα δημοκρατικές ευαισθησίες φαίνεται θεωρούν αυτονόητο πως στην παράταξη του κ. Ευσταθίου βρίσκουμε λάτρεις του δικτάτορα Παπαδόπούλου και δεν ασχολήθηκαν. Κάποιες παρατάξεις έκαναν πολύ καλά αφού στις δικές τους τάξεις υπάρχουν στελέχη που υμνούν δημόσια άλλους δικτάτορες της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ, καθώς και γειτονικών μας βαλκανικών κρατών.

Βέβαια εμείς δεν ξεχνάμε και θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για την ποιότητα των υποψηφίων. Αλλά θα μου πείτε είναι σημεία των καιρών όλα αυτά. Να τονίσουμε πως επειδή οι δικές μας απόψεις είναι πως κόκκινος και μαύρος φασισμός πρέπει να καταδικάζονται απερίφραστα για ακόμα μια φορά αποκαλύπτουμε ποιοι είναι οι πραγματικά δημοκράτες και ποιοι κατηγορούν τους άλλους για αυταρχισμό ενώ λατρεύουν "ηγέτες"  δικτάτορες όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. 

Γιατί όταν λένε "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εννοούν πως επί Χούντας ο κόσμος πέρναγε καλά και πως η Βασιλεία ταιριάζει σε όλα τα "μεγάλα" έθνη. Για αυτό στις εκλογές δεν πάνε καλά φαίνεται περιμένουν  να καταλάβουν την δημαρχία με τις ερπύστριες .........

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: