ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελείωσαν οι υποψηφιότητες από την κεντροδεξιά στην πόλη μας

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Τελείωσαν οι υποψηφιότητες από την κεντροδεξιά στην πόλη μας

Αφού το σκέφτηκαν ξανά και ξανά κατέληξαν να στηρίξουν τον Γαβριήλ Αραμπατζή και έτσι "Νέα Δημοτική Κίνηση" δεν θα δείτε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Άλλα μεμονωμένα στελέχη θα πάνε και στον Τάσο Ευσταθίου και οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν ανάμεσα στα δύο πουλητάρια του τι να πρωτοψηφίσουν.


 Ο ένας έκανε δική του παράταξη το 2014 ο άλλος πήγε υποψήφιος στην Περιφέρεια το 2014 όπου και δεν βγήκε και επανήλθε με δική του παράταξη. Και οι δύο είναι για φτύσιμο και δεν θα καταφέρουν ακόμα και εάν ενωθούν να περάσουν στο δεύτερο γύρο.

 Όσοι τους ψηφίσετε περαστικά σας. Στις 26 Μαΐου θα δείτε πως και οι δύο μαζί δεν θα ξεπεράσουν το 20% όταν ο Βαλασόπουλος θα έχει 25% -35% μόνος του και στηριζόμενος από κόμμα του 5%. Δεν άφησαν την υποψηφιότητα Πουπάκη να προχωρήσει και είναι υπεύθυνοι για την συντριβή της ΝΔ στην πόλη μας μαζί με την τοπική οργάνωση που δεν έχει πάρει ούτε θέση αλλά ούτε και έχει κάνει κάτι για να μην έχουμε κάθε φορά και άλλους επίδοξους αντάρτες.

Σ.Μ 

3 σχόλια:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ είπε...

Είπατε από τον Μάρτιο ανανεωμένη η ενημέρωση. Είπατε ότι θα έχει ειδήσεις 1 λεπτού

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΠΑΚΗ. Ο ΑΝΑΓΝΑΣΤΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ 12% ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΓΙΑΤΙ;

Unknown είπε...

Όσο πήρε ο ΑΝΑΓΝΏΣΤΟΥ μόνος του δεν θα πάρουν οι δύο τους τόσο ανίκανοι είναι και ακατάλληλοι καρεκλακιδες