ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατεβαίνει και ο Γιώργος Σόφης στις προσεχείς εκλογές

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Κατεβαίνει και ο Γιώργος Σόφης στις προσεχείς εκλογές

Ανακοίνωσε και την δική του υποψηφιότητα για δήμαρχος , ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σόφης που έχει δείξει ιδιαίτερη ευπρέπεια σε όλα τα δημοτικά συμβούλια στα οποία συμμετέχει.
Η "Αριστερή Πρωτοβουλία" δημοτική κίνηση Ηλιούπολης θα δώσει κανονικά το παρών στις προσεχείς εκλογές παρά την φημολογία άλλων αριστερών φατριών. Με μόλις ένα ιστολόγιο με ελάχιστες αναρτήσεις αλλά με πολύ προσωπική επαφή ο κ. Σόφης και η "Αριστερή Πρωτοβουλία" έχουν πείσει τα τελευταία εννιά χρόνια τους συμπολίτες μας πως είναι απαραίτητοι στο δημοτικό συμβούλιο.

Με την απλή αναλογική πλέον πάνε για 2-3 δημοτικούς συμβούλους εάν κρατήσουν τα ποσοστά τους ή καταφέρουν να τα αυξήσουν. Μπορείτε να δείτε εδώ και το ιστολόγιό τους και να τους ψηφίσετε όσοι είσαστε αριστεροί.

Οι επιλογές σας είναι πολλές έχουμε διάφορους συνδυασμούς που πρεσβεύουν τις "αλήθειες" της προδοτικής και ανθελληνικής αριστεράς στην πόλη μας. Οι αριστεροί ψηφοφόροι έχουν περιοριστεί σε σχέση με το 2014 αλλά αυτό θα φανεί στις κάλπες,

Άλλωστε η διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ έφερε αυτά τα ποσοστά σε σχηματισμούς προερχόμενους από κομμουνιστές , ευρωσκεπτικιστές και λοιπές παραφυάδες της αριστεράς που ορισμένες είχαν και σχέση με την εγχώρια τρομοκρατία ή τουλάχιστον δεν καταδίκαζαν ποτέ τα εγκλήματά της.

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε και ακόμα μία υποψηφιότητα δημάρχου και στις 10 κλείσαμε όπως είχαμε προβλέψει με εξαίρεση τον χώρο της δεξιάς όπου δεν είχαμε τελικά υποψηφιότητα να έχει ελπίδες για δεύτερο γύρο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ΔΕΝ με ικανοποιεί κανένας.
Το μόνο που θέλω, να ΔΗΛΩΣΟΥΝ υπέρ ή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, να γνωρίζουμε και ξεχωρίσουν η ήρα από το στάρι...δεν αντέχουμε άλλες ΠΡΟΔΟΣΊΕΣ.
Ευχαριστώ.