ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελειώνει και ο Μάρτιος και δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τελειώνει και ο Μάρτιος και δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε

Σε λίγες μέρες τελειώνει και ο Μάρτιος και η θέση μας παραμένει καθηλωμένη στις 2.813 σύμφωνα με την alexa. Πριν από εμάς μόνο το Ηλιούπολη για Όλους στις 2.496 και ακολουθεί το ιστολόγιο του Κάνδηλα στα 2.976 συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα για τα "τοπικά" ιστολόγια και  site της πόλης. Είναι κάτι που μπορείτε να δείτε και εσείς εάν και πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την φερεγγυότητα της alexa.com. Εμείς πάντως όχι εάν απόλυτα είναι τα πράγματα από τα google analytics τα οποία ζητάνε όλες οι μεγάλες εταιρίες για να βάλουν σε κάποιο site διαφήμιση. 

Σύμφωνα πάντα με την  alexa.com η zougla.gr βρίσκεται στην 6η θέση στην Ελλάδα και ακολουθεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου στην 10η θέση και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στην 17η!! Από site των Νοτίων Προαστίων μόνο το ΝΟΤΙΑ είναι κάτω από τα 1000 στην alexa.com ενώ στις πρώτες θέσεις φιγουράρει η google. gr και φυσικά το facebook!! 
Δηλαδή σε απλά ελληνικά οι θέσεις αυτές που έχουν site και ιστολόγια στην πόλη μας ΜΙΛΑΝΕ για 300 το πολύ μοναδικούς χρήστες την ΗΜΕΡΑ. Ένα κοινό σχετικά μικρό που όμως είναι ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει για τοπικές ειδήσεις στην πόλη μας. 

Την περίοδο των εκλογών το κοινό αυτό θα πάει στα 1000 και ίσως την δεύτερη Κυριακή να φτάσει και τις 2000 (ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ) εάν και εφόσον υπάρχει "ντέρμπι" πράγμα που δεν είναι πιθανό. 

Άρα με βάση τα δεδομένα αυτά η δική μας παρουσία ή θα επεκταθεί με θέματα που αφορούν και άλλες πόλεις ή θα αρκεστεί στους 200 - 1000 μοναδικούς επισκέπτες των προεκλογικών κυρίως περιόδων. 

Αυτά είναι τα μεγέθη για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις και βλέπουμε 2000 και 3000 pageviews και νομίζουμε πως κάνουμε και κάτι όταν τα μεγάλα site φτάνουν κάποια εκατομμύρια!! 

Βάζοντας τα πρώτα βιογραφικά υποψηφίων και τις κάρτες τους μέχρι τα τέλη του μήνα σίγουρα το ιστολόγιό μας θα είναι και πάλι στην πρώτη θέση , μια θέση όμως που δεν μας λέει απολύτως τίποτα όσo οι μοναδικοί χρήστες είναι τόσο λίγοι και το ενδιαφέρον των δημοτών μας ελάχιστο για ένα καθαρά τοπικό ιστολόγιο. 

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και κυρίως ευχαριστούμε για την στήριξη που κάνετε στις ομάδες μας στο facebook. 


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: