ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για τα καρναβάλια καλοί είναι - Καλή Σαρακοστή σε όσους πιστεύουν

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Για τα καρναβάλια καλοί είναι - Καλή Σαρακοστή σε όσους πιστεύουν


Την γραφικότητα των μελών της Λαϊκής Συσπείρωσης ζήλεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου!! Ζήλεψε τους καρναβαλιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποσχέθηκε πως εφόσον εκλεγεί (πράγμα που είναι αδύνατον να συμβεί) θα έχει καρναβαλικές εκδηλώσεις όπως η Ξάνθη , το Μοσχάτο , η Θήβα, η Νάουσα , και το Ρέθυμνο!!
Με τι χρήματα φανταζόμαστε από τον κρατικό προϋπολογισμό γιατί οι χορηγοί δεν συμμετέχουν εάν δεν έχουν κέρδος. Και για να έχουν κέρδος πρέπει να πληρώσει ο πολίτης που θα πάει ή τουλάχιστον να υπάρχει ικανός αριθμός καρναβαλιστών για να μπορέσουν οι εταιρίες που θα διαφημίζονται πάνω στα άρματα να έχουν κάποιο κέρδος. Τόσο το καρναβάλι της Πάτρας όσο και αυτό του Μοσχάτου στηρίζετε στην γενναία επιχορήγηση του δήμου άμα θέλει να ξέρει. Δεν καλύπτουν τα έξοδα οι χορηγοί και το μόνο όφελος είναι η κίνηση των μαγαζιών αφού προσελκύουν πολίτες από όλη την Ελλάδα. Τώρα όσον αφορά το χιούμορ της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον "γάμο" Κοκοτίνη - Βαλασόπουλου θα μπορούσε το ΚΚΕ να καταψηφίσει την απλή αναλογική για να μην έχουμε τέτοιους αφύσικους "γάμους".

Η στείρα αντιπολίτευση που κάνει το ΚΚΕ δεν έχει πλέον απήχηση αφού αυτοί που θέλουν την χώρα μας εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ όλο και λιγοστεύουν. Βλέπετε μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία είχαν την καραμέλα της κακιάς Ε.Ε και του ΝΑΤΟ όταν άσκησαν διοίκηση οι αριστεροί κατάλαβαν πως χωρίς αυτούς γίνεσαι εν μια νυκτί Βενεζουέλα. Υπάρχουν και κάποια άλλα θεματάκια με τις κινήσεις των υποψηφίων που κατέβηκαν το 2014 με τον Γιάννη Αναγνώστου αλλά Καθαρή Δευτέρα σήμερα δεν θα ασχοληθούμε αφού οι αναγνώστες πάνε για αετό.

Θα έχουμε μια - δύο αναρτήσεις αργά το βράδυ για περίεργους υποψήφιους γιατί πραγματικά δεν πιστεύουμε πως είναι δυνατόν να έχουν λευκό ποινικό μητρώο κάτι "μπουμπούκια" που διαδίδουν πως θα είναι υποψήφιοι. Καλή Σαρακοστή σε όσους πιστεύουν για τους άλλους είναι ακόμα μια μέρα σαν όλες τις υπόλοιπες. Για την Πάτρα να τονίσουμε τέλος πως οι καρναβαλιστές το τερμάτισαν με τα άρματα που κατέβασαν , δείχνοντας πως αυτός ο λαός δεν έχει σωτηρία.

ΥΓ: Για τις γελοιότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης έβγαλε ανακοίνωση η παράταξη του κ. Κοκοτίνη. Δεν νομίζουμε βέβαια πως θα πτοηθούν οι κομμουνιστές από την ομολογουμένως πετυχημένη ανακοίνωσή τους.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο Κος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ......ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ.