ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι θέσεις των τοπικών ΜΜΕ σύμφωνα με την alexa.com

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Οι θέσεις των τοπικών ΜΜΕ σύμφωνα με την alexa.com


Σας παρουσιάζουμε σήμερα την θέση που κατέχουν στην Ελλάδα τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας σύμφωνα πάντα με την alexa.com αφού είναι και το μοναδικό μέσο που διαθέτει ο οποιοσδήποτε για να παρακολουθήσει την πορεία ενός διαδικτυακού μέσου. Η πρόσβαση στα Google analytics γίνεται από τον κάθε ιδιοκτήτη του μέσου με προσωπικούς κωδικούς και ο απλός πολίτης δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία 


Έχουμε και λέμε λοιπόν 

Το ιστολόγιό μας βρίσκεται ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ βρίσκεται στη θέση 1497
Το Ηλιούπολη για όλους ακολουθεί αφού βρίσκεται στη θέση 1679
Το ilioupoli.gr (site του δήμου) το βρίσκουμε στη θέση 3337
Το ilioupolis.gr το βρίσκουμε στη θέση 3652
Το ilioupolinews.gr το βρίσκουμε στη θέση 7441 (ήταν πολύ ψηλότερα αλλά ο ιδιοκτήτης του πήγε φαντάρος! Θα έρθει και θα ανέβει και πάλι σε πολύ καλύτερη θέση)
Το dday.gr το βρίσκουμε στη θέση 10425

Πάμε τώρα σε ΜΜΕ που αφορούν γενικότερα τα Νότια Προάστια μέσα σε αυτά βέβαια μπορούν να μπουν και κάποια από τα παραπάνω που "απλώνονται" και σε άλλους δήμους χωρίς βέβαια να έχουν την ανάλογη απήχηση.

Το notia.gr το βρίσκουμε στη θέση 657 και σε απόσταση αναπνοής βρίσκουμε ένα μέσο με μόλις ένα μήνα λειτουργία!

Το notianea.gr είναι ήδη στη θέση 676 την επόμενη φορά που θα ανεβάσουμε στοιχεία μάλλον λογικά θα είναι πρώτο!

Το nou-pou.gr το βρίσκουμε στη θέση 1533

To MyOTA.gr το βρίσκουμε στη θέση 2456


Υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ βεβαίως όμως εμείς περιοριζόμαστε σε αυτά που αφορούν κυρίως τα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και φυσικά την Ηλιούπολη. 

Ο καθένας από εσάς μπορεί να κατεβάσει στον υπολογιστή του ή στο λάπτοπ του την alexatoolbar και με ένα κλικ να βλέπει την θέση κάθε site που μπαίνει στον κόσμο αλλά και στην χώρα μας.

Τα δημοσιεύω όχι για να ευλογήσω τα γένια μου άλλωστε δεν έχω , αλλά για να καταδείξω σε όλους πως η εμφάνιση ενός μέσου δεν είναι καθοριστική για την θέση του.

Ένα απλό ιστολόγιο μπορεί να αναρριχηθεί στην κορυφή εάν εσείς το διαβάζετε. Το ιστολόγιο του φίλου Άγγελου Κάνδηλα ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ γιατί είναι ανενεργό και πλέον ο Άγγελος δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό. Όταν το "έτρεχε" καλά πήγαινε.σε θέσεις που δικαιολογούσαν αλλά δεν "πλήρωναν" το "όργωμα" που έκανε με την φωτογραφική του μηχανή σε όλη την πόλη. Λείπει και ελπίζω σύντομα να δούμε κάτι νέο από αυτόν.

Μία φορά το μήνα θα σας παίζω τα τρία πρώτα στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ για να έχουν και έναν μπούσουλα όσοι είναι αδαείς και να μην πέφτουν θύματα.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: