ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάτι νέο για την Αττική έρχεται σε λίγες μέρες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Κάτι νέο για την Αττική έρχεται σε λίγες μέρες


Ένα μεγάλο ενημερωτικό πόρταλ που θα περιλαμβάνει όλους τους δήμους της Αττικής θα είναι κοντά μας από την 1η Σεπτεμβρίου στην οριστική του μορφή αφού τέλη Αυγούστου θα το ανεβάσουμε από εδώ και από τις ομάδες μας στο faceibook για να μας πείτε την γνώμη σας.



Όσοι συνάδελφοί μου το έχουν δει έχουν εντυπωσιαστεί από το lay out που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πόρταλ που επισκέπτεστε καθημερινά.

Η επιτυχία και η ανταπόκριση που βρήκε το notianea.gr από όλους εσάς οδήγησε τους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στο επόμενο βήμα τους που "αγκαλιάζει" όλη την Αττική και απευθύνεται σε πάνω από 5.000.000 αναγνώστες που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο και όχι μόνο.

Έλληνες και Ελληνίδες ακόμα και από το εξωτερικό επισκέπτονται ήδη το site που υπάρχει και θα τους αρέσει (είμαι σίγουρος για αυτό) και το νέο που σε μερικές μέρες θα γίνουν μέσα από εδώ τα "αποκαλυπτήριά" του.

Ειδήσεις ανά περιοχή της Αττικής, πλούσιο αστυνομικό ρεπορτάζ αλλά και οι αγαπημένες μου καταγγελίες για να μπορούν να έχουν την δική τους ΦΩΝΗ όσοι νιώθουν παραμελημένοι από τα υπάρχοντα ΜΜΕ.

Με κριτική διάθεση και με μοναδική του πρόθεση να αναδείξει τα προβλήματα όσων κατοικούν σε μια τεράστια σε έκταση περιοχή έρχεται όχι απλώς για να καταγράψει μια πραγματικότητα αλλά για να προτείνει και να πει την ΑΠΟΨΗ του για τα κακώς κείμενα δεκαετιών που μας "πνίγουν".

Όπως είναι φυσικό το εγχείρημα είναι μεγάλο και το στοίχημα αυτή την φορά ακόμα μεγαλύτερο αφού σίγουρα η παρέα μας θα μεγαλώσει και μαζί με αυτήν και οι απαιτήσεις τους θα είναι για όσους συμμετέχουμε ΔΙΑΤΑΓΗ και ΕΝΤΟΛΗ να συνεχίσουμε να κάνουμε ανεπηρέαστοι από τις όποιες αγκυλώσεις μας αυτό που μάθαμε να κάνουμε χρόνια και ποτέ δεν εγκαταλείψαμε.

Ρεπορτάζ που θα προχωράει στην ρίζα του κακού και δεν θα περιγράφει μια πραγματικότητα που όλοι μας γνωρίζουμε.

Θεωρώ δεδομένο πως οι συνάδελφοί μου θα με στηρίξουν όπως έκαναν πάντα και θα είναι αρωγοί κάποιοι από αυτούς και ενεργά σε αυτή την προσπάθεια.

Εδώ παραμένουμε κανονικά ως ιστολόγιο , αφού από εδώ ξεκίνησαν όλα. Όχι πως έχω καμία σχέση με την ιδιοκτησία αλλά εάν δεν υπήρχε αυτό εδώ το blog δεν θα γνωριζόμασταν και δεν θα προχωρούσαμε.

Μαζί προχωράμε λοιπόν και όχι παράλληλα σε πείσμα όσων διαδίδουν ένα σωρό ψεύτικες φήμες πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από την δική μου "τρέλα" .

Τελικά οι "τρελοί" είναι πολλοί περισσότεροι και θα τους μάθετε αφού η ενημέρωση η δική μας είχε πάντα ονοματεπώνυμο και δεν "μάσαγε" μπροστά σε καμία Εξουσία.

Τα νέα ΜΜΕ φυσικά και δεν είναι καμιάς πολιτικής παράταξης και κανενός κόμματος και αυτό μπορείτε ήδη οι παρατηρητικοί να το διαπιστώσετε.

Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε .... Ευχαριστώ τους Έλληνες που κατοικούν στη Γαλλία και επισκέπτονται καθημερινά αυτό το ιστολόγιο!

Είναι πράγματι εντυπωσιακό για τον μήνα Ιούλιο το 40% των αναγνωστών μας να προέρχεται από τη Γαλλία!:

Τα Google analytics αδιάψευστος μάρτυρας όπως και η θέση μας στο alexa.con που συνεχώς πέφτει και πολύ σύντομα θα είμαστε στα 1000 στην Ελλάδα.

Εάν δεν πάνε εδώ καλά τα πράγματα με βλέπω λοιπόν για Παρίσι. Το κοινό το έχουμε μένουν εκεί και πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα και το μόνο πρόβλημά μου ακούει στο όνομα Διονυσία της αδελφής μου που με θέλει κοντά της!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: