ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπαίνετε απευθείας εδώ για να διαβάζετε μην περιμένετε την εύκολη λύση από τα social media - Πρωτίστως μας ενδιαφέρουν οι επισκέπτες με προσήλωση στο μέσο και όχι οι ευκαιριακοί από παραπομπές

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Μπαίνετε απευθείας εδώ για να διαβάζετε μην περιμένετε την εύκολη λύση από τα social media - Πρωτίστως μας ενδιαφέρουν οι επισκέπτες με προσήλωση στο μέσο και όχι οι ευκαιριακοί από παραπομπές

Οι κοινοποιήσεις των αναρτήσεων του ιστολογίου αυτού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι κάτι που γίνεται για να γίνουμε γνωστοί.



Σε αυτή την πόλη όλοι γνωρίζουν το ιστολόγιό μας εδώ και 7 χρόνια περίπου. Ούτε προσφέρει σε εμάς κάτι περισσότερο αφού δεν έχουμε έσοδα από το εάν θα μπουν παραπάνω επισκέπτες ή λιγότεροι μια μέρα εδώ μέσα.

Για τον λόγο αυτό και επειδή ήδη τρέχουν δύο νέα site στα οποία συνεισφέρουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε προτιμάμε να κάνουμε αυτά ευρέως γνωστά (αφού απευθύνονται σε πολλούς δήμους και το ένα από αυτά σε όλη την Αττική) παρά να συνεχίσουμε να κοινοποιούμε δικές μας αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο.

Όταν βέβαια θέλουμε να απαντήσουμε στους επικριτές μας και βεβαίως θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα και τις ομάδες που διαθέτουμε για να ακουστεί και η δική μας απάντηση.

Στην σύγχρονη εποχή των social media δεν μπορεί να μην απαντάς ακόμα και στον τελευταίο "ψεκασμένο" που αναζητά δημοσιότητα μέσα από την επίθεση που σου κάνει. Οι εντυπώσεις δεν πρέπει να μένουν ιδίως όταν έχεις χτίσει επί έτη ένα συγκεκριμένο προφίλ που δεν επιδέχεται εκπτώσεις ηθικής.

Εξακολουθείτε όσο αντέχετε να μας διαβάζετε μπαίνοντας κατευθείαν εδώ αφού μετά από τόσα χρόνια δικαιούμαστε να είμαστε στους σελιδοδείκτες σας. Κατεβάστε και την alexatoolbar. στον σταθερό υπολογιστή σας , στο tablet ή στο λάπτοπ σας.

Έτσι βλέπετε μόνοι σας πόσο καλά τα πάει ένα ΜΜΕ το οποίο επισκέπτεστε και όσοι είσαστε επιχειρηματίες δεν πέφτετε θύματα επιτήδειων που σας λένε για χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες σε ιστοσελίδες που βρίσκονται πολύ χαμηλά στον σχετικό πίνακα της alexa.com

Εμείς για να τους το χαλάσουμε θα εξακολουθούμε και θα βάζουμε κάθε εβδομάδα σχεδόν τις θέσεις ιστολογίων και ιστοσελίδων των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και εμείς.

Έτσι για να μην θεωρούν πως 6 χρόνια που τους αφήσαμε να χτίζουν πάνω σε άμμο δεν τα βλέπαμε. Αφού θέλουν λοιπόν να έχουν έσοδα από τα site με τους 30 και 40 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα καλό θα ήταν να καταλάβουν πως πρέπει να αυξήσουν και λίγο τους επισκέπτες τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: