ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες οι "μάσκες" θα πέσουν

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες οι "μάσκες" θα πέσουν

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Θ. ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ
Μας ειρωνεύτηκαν, μας λοιδόρησαν , μας συκοφάντησαν αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα έχουμε την νέα διοίκηση με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζηδάκη και με τα προβλήματα να παραμένουν όσο και εάν κάποιοι συστηματικά σας παραμυθιάζουν πως όλα θα αλλάξουν.


Αυτό που θα αλλάξει θα είναι πως ο δήμος μας θα ξαναγυρίσει στην εποχή των ελλειμμάτων και της κακοδιαχείρισης με όλους τους παλιούς κακοδιαχειριστές να επανέρχονται ελέω της δικής σας ψήφου.Οι 6 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηιούπολοι Μαζί- ΕΝΑΚ" μαζί με τους "συμπαραστάτες" τους από το παρελθόν και με την ευλογία του εφημέριου της Αγίας Μαρίνας θα αποτελούν το νέο διοικητικό status της πόλης και τότε όσοι φωνάζαμε για να μην γίνει αυτή η αλλάγή στο τιμόνι του δήμου μας θα έχουμε να γράφουμε σειρά άρθρων για την δική σας απερισκεψία να μας γυρίσετε όλους πίσω.

Τότε θα φανεί και η δική μας άδολη υποστήριξη στην προηγούμενη διοίκηση με την οποία και φυσικά δεν είχαμε καμία ιδεολογική συγγένεια ούτε φυσικά ήμασταν εξαρτημένοι οικονομικά από αυτήν.

Τα στοιχεία άλλωστε θα είναι στη διάθεση της νέας διοίκησης και θα μπορεί να μας εκθέσει κάτι που θα είχε κάνει ήδη αφού ο κ. Χατζηδάκης ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών ήξερε πολύ καλά την ροή του δημοτικού χρήματος.

Για εμάς θα είναι μια καλύτερη εποχή αφού χωρίς ίχνος συναδελφικότητας απέναντι στους επί εννιά χρόνια ευνοημένους της προηγούμενης διοίκησης θα αποδείξουμε πως και διαφήμιζαν όλες τις δράσεις του πρώην δημάρχου και δεν το έκαναν δωρεάν και φυσικά το γεγονός πως είχαν κόψει αποδείξεις για τις υπηρεσίες τους αυτές δεν τους απαλλάσσει από την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να στηρίζουν άλλους δημοτικούς συνδυασμούς τροφοδοτώντας τα "μαγαζιά" τους με δημοτική διαφήμιση ως μη όφειλαν.

Στη νέα διοίκηση σημαντική θα είναι και η συμβολή του ΕΝΑΚ με τον επικεφαλή του κ. Πανταζόπουλο αλλά και τους υποψηφίους του να παίζουν σημαντικό ρόλο.

Η φωτογραφία είναι από αυτούς που έρχονται και θα τους βρούμε μπροστά μας και είναι ίσως ενδεικτική της επόμενης μέρας στο δήμο μας.

Θα μπορούσε να θυμίζει και τα 16 χρόνια διακυβέρνησης του Θεόδωρου Γεωργάκη αλλά εκεί τα λεφτά της οικονομικής επιχορήγησης από το Κράτος προς τον δήμο μας ήταν διπλάσια και τριπλάσια και έτσι είδαμε και έργα για να τα οποία βέβαια ακόμα υπερηφανεύονται όσοι τον υποστηρίζουν.

Να δείτε πόσα έργα έγιναν και επί Δελλαπόρτα και τι μας στοίχισαν και μετά θα αντιληφθείτε πως τα έργα για 16 χρόνια δημαρχίας ήταν ελάχιστα μπροστά σε αυτά που έγιναν την επταετία της χούντας.

Σε λίγες μέρες και όσο θα πλησιάζουμε προς την ορκωμοσία της νέας διοίκησης θα αντιληφθούν και οι δήθεν δεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης πως η συμμαχία του Γιάννη Αναγνώστου με τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη ουσιαστικά φανέρωσε την ΟΜΕΡΤΑ εξαιτίας της οποίας η πόλη μας δεν έχει δει ΠΟΤΕ δεξιό δήμαρχο.

Εκτός και εάν θεωρείτε δεξιό δήμαρχο αυτόν που τίμησε με ανδριάντα τον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή και επέλεξε  για συνεργάτες του όλους αυτούς που τιμάνε τους "αγώνες" της αριστεράς στην πόλη μας.

Αγώνες σε εισαγωγικά που έχουν ως βασικό τους στόχο να παραπλανήσουν τους δημότες μας και να τους οδηγήσουν να πιστεύουν σε ψεύτικες δημόσιες περιουσίες , στο να υμνούν σφαγείς του Ελληνισμού ως δήθεν ήρωες και που αποσκοπούν στο να ενοχοποιήσουν την δεξιά που είναι η μόνη παράταξη που προσέφερε στην πατρίδα.

Προσέφερε ένα κράτος με ισχυρούς συμμάχους και μέλος όλων των διεθνών οργανισμών που του εξασφαλίζουν την ανεξαρτησία του. 

Γιατί μπορεί άμα χρωστάς να μην είσαι ανεξάρτητος αλλά θα μπορούσες να έχεις χάσει και άλλα τόσα εδάφη εάν άκουγες τις σειρήνες της αριστεράς και διάλεγες τον λάθος σύμμαχο.

Ας πάνε στη Ρουμανία, στην Αλβανία και στη Βουλγαρία να μιλήσουν για κομμουνιστικούς παραδείσους τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας.

Εδώ όπως πλέον και εκεί υπάρχει Αστική Δημοκρατία και ότι και εάν κάνουν αργά ή και πολύ γρήγορα τα αγάλματα των κομμουνιστών θα πέσουν.

Όπως έπεσαν και σε όλα τα πρώην ανατολικά κράτη πλην Ρωσίας αφού τους δικτάτορες ή τους οπαδούς δικτατόρων δεν τους ανέχεται η Αστική μας Δημοκρατία. 

Μπορούν να μεταφέρουν τα αγάλματά τους στη Βόρεια Κορέα εκεί θα τιμώνται από τους δυστυχείς κατοίκους ενός κράτους - παρία που ζει μέσα στην απόλυτη δυστυχία του να υπηρετεί έναν στυγνό δικτάτορα και να πεθαίνει στην πείνα ενώ δίπλα τους η Νότια Κορέα έχει προοδεύσει αφού ανήκει στον Δυτικό Κόσμο. 

Πάμε λοιπόν και συνεχίζουμε από εδώ τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού, και τον πόλεμό μας σε όσους επιβουλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια που τους χαρίζει πλουσιοπάροχα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: