ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο ο Γιώργος Χατζηδάκης πουλάει πλέον σε αυτή την πόλη - Όλοι προσδοκούν κάτι καλύτερο από την νέα διοίκηση

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Μόνο ο Γιώργος Χατζηδάκης πουλάει πλέον σε αυτή την πόλη - Όλοι προσδοκούν κάτι καλύτερο από την νέα διοίκηση

Εάν δείτε δεξιά στο ιστολόγιό μας είναι οι δημοφιλείς αναρτήσεις. Σε αυτές μονοπωλούν σχεδόν όσες αναφέρουν κάτι για τον νέο δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη που αναλαμβάνει το "τιμόνι" του δήμου την 1η Σεπτεμβρίου.



Λογικά εμείς θα έπρεπε τώρα να είμαστε στα χειρότερα μας όμως γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε στην δεύτερη θέση και ουσιαστικά στην πρώτη αφού το notianea.gr που μας περνάει απευθύνεται σε μεγαλύτερο κοινό.

Έχει ειδήσεις για 13 δήμους εκτός από τις γενικές και πολύ σύντομα θα έχει και ένα νέο site στο πλευρό του που θα καλύπτει όλη την Αττική.

Επειδή αρθρογραφώ και εκεί , τρέχουσα επικαιρότητα να είσαστε συντονισμένοι στο notianea.gr για τον λόγο αυτό και το θέμα με την πυρκαγιά σε διαμέρισμα της πόλης μας το έγραψα για εκεί και ούτε καν το αναδημοσίευσα σε μένα.

Στόχος εδώ να έχω μόνο απόψεις και καταγγελίες και εκεί να δίνω βάση στην τρέχουσα επικαιρότητα της πόλης μας αλλά και να γράφω την ΑΠΟΨΗ μου αφού το νέο ΜΜΕ με "αντέχει".

Σε λίγο καιρό αφού πάει πολύ καλά θα αποκτήσει και πολλούς ακόμα "επώνυμους" συνεργάτες σε εισαγωγικά γιατί όλοι έχουμε επώνυμο ακόμα και τα νέα παιδιά που μπαίνουν τώρα στον χώρο των ΜΜΕ και βλέπουν με δέος και συγκίνηση τα πρώτα τους κείμενα που δημοσιεύονται με ονοματεπώνυμο.

Εγώ πάλι τα πρώτα μου τηλεοπτικά ρεπορτάζ με ονοματεπώνυμο με έκαναν σχεδόν μόνιμο κάτοικο των δικαστηρίων της Ευελπίδων αφού οι καταγγελίες είναι καλές για όσους αντέχουν το "τράβηγμα" και εγώ είμαι της σχολής "Ζούγκλα" για να με τρομάξουν εξώδικες προσκλήσεις ή μηνύσεις πολιτών που δεν έχουν δεκαψήφιο νούμερο στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς

Λένε πολλοί πως έχω "βρίσει" αλλά δεν κατανοώ εάν το να λες κάποιον ανίκανο είναι βρισιά εάν το αποτέλεσμα που έχει επιτύχει κρίνεται έτσι από τους περισσότερους ή από όσους τέλος πάντων γνωρίζουν και πέντε πράγματα.

Δηλαδή κάποιοι θέλουν να αναδημοσιεύω απλώς δελτία τύπου να μην έχω άποψη για τίποτα και απλώς να αναπαράγω ΕΙΔΗΣΕΙΣ που εν τέλη ελάχιστη σημασία έχουν εάν δεν "σκάψεις" να δεις τι φταίει.

Δεν λέω πως η δική μου ΑΠΟΨΗ έχει περισσότερη αξία από των άλλων και φυσικά ακούω όλες τις αιτιάσεις. Γι' αυτό και απαντάω σε όλους ακόμα και σε εκείνους που δεν θα έπρεπε καν να συνομιλώ μαζί τους.

Γιατί εάν στην ουσία συνομιλείς με κάποιον που πιστεύει στον κόκκινο ή στον μαύρο φασισμό ακόμα και να τον πείσεις πως αυτό είναι λάθος θα χάσεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

Για αυτό η Πολιτεία θα έπρεπε να προασπίζει την Αστική μας Δημοκρατία αλλά αυτή μάλλον είναι σε χρόνιο λήθαργο.

Η Δικαιοσύνη είναι τόσο απαξιωμένη στην χώρα μας που είναι αδύνατον για το πολιτικό σύστημα να προχωρήσει με αυτούς. Δεν είναι απλά ανίκανοι αλλά πλήρως διεφθαρμένοι.

Παρακολουθώντας πολλές δίκες μέχρι να έρθει η σειρά μου είχα διαπιστώσει το πρόβλημα από την δεκαετία του 1990. Πλέον οι δίκαιες αποφάσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα και οι άδικες εκατομμύρια!

Όσοι κάνουν δικαστικό ρεπορτάζ δεν έπεσαν από τα σύννεφα όταν αποκαλύπταμε το δικαστικό κύκλωμα στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου, πλέον όλοι είδαν πως έβγαιναν οι αποφάσεις.Όπως δυστυχώς βγαίνουν και τώρα με τον κουλουρά να φυλακίζεται για μια απόδειξη και τον μεγάλο φοροφυγά να μην τον αγγίζει ουδείς!

Βλέπω και την νέα κυβέρνηση να νταντεύει τους δικαστικούς λες και δεν είναι αυτοί που αποφάσισαν την παραπομπή αθώων και αποφυλάκισαν ένοχους.

Με τέτοια λοιπόν δικαστική εξουσία δεν πας πουθενά. Με τέτοια Δικαιοσύνη δεν μπορείς να ανήκεις στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο. Με τέτοιους Δικαστές και Δικαστίνες κινδυνεύει άμεσα η Αστική μας Δημοκρατία.

Αντί για φυλακές για τους κάθε λογής κακοποιούς θα πρότεινα μία μόνο με δικαστές. Με όλους αυτούς που κοιτάνε μόνο το πορτοφόλι τους και αδιαφορούν για κάθε έννοια δικαίου. Και δυστυχώς στην πατρίδα μας δεν είναι και λίγοι αυτοί που αποφασίζουν με ποταπά κριτήρια.

Όταν η Πρεσβεία των ΗΠΑ δώσει στη δημοσιότητα παρακολούθηση που έκαναν για εταιρεία τους που προσέφυγε στην Δικαιοσύνη επειδή έχασε στημένο διαγωνισμό θα φρίξετε.

Και τότε στην κυβέρνηση δεν ήταν οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι εθνικοί ολετήρες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή!

Αλλά πολλά είπαμε για σήμερα αύριο πάλι....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: