ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξακολουθούμε και είμαστε το ΠΡΩΤΟ ΜΜΕ της πόλης ενώ ήδη το notianea.gr είναι ΠΡΩΤΟ ΜΜΕ στα Νότια Προάστια

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Εξακολουθούμε και είμαστε το ΠΡΩΤΟ ΜΜΕ της πόλης ενώ ήδη το notianea.gr είναι ΠΡΩΤΟ ΜΜΕ στα Νότια Προάστια


Όχι η κορυφή δεν ήταν για εμάς ποτέ το ζητούμενο. Άλλωστε η "κορυφή" σε μια πόλη σαν την Ηλιούπολη ήταν ένα στοίχημα "στημένο". Ουδείς είχε ενδιαφερθεί να δημιουργήσει ένα μέσο που να βρίσκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ  σε όσα τραγελαφικά συνέβαιναν (και κάποια δυστυχώς συμβαίνουν στην πόλη) για ολόκληρες δεκαετίες.



Οι δημότες μεγάλωσαν με παραμύθια τα οποία ήρθε η οικονομική κρίση να τα γκρεμίσει μαζί με την δική μας συνεισφορά από το 2013 που είμαστε με αυτό το ιστολόγιο εδώ για να απαντάμε σε όσους έχτισαν πολιτικές καριέρες πουλώντας διάφορα εύηχα πράγματα που δεν είχαν καμία λογική βάση.

Εύκολα λοιπόν ακόμα και οι "υπνωτισμένοι" κάτοικοι μιας πόλης αντιλαμβάνονται πως αυτός που φωνάζει δεν είναι ο τρελός του χωριού αλλά κάποιος που δεν έστησε ένα μαγαζάκι για να συντηρηθεί οικονομικά αλλά για να ενημερώσει για πράγματα που η ΟΜΕΡΤΑ όλων των δημοτικών παρατάξεων τα σέρβιρε ως την ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ στους δημότες μας.

Δημόσια περιουσία που τελικά πρέπει να γίνει τάχα ΔΗΜΟΤΙΚΗ για να μην καταλήξει στα χέρια άλλου ιδιώτη από αυτού που για πολιτικούς λόγους και απόλυτα άδικα αφαίρεσαν.

Με το δική μας συμβολή και δημότες άλλων όμορων δήμων που συντηρούσαν το παραμυθάκι αυτό έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να ψάχνουν πως κατέληξαν δημοτικοί σύμβουλοι των δήμων τους να συντηρούνται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ από τον "αγώνα" τους για την δημόσια περιουσία.

Γιατί βέβαια οι αποκαλύψεις που θα κάνει η παρούσα κυβέρνηση για να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις όσων υιοθετούν την λογική της "δημόσιας" περιουσίας θα είναι ταφόπλακα για πρώην δημάρχους δήμων που ενεπλάκησαν δικαστικά με τους κληρονόμους Νάστου.

Το σύνολο των ακινήτων που ανήκει πλέον στην ΕΤΑΔ όχι μόνο δεν θα αποδοθεί σε δήμους που καταχρέωσαν το Ελληνικό Κράτος αλλά πολύ σύντομα θα πληρώνουν και ΕΝΟΙΚΙΟ για ακίνητα που χρησιμοποιούν για να λειτουργούν δομές τους.

Το "κλέψιμο" δηλαδή τέλος και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που λέει και η παροιμία. Κάθε μέρα που περνάει το ιστολόγιό σας κερδίζει νέους αναγνώστες. Και είναι δικό σας γιατί εσείς το στηρίζετε οικονομικά για να αντεπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις και στο κυνήγι από πολιτικές παρατάξεις που το θέλουν να σταματήσει να λειτουργεί.

Τα ελάχιστα για εσάς χρήματα που δίνεται ακόμα και από το υστέρημα σας καλύπτουν την σύνδεση ίντερνετ κάθε μήνα και έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουμε όπως κάποιοι διαδίδουν λόγω της "εμπλοκής" μας στο νέο site notianea.gr που έφτασε ήδη να είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα σε όλα τα Νότια Προάστια.

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα παραμείνει ενεργό λοιπόν ανεξάρτητα από τη συνεργασία μας με άλλα ΜΜΕ που είναι πιθανή να συμβεί αρχές του άλλου μήνα.

Μία ώρα την ημέρα θα την έχω για αυτό εδώ το ιστολόγιο που θα υπάρχει όσο υπάρχουν οι 300 "τρελοί" που καθημερινά μας επισκέπτονται για να δουν τι γράφουμε και τι λέμε για το αύριο της πόλης.

Η πόλη θα αλλάξει και θα αλλάξει γέρνοντας προς τα δεξιά γιατί ποτέ δεν ήτανε ουσιαστικά αριστερή πόλη. Ανίκανοι και απατεώνες δεξιοί βρέθηκαν σε θέσεις "κλειδιά" και στις τοπικές παρατάξεις αλλά και στην τοπική οργάνωση της ΝΔ και έτσι η πόλη θεωρήθηκε αριστερή.

Ποια η Ηλιούπολη που είναι η πιο φιλελεύθερη πόλη της Ελλάδος να θεωρείται πως είναι αριστερή. Ακόμα και μέσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ των τελευταίων εκλογών στην πόλη μας υπάρχουν δημότες που ψήφισαν Τσίπρα επειδή έχουν φάει την καραμέλα του Άρη Βελουχιώτη που πλασάρουν κατά καιρούς οι πιο ευνοημένοι συμπολίτες μας από την Αστική μας Δημοκρατία.

Όποιος θέλει να λατρεύει Βελουχιώτη να πάει στη Βόρεια Κορέα, εδώ έχουμε Αστική Δημοκρατία και κάποιοι πρόγονοί μας σκότωσαν τον κομμουνιστή Άρη Βελουχιώτη για να κρατήσουν την χώρα μας μακριά από τον κόκκινο φασισμό , δημοκρατική και στον Δυτικό Κόσμο.

Σε αυτόν που όποιος δεν τον γουστάρει μπορεί να αλλάξει χώρα. Υπάρχουν πολλά κράτη παρίες στον πλανήτη γη , όπου η Δημοκρατία και ο Δυτικός τρόπος ζωής είναι άγνωστες λέξεις. 

Αυτά προς το παρόν και έρχεται φθινόπωρο με πολλές κινητοποιήσεις γιατί οι πολίτες δεν κοροϊδεύονται με καθρεπτάκια για ιθαγενείς. 

Οι ριζικές αλλαγές που θα γίνουν θα οδηγήσουν και τη νέα κυβέρνηση να ακολουθήσει τον δρόμο της λογικής κάτι που έχει ξεχάσει σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Συντεχνίες και μονοπώλια δεν θα γίνουν ανεκτά από τους δανειστές μας , όπως φυσικά και δεν μπορεί να πείσεις τους δανειστές πως πρέπει να μειώσουν τα πλεονάσματα για να φτιάξεις εσύ το επιτελικό Κράτος που σου ταιριάζει!

Θα παρακαλάει σύντομα για να διατηρηθούν οι εξαγγελίες που έκανε αφού ουδείς στην Ε.Ε φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει σε αλλαγές υπέρ της χώρας μας.

Μόνος σύμμαχός μας οι ΗΠΑ αλλά η νέα κυβέρνηση δεν ξέρω πόσο είναι διατεθειμένη να τραβήξει το σχοινί σε Ευρωπαίους που δεν έχουν αντιληφθεί πως χωρίς την Μεγάλη Βρετανία δεν υπάρχει Ευρώπη.

Ευρώπη οικονομικά δυνατή και κυρίως με αμυντική ισχύ για να προασπίσει τα συμφέροντά της.

Ψιλά γράμματα αυτά για κάποιους από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη που θεωρούν την Γερμανία καλύτερο σύμμαχό μας!!

Οι Γερμανοί είναι η καταστροφή της Ευρώπης ανέκαθεν και ιστορικά αποδεδειγμένα ακόμα να το καταλάβουν στην Ελλάδα;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: