ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η διοίκηση Χατζηδάκη αξιοποιεί όλο το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης μας

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Η διοίκηση Χατζηδάκη αξιοποιεί όλο το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης μας


Σε λίγες μέρες που θα ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα όλων των στελεχών της νέας διοίκησης και ο τελευταίος δημότης αυτής της πόλης θα καταλάβει πως  εάν ήταν δεξιός και ψήφισε Χατζηδάκη έκανε μια πολύ κακή επιλογή.



Ούτε ένα δεξιό στέλεχος της πόλης μας δεν θα βρεθεί σε έμμισθη θέση της νέας διοίκησης ενώ σε αυτές θα στρογγυλοκαθίσουν και πάλι όλα τα παλιά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ που είτε παρέμειναν στο ΚΙΝΑΛ είτε κινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί να δείτε και 1-3 καραμανλικούς που στήριξαν επί 4,5 χρόνια την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και από εκεί και πέρα το χάος. Η καλύτερα το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης μας. Αυτό που θεωρεί ακόμα τον Ανδρέα Παπανδρέου μεγάλο ηγέτη. Αυτόν που μας έμαθε να ζούμε με δανεικά πάνω από τις δυνάμεις μας , που έλεγε πως θα μας βγάλει από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ , αυτόν που έδωσε τιμές και αξιώματα σε αποδεδειγμένα σφαγείς του Ελληνισμού την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.

Θα μου πείτε αφού ο άνθρωπος είναι κεντροαριστερός τι θα έβαζε δεξιούς σαν και σένα. Λογικό ακούγεται αλλά να τα πείτε σε όσους σας παρότρυναν να τον ψηφίσετε στον δεύτερο γύρο. Στην προηγούμενη διοίκηση σαφέστατα και υπήρχαν περισσότεροι δεξιοί σε θέσεις , και ακόμα και οι Πασόκοι ήταν άλλης "κλάσης" και όχι αυτής που θα δούμε με τις επίσημες ανακοινώσεις των ονομάτων.

Εδώ θα δούμε να δικαιώνονται όσοι είχαν καταγγελθεί για κακώς κείμενα της διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη και θα δούμε τον αδελφό του πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Γιατί έναν Σταύρο και εσείς τον βγάλατε για δημοτικό σύμβουλο έστω και εάν το κάνατε για να τιμήσετε τον πρώην δήμαρχο.

Καταδικάσατε έτσι τύπους σαν τον Ευάγγελο Γεωργάκη και τον μακαρίτη τον δημοσιογράφο τον Αναγνώστου που μας παρουσίασαν την διοίκηση Γεωργάκη και τον ίδιο πνιγμένο στα σκάνδαλα. Τελικά ακόμα και οι τότε επικριτές του στάθηκαν δίπλα του όπως ο Γιάννης Αναγνώστου και στήριξαν τον Γιώργο Χατζηδάκη. 

Το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ λοιπόν επιστρέφει για να χρεώσει και πάλι τον δήμο μας με εκατομμύρια ευρώ. Είναι μια επιλογή σας σεβαστή από μένα αλλά όχι αποδεκτή αφού ΑΝΟΧΗ σε όσους κατέστρεψαν τον δήμο μας από εμένα δεν πρόκειται να υπάρξει.

Προτείνω μάλιστα για να τιμηθεί η καραμανλική πτέρυγα που βοήθησε τον κ. Χατζηδάκη να στηθεί ένα άγαλμα δίπλα σε αυτό του κομμουνιστή δήμαρχου Δ. Κιντή και στον Γιάννη Αναγνώστου που δημόσια στήριξε τον κ. Χατζηδάκη όχι σαν κάτι άλλους που δεν πήραν θέση για τον δεύτερο γύρο περιμένοντας που θα κάτσει η μπίλια.

Γιατί όχι λοιπόν αφού η "συμφιλίωση" όσων πολεμούν κάθε είδους φασισμό με αυτούς που θαυμάζουν δικτάτορες είναι λέει το ζητούμενο της νέας εποχής!

Όχι δεν ξεχνάμε την Ιστορία μας και είμαστε περήφανοι που οι πρόγονοι μας πολέμησαν στο Γράμμο και το Βίτσι για να αποτρέψουν τον κομμουνισμό από την χώρα μας.

Η Ηλιούπολη όπως και όλες οι πόλεις της Ελλάδας (πλην των Κρητικών που δεν το έχουν με την Δημοκρατία γενικά) ΑΡΓΆ αλλά σίγουρα θα αποδοκιμάσουν όσους επιχειρούν να διαγράψουμε την Ιστορία μας προς όφελος της αριστερής προπαγάνδας.

Ότι και να κάνει και η νέα κυβέρνηση το δίπολο ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο και τις επόμενες δεκαετίες.

Γιατί ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε αυτούς που παλεύουν για Αστική Δημοκρατία και αυτούς που θέλουν να μας κάνουν Σοβιέτ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: