ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε - Καθημερινά μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε - Καθημερινά μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας

Μπορεί να είμαστε κατακαλόκαιρο αλλά εσείς συνεχίζετε να μας διαβάζετε ανελλιπώς.Εμάς και το notianea.gr που είναι πλέον το πρώτο site της πόλης. Η Ιδέα ενός συνδημότη μας για την δημιουργία ενός διαφορετικού site με ειδήσεις από 14 δήμους των Νοτίων Προαστίων και πινελιές από την εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία ήδη βρήκε ανταπόκριση από δημότες των περιοχών αυτών και όχι μόνο.

Χθες μίλησα με φίλο από Κεφαλονιά που πλέον διαβάζει ανελλιπώς και καθημερινά εκτός από το ιστολόγιό μου και το νέο πόρταλ για τα Νότια Προάστια. Πολύ σύντομα το νέο site που θα καλύπτει όλους τους δήμους της Αττικής θα είναι έτοιμο και έτσι όσοι μέχρι και χθες δεν μας διάβαζαν γιατί θεωρούσαν πως δεν έχουμε την δυνατότητα για το βήμα παραπάνω θα αναγκαστούν από τη σίγουρη επιτυχία και του νέου εγχειρήματος.

Το νέο site δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε εμφάνιση από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πόρταλ που επισκέπτεστε καθημερινά και συνάδελφος μου που το είδε στην αρχική του μορφή μου επεσήμανε πως θα είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι σήμερα.

Εμείς θα συνεχίσουμε από τα δύο αυτά ΜΜΕ ότι έχουμε ξεκινήσει εδώ και δεκαετία στο διαδίκτυο , αφού από το 2007 δίνουμε αδιάλειπτα το παρόν δουλεύοντας σε site όπως η zougla.gr και το newpost.gr που έχουν διαγράψει και διαγράφουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία.

Η συνεργασίες μας με μεγάλα διαδικτυακά μέσα θα είναι φανερές και θα βοηθήσουν τόσο την αξιοπιστία μας αλλά κυρίως την δική σας ενημέρωση που δεν θα περιορίζεται στην απλή καταγραφή γεγονότων αλλά στον σχολιασμό και στην ΑΠΟΨΗ για το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε οι ζωές όλων μας να είναι λιγότερο δύσκολες.

Γιατί αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι χρόνια ταλαιπωρούμαστε από ένα Κράτος το οποίο μας ζητάει τα πάντα και όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε δεν είναι δίπλα μας.

Η εικόνα του δημόσιου τομέα στην πατρίδα μας είναι απογοητευτική και δεν την συναντάς σε κανένα δυτικό κράτος ούτε καν στα βαλκανικά που έγιναν μέλη της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ. Αυτό θα το αλλάξουμε όλοι μαζί διεκδικώντας ένα Κράτος φιλικό στον πολίτη και με προσωπικό που θα αξιολογείται και δεν θα είναι ΜΟΝΙΜΟ για να παιδεύει όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.

Θέλω λοιπόν να εντείνετε τις καταγγελίες σας στο γνωστό mail και να έρχεστε σε επαφή μαζί μου για πράγματα που σας χαλάνε την καθημερινότητά σας αλλά κυρίως σε θέματα διαφθοράς που πέφτουν στην αντίληψή σας. Δυστυχώς και αυτό το καλοκαίρι όπως και τα 8 προηγούμενα θα είμαι εδώ μαζί σας χωρίς ούτε μια εβδομάδα διακοπών.

Εάν θέλει ο Θεός θα λείψω μια εβδομάδα το φθινόπωρο αλλά και από εκεί που θα είμαι θα γράφω για να δούμε επιτέλους μια πόλη που να μας αξίζει. Πηγαίνοντας σήμερα το πρωί την αδελφή μου στο ΙΚΑ για προγραμματισμένο ραντεβού είδα πάλι μπάζα σε πολλά σημεία της πόλης. Θα συνεχίσω με άρθρο μου στο νέο site να φωνάζω μπας και ακούσει κανείς από τους υπαλλήλους της καθαριότητας, από την απερχόμενη δημοτική αρχή και κυρίως μπας και φιλοτιμηθούν οι δημότες μας και δεν πετάνε τα μπάζα τους όπου βρουν χωρίς πριν να ενημερώσουν τους "υπευθύνους".

Βέβαια δεν ξέρω εάν πλέον υπάρχουν αφού όσο και να φωνάζει ο νυν δήμαρχος ο Βασίλης Βαλασόπουλος δεν τον ακούει κανείς! Σε 25 μέρες που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή θα δούμε ποιος θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και από εκεί και πέρα θα κάνουμε και αποκαλύψεις για το δήθεν λίγο προσωπικό του τομέα της καθαριότητας.

Γιατί ΚΑΝΕΙΣ μέχρι σήμερα δεν μας έχει ενημερώσει πόσους υπαλλήλους πληρώνει ο τομέας της καθαριότητας και πόσοι από αυτούς αμείβονται με πάνω από 1000 ευρώ τον μήνα. Γιατί καλή η πλάκα με τους κακοπληρωμένους υπαλλήλους καθαριότητας αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα είναι καλύτερη και πουλάει ακόμα και σε εποχές κρίσης αξιών και θεσμών.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήμαρχος Βύρωνα για τρεις τετραετίες και νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας είναι ένας νεοδημοκράτης που πάλεψε και κατάφερε για 12 χρόνια να κάνει τον δήθεν "αριστερό" Βύρωνα μια πόλη "γαλάζια".

Είναι εργατικός και έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην πόλη του Βύρωνα αλλά και γενικότερα θεωρείται από τα πλέον ικανά στελέχη της ΝΔ. Στο δύσκολο τομέα ευθύνης του , του εύχομαι και από εδώ ολόψυχα καλή επιτυχία και κυρίως καλή τύχη. Θα του χρειαστεί αφού "θαύματα" δεν γίνονται και είναι πολλά που πρέπει να αλλάξουν για να νιώθουν οι πολίτες περισσότερο ασφαλείς από τις φυσικές καταστροφές και όχι μόνο.

Οι εμπρηστές καραδοκούν και για αυτό το λόγο το καλύτερο μέτρο κατά των πυρκαγιών είναι η πρόληψη. Όχι ελεύθερη πρόσβαση στα δάση τους καλοκαιρινούς μήνες αφού είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί από το υπάρχον προσωπικό ένα σχέδιο εμπρησμού.

Πέρυσι από μια απερισκεψία ενός ιδιώτη που ήθελε να κάψει χόρτα χάσαμε πάνω από 100 συνανθρώπους μας, φέτος ελπίζω να μην έχει κάποιος άλλος την φαεινή ιδέα να καίει ξερά χόρτα σε μέρες που φυσάει. Τελειώνοντας να πω πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει πολλά να δώσει ακόμα στην παράταξη που τον ανέδειξε αλλά και στην πόλη του που δεν την ξεχνάει ποτέ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: