ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρόβλημα στην πόλη από τους αρνητές της Αστικής μας Δημοκρατίας

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Πρόβλημα στην πόλη από τους αρνητές της Αστικής μας Δημοκρατίας

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις διεργασίες σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Εμείς από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά και κάποιοι της Κρατικής Ασφάλειας επειδή θεωρούν πως στην πόλη μας υπάρχει πρόβλημα.



Πρόβλημα που είχαμε εντοπίσει ΜΟΝΟ εμείς με την παρουσία της κ. Ρούπας ως "τουρίστριας" σε μια πόλη που έχει πάνω από 100.000 κατοίκους και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με παραβατικότητα που "ενδύεται" ιδεολογικό μανδύα. 

Είναι μια πόλη που μεγάλο μέρος των κατοίκων της δείχνει ανοχή στην ΑΝΟΜΙΑ.

Η κ. Ρούπα έμενε στην οδό Ζαίμη , λίγα μέτρα πιο κάτω  από το Δημαρχείο της πόλης και η σύλληψή της οφείλεται στην παρατηρητικότητα ενός πολίτη που επισκέπτονταν συγγενικό του πρόσωπο!

Η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια στην Ηλιούπολη και η διαφυγή των δραστών αποδεικνύει περίτρανα πως οι "συντηρητικοί" πολίτες δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλείς. Ιδίως αυτοί που δεν κρύβουν τις απόψεις τους και δεν "χαϊδεύουν" τα αυτιά των τρομοκρατών.

Η προσπάθεια άλωσης της Αστικής μας Δημοκρατίας εκ των έσω φυσικά και δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτρέψει κανένας δημοκρατικός πολίτης.

Πόσο μάλλον εμείς που έχουμε χάσει φίλους από την κόκκινη τρομοκρατία και τους συνεργούς της.

Η δική μας μη ΑΝΟΧΗ σε όσους έχουν φιλικές σχέσεις με όποιον αμφισβητεί την Αστική μας Δημοκρατία είναι δεδομένη. Η δική μας "ασφάλεια" είναι η δική σας στήριξη σε ένα ΜΜΕ που δεν έκρυψε ποτέ τις Ιδέες του και που αγωνίζεται για το αυτονόητο.

Την διατήρηση αυτής της κακής Αστικής Δημοκρατίας ως καλύτερο μοτίβο διακυβέρνησης από κάθε είδους δικτατορία.

Τα στραβά της τα βλέπουμε αλλά δεν θα πάμε στα χειρότερα αλλά θα παλέψουμε για να διορθωθούν. Με θλίψη διαπιστώνουμε πως δεν έχουμε όλοι στην πόλη τους ίδιους στόχους. Έτσι αργά ή και πολύ γρήγορα θα γίνουμε εμείς οι φυσικοί στόχοι όσον μας θεωρούν εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Ας γνωρίζουν όμως πως δεν είμαστε "εύκολοι στόχοι" και δεν μας προστατεύει ένα ανίκανο Ελληνικό Κράτος που αφήνει ελεύθερους τρομοκράτες να συνεχίσουν να δολοφονούν.

Η δική μας "κάλυψη" βασίζεται σε αυτούς , που αυτοί ονομάζουν εχθρούς της χώρας και εμείς συμμάχους μας. Άλλωστε η σύλληψη όλων των τρομοκρατικών ομάδων έγινε από αυτούς και όχι από μια ΕΛΑΣ που είναι τόσο διεφθαρμένη ώστε να αποτελεί "Δούρειο Ίππο" για την ασφάλεια των πολιτών.

Πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν θα έμενε ανεξιχνίαστη μια δολοφονία δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του μετά από 10 χρόνια. Όμως εδώ συνέβη και μάλιστα στη θέση του υπουργού Δημόσιας Τάξης ήταν και τότε ο σημερινός.

Ο κ. Χρυσοχοίδης που είχε υποσχεθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος πως πολύ σύντομα οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Σωκράτη Γκιόλια θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη έχει ακόμη μια ευκαιρία για να πάρει την ρεβάνς.

Αρκεί να ακολουθήσει τα μονοπάτια μιας πόλης όπου κάποιοι "λαϊκοί αγωνιστές"  βαπτίζουν "αγώνες" τις δολοφονίες πολιτών, και που ηρωποιούν στυγνούς εγκληματίες του κοινού ποινικού Δικαίου.

"Κάνε την Αμερική και πάλι μεγάλη" έλεγε προεκλογικά ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αλλά για να είσαι μεγάλος πρέπει να είσαι ασφαλής, κάτι που εξασφαλίζει η Αμερική σε όσους παλεύουν για να διατηρηθεί το υπάρχον μοντέλο διακυβέρνησης του δυτικού κόσμου.

Ενός κόσμου που στις μέρες μας δοκιμάζεται εκ νέου από όσους θέλουν να μας γυρίσουν και πάλι πίσω. Σε εποχές και καταστάσεις που δεν εξασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον, αλλά οδηγούν σε κόκκινες ή μαύρες τυραννίες.

Εμείς από εδώ δεν θα πέσουμε αμαχητί από όσους θεωρούν πως είμαστε οι εύκολοι στόχοι της δικής τους συκοφαντίας.

Ούτε φυσικά φοβόμαστε τις απειλές και τα σαρανταπεντάρια τους που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τους ποινικούς συνοδοιπόρους τους.

Σ.Μ



Δεν υπάρχουν σχόλια: