ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι πιο φανατικοί αναγνώστες της πόλης διαβάζουν αυτό εδώ το ιστολόγιο και δεν το εγκαταλείπουν ΠΟΤΕ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Οι πιο φανατικοί αναγνώστες της πόλης διαβάζουν αυτό εδώ το ιστολόγιο και δεν το εγκαταλείπουν ΠΟΤΕ

Με 0% ποσοστό εγκατάλειψης έχουμε τους πιο φανατικούς αναγνώστες της πόλης! Μπορεί να είναι λίγοι αλλά αρκετοί για να μας κρατάνε σε θέση που δεν φαντάζονται άλλα ΜΜΕ της πόλης μας. Και είμαστε ένα απλό ιστολόγιο που ξεκινήσαμε πριν 6 χρόνια να αναρτούμε ειδήσεις και την ΑΠΟΨΗ μας για το τι πρέπει να αλλάξει σε αυτή την πόλη.
Συγκρουστήκαμε με πολλούς μας αγάπησαν περισσότεροι από ότι φανταζόμασταν. Είμαστε 6 χρόνια μετά πιο σίγουροι πως αυτό το ιστολόγιο θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Κάποια "έπεσαν" , και ανάμεσα τους και αυτά των υβριστών μας.

Μπορεί αυτό το ιστολόγιο να μην μας έχει αποφέρει οικονομικά οφέλη αντάξια των προσπαθειών μας αλλά σίγουρα δεν μας έκανε "φτωχότερους" σε εχθρούς και κυρίως σε νέους φίλους. Οι φίλες περισσότερες και αυτό το γεγονός πολύ παρήγορο για το μέλλον μας.

Γιατί χωρίς αυτές τις γυναίκες- αναγνώστριες μας η ζωή μας δεν θα είχε καμία ΑΞΙΑ. Μας διαβάζουν και μας στέλνουν τις Ιδέες τους για μια πόλη που θα έχει "γυναικείο μυαλό" και θα "γεννάει" συνεχώς νέα πράγματα για να μην πλήττουμε εμείς που δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: