ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξεκίνησε και το Atticaonline.gr το διαδικτυακό του ταξίδι

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησε και το Atticaonline.gr το διαδικτυακό του ταξίδι


Μετά το Notianea.gr ακόμη ένα ΜΜΕ που περιλαμβάνει όλη την Αττική είναι στη διάθεσή σας. Το Atticaonline.gr είναι εάν νέο ΜΜΕ που ευελπιστεί να "αγκαλιαστεί" από όλους εσάς που ψάχνετε ενημέρωση με άποψη σε ένα διαδίκτυο που είναι γεμάτο ειδήσεις και "ειδήσεις" και που δυστυχώς η άποψη υποχωρεί γιατί επικρατεί η λογική "άσε να τα έχουμε καλά με όλους"



Δεν μπορείς βέβαια να είσαι ταυτόχρονα με τον "θύτη" και το "θύμα" για αυτό και όσοι ονειρεύονται "ανεξάρτητα" ΜΜΕ απλής καταγραφής ειδήσεων ας ανατρέξουν σε αυτούς από τους οποίους ενημερώνονται τόσα χρόνια.

Σε αυτούς που ενώ η χρεοκοπία ήταν προ των Πυλών , ξεκοκάλιζαν τα χρήματα που μοίραζε αφειδώς η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και σας ομιλούσαν για μια ισχυρή Ελλάδα.

Η κρίση στις ΗΠΑ το 2008 έφερε και τη χώρα μας σε αυτό που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έβλεπαν αλλά δεν τολμούσαν να αρθρογραφήσουν δημόσια. Σε μια άτακτη χρεοκοπία που απετράπει μέσω του δανεισμού μας από τους εταίρους και συμμάχους μας και κυρίως γιατί ως χώρα της Ευρωζώνης θα δημιουργούσαμε οικονομική κρίση σε όλο το οικοδόμημα που δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι και στα καλύτερά του.

Ελπίζω και το άλλο μέσο να μου αφήνει πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην διατύπωση απόψεων μέσω των άρθρων μου (κάτι που θεωρώ σίγουρο αφού η ιδιοκτησία είναι ίδια) και πάντα θεωρώ πως όλοι εσείς εκεί έξω είσαστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση που σας παρέχεται από όλους εμάς που ασκούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Παραμένω δημοσιογράφος αλλά και φανατικός blogger αφού πιστεύω στη "δημοσιογραφία" των ενεργών πολιτών που ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ενασχόληση οφείλουν να εκφράζουν δημόσια την άποψή τους για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Η ανάδειξη των προβλημάτων είτε γίνεται από επαγγελματία δημοσιογράφο, είτε από έναν blogger που ενδιαφέρεται για τα κοινά αλλά πρωτίστως για την δική του καθημερινότητα είναι η συνταγή της επιτυχίας για την επιβίωση κάθε ΜΜΕ.

Μπορεί να μην έχει πάντα οικονομικό όφελος η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και πολλές φορές να έχει αρνητικό κόστος για αυτόν που την παρουσιάζει αλλά του προσφέρει κάτι που οι περισσότεροι στερούνται.

Ήσυχη συνείδηση και κυρίως μια αίσθηση "ανωτερότητας" πως παρά τα χαστούκια της ζωής δεν χάλασα και εγώ μαζί τους!

Καλή συνέχεια σε ότι και να κάνετε και επισκεφθείτε το νέο site στο οποίο αρχικώς θα αρθρογραφώ για κοινωνικά θέματα καταγράφοντας την δική μου άποψη αλλά στην ουσία και πολλών από εσάς που δεν έχετε την δυνατότητα ή ικανότητα να την εκφράσετε δημόσια.

Γιατί τελικά είναι πως οι φορείς του ΨΕΜΑΤΟΣ έχουν μεγαλύτερη απήχηση σε ΜΜΕ που είναι κατασκευασμένα στη συντριπτική τους πλειοψηφία να εξυπηρετούν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα πολλές φορές παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα ή αναδεικνύοντας "θέματα" που σου γεμίζουν τον χρόνο για να μην σκεφτείς τα σοβαρά που θα αντιμετωπίσεις αύριο μπροστά σου.

Αυτά προς το παρόν αγαπητές Ηλιουπολίστισσες και Ηλιουπολίτες και αναμείνατε γιατί κάποιοι με θεωρούν μάλλον "τυφλό" και νομίζουν πως μη απαντώντας σε όσα παραθέτω θα με απαξιώσουν.

Να τους πληροφορήσω πως η σιωπή τους δείχνει μόνο ένδεια επιχειρημάτων και ενοχή και πως θα συνεχίσω όπως ακριβώς με θέλουν οι περισσότεροι απέναντι σε κάθε μορφή Εξουσίας και απέναντι σε όσους συντηρούν στην πόλη μας τους μύθους της αριστεράς.

Όχι πως η δεξιά δεν έχει τους δικούς της "μύθους" αλλά οι άλλοι είναι πιο επικίνδυνοι για τον Τόπο. Η διαφθορά όμως δεν έχει χρώμα και έτσι στο στόχαστρό μας όπως πάντα θα μπαίνουν και οι κεντροδεξιοί που υπηρετούν το ατομικό τους συμφέρον και όχι Αρχές και Αξίες.

Εμείς δεν ανησυχούμε εάν μείνουμε πολιτικά άστεγοι αφού ΔΕΞΙΑ θα υπάρχει και ενισχύεται παγκοσμίως τα τελευταία 10 χρόνια εάν κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: