ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι δεξιοί θέλουν εφαρμογή δεξιών πολιτικών και όχι "σοσιαλιστικές" μεθόδους αφαίμαξης των μικρομεσαίων

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Οι δεξιοί θέλουν εφαρμογή δεξιών πολιτικών και όχι "σοσιαλιστικές" μεθόδους αφαίμαξης των μικρομεσαίων

Το μοναδικό δεξιό ιστολόγιο της πόλης είναι στην κορυφή επισκεψιμότητας από όλα τα site και ιστολόγια τα οποία δραστηριοποιούνται στο δήμο μας.


Αυτό λογικά θα έπρεπε να προβληματίσει τους επιτελείς της Πειραιώς που στον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της χώρας από τη νέα κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν απογοητεύσει πλήρως όλους τους δεξιούς που θεώρησαν πως θα υπάρξει ουσιαστική αλλαγή και όχι μόνο προσώπων στην πορεία της χώρας. 

Ακόμα και οι επιλογές σε πρόσωπα μας κάνουν να θυμηθούμε όλους εκείνους τους απίστευτους Καρανίκες της αριστεράς αφού ανάλογα περιστατικά παντελώς ανίκανων ατόμων σε θέσεις κλειδιά δεν απέφυγε και η  νέα κυβέρνηση.

Τα ψίχουλα που νομοθέτησε για να αντιστρέψει το κλίμα και την πορεία της χώρας ασφαλώς και δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους περισσότερους που ήδη βλέπουν πως η "πεπατημένη" και το μεγάλο και σπάταλο κράτος είναι δυστυχώς και στην ατζέντα της νέας κυβέρνησης. 

Αστεία πρόσωπα σε θέσεις υπουργών και υφυπουργών και κυρίως πλήρης αναντιστοιχία  με τις προεκλογικές δεσμεύσεις για μείωση του Κράτους και των δαπανών του.

Ετοιμάζουν νέες προσλήψεις , βολεύουν τους κομματικούς τους φίλους και γενικά θεωρούν πως η οικονομική κρίση είναι πίσω μας και όχι μπροστά μας όπως εκτιμούν όλοι οι διεθνείς αναλυτές.

Επιχειρούν μάλιστα να πείσουν πως θα πετύχουν με τους Θεσμούς μικρότερα πλεονάσματα για την χώρα την ώρα που καμία ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να προβεί σε κάτι που θα επιβαρύνει τους πολίτες άλλων κρατών που δεν βλέπουν με θετικό μάτι την ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε η χώρα μας από όταν ξέσπασε η κρίση.

Η Έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε θα σημάνει λογικά και το τέλος της αφού στρατιωτικά θα είναι πλέον παντελώς ανίσχυρη να αντιμετωπίσει ακόμα και τις ροές μεταναστών.

Δεν ξέρω γιατί μπήκε με το αριστερό η νέα κυβέρνηση αλλά εμείς εδώ δεν θα χαριστούμε σε κανέναν που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει μετεκλογικά. 

Στο χώρο της υγείας  της Παιδείας αλλά και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής η νέα κυβέρνηση δείχνει να μην έχει διδαχθεί τίποτα από τα λάθη των προηγούμενων που πολύ σύντομα εάν συνεχίσει έτσι ο κόσμος θα τους αναζητήσει και πάλι.

Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα της πολιτικής σταδιοδρομίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και μιας οικογένειας που μόνο δεινά έχει επιφέρει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Είμαστε και θα παραμείνουμε πρώτοι γιατί δεν χαριζόμαστε σε κανέναν κλέφτη, δεξιό , αριστερό ή κεντρώο ή ακόμα και δήθεν πατριώτη ή εθνικιστή!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: