ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εσείς θα αποφασίσετε πόσο ακόμα θα μας αντέχετε- Άλλωστε η διαφορετικότητά μας είναι πλέον κατοχυρωμένη και εμφανής ακόμα και στους επικριτές μας

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Εσείς θα αποφασίσετε πόσο ακόμα θα μας αντέχετε- Άλλωστε η διαφορετικότητά μας είναι πλέον κατοχυρωμένη και εμφανής ακόμα και στους επικριτές μας

Μου λένε αρκετοί τους οποίους εκτιμώ πως το ιστολόγιο αυτό έχει κλείσει τον κύκλο του. Δεν έχει κάτι να προσφέρει στην πόλη που επέλεξε να γυρίσει πίσω με την ψήφο της στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.



Είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα και ίσως είναι η κατάλληλη ώρα για να πει ένα μεγάλο ΑΝΤΙΟ σε εχθρούς και φίλους που έκανε σε αυτά τα 7 χρόνια παρουσίας του.

Για να πάει καλύτερα και να πέσει κάτω από τα 1000 στην alexa.com θέλει περισσότερο χρόνο που δεν υπάρχει ή μάλλον δεν θα υπάρξει καθόλου από τις αρχές Οκτωβρίου.

Ήδη οι αναρτήσεις του είναι ελάχιστες σε σχέση με την προεκλογική περίοδο (λογικό αυτό) και οι περισσότεροι περιμένουν από Σεπτέμβρη να "ισοπεδώσει" την νέα διοίκηση με βάση την μέχρι τώρα πορεία του.

Το παρόν ιστολόγιο φυσικά και δεν έχει σχέση με καμία άλλη δραστηριότητά μου , αφού εδώ  εγώ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ υπεύθυνος γα ότι ανεβαίνει έστω και εάν το έχει ανεβάσει κάποιος από τους ελάχιστους πλέον που με βοηθάνε για να το κρατάω "ζωντανό" και όσο το δυνατόν μέσα στον παλμό της πόλης.

Μιας πόλης που άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε που λέει και ο λαός μας , αφού η κρίση δημιούργησε άλλα "τζάκια" και έκανε περισσότερο ισχυρούς  πολλά παράσιτα που επί δεκαετίες πρόσβαλαν την πόλη και λίγα λέω.

Η λογική λοιπόν λέει πως ή συνεχίζω όπως άρχισα και κάνω υπομονή ή εγκαταλείπω και αναζητώ μέσα από άλλα ΜΜΕ να παρουσιάζω και τα δικά μου πιστεύω για το καλό της πόλης που γεννήθηκα και μεγάλωσα μη εγκαταλείποντας ΠΟΤΕ, και κρατώντας ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΝΗ  επαφή μαζί της.

Κάθε τι που ανεβάζω δημιουργεί πρόβλημα πρωτίστως σε μένα αφού τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες έρχονται αρχικώς από τα πλέον κοντινά μου πρόσωπα και δεν μιλάω βέβαια για τις ακραίες καταστάσεις που κάποιοι διεκδικούν το "δίκιο" τους ή αυτό τελοσπάντων που νομίζουν πως έχουν μέσω της δικαστικής οδού ή με την απειλή αυτής.

Επομένως λογικά θα πρέπει και εγώ να ακούσω αυτές τις φωνές των φίλων κυρίως. και να επιλέξω εάν θα παραμείνω να υπηρετώ Αρχές και Αξίες που είναι μειοψηφία στην πόλη μας.

Δεν με ξεγελά πως η ΝΔ βγήκε πρώτο κόμμα , με απογοητεύει που μέσα σε 7 χρόνια υπάρχουν ακόμα ισχυρές δυνάμεις της επικίνδυνης και ανεύθυνης αριστεράς στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Βλέπετε στην πόλη αυτοί δεν μεγάλωσα μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι που υπηρετούν διαφορετικά πράγματα για να μην πω ευθέως την τσέπη τους και μόνο.

Το εγχείρημα που ξεκίνησα εγώ το 2013 θα έπρεπε  να είχε ξεκινήσει από όσους καρπώθηκαν θέσεις και αξιώματα ελέω της "δεξιοφροσύνης" τους χρόνια πριν και όχι να περιμένουν από έναν "τρελό" να καταγγέλλει δεκαετίες μετά όλα τα "εγκλήματα" που έχουν συντελεστεί σε αυτή την πόλη.

Σκληρή δεξιά γραμμή με αναφορές σε τρίγωνα Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια έχουν ακουστεί άλλωστε από αποδεδειγμένα λωποδύτες της πολιτικής σκηνής και έχουν παρασύρει χιλιάδες ψηφοφόρους σε διάφορα "ανεξάρτητα" κινήματα που οδήγησαν την χώρα σε πλήρη απαξίωση και εν τέλει στην χρεοκοπία.

Οι "ψεκασμένοι" της πολιτικής άλλωστε πάντα είχαν απήχηση στους ψηφοφόρους αυτής της πόλης που επί δεκαετίες ζούσε με τον φόβο τι θα πουν οι κομμουνιστές που την διοικούσαν!

Πριν την οικονομική μας χρεοκοπία  είχε προηγηθεί η ΗΘΙΚΗ , και στο πλαίσιο αυτό διαφημίζονταν ως πρότυπα  ένα σωρό σφαγείς του Ελληνισμού που ήθελαν και αγωνίστηκαν για να μας κάνουν Σοβιετία!

Απέτυχαν με τα όπλα και έβαλαν μπροστά διάφορους Θεοδωράκηδες για να "κοιμίσουν" τον λαό και να τον οδηγήσουν στην σημερινή του κατάντια.

Ακόμα και σήμερα και με αφορμή τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία κάποιοι τον κουβάλησαν (τον Μίκυ εννοώ)  για να μιλήσει τάχα για πατριωτισμό! Ποιος αυτός που επί δεκαετίες πάλευε για να μας κάνει παράρτημα της πάλαι ποτέ ισχυρής ΕΣΣΔ και αυτός που δεν δίστασε να γίνει υπουργός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να δείξει σε όλους πως οι αριστεροί σκέφτονται πιο πολύ με την τσέπη τους σε σύγκριση με τους οπαδούς άλλων ιδεολογικών ρευμάτων.

Να θυμηθώ και τους ύμνους του για την Ελληνοτουρκική φιλία και φυσικά τον αγώνα που έδωσε για να μας φέρει τον Τσίπρα πρωθυπουργό και να σχίσει τα μνημόνια!

Πρόσφατα μας καλεί να τα βάλουμε με τους συμμάχους μας και να τα βρούμε με τους Τούρκους ενθυμούμενος το εγχείρημά του επί Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και Κωνσταντίνου Καραμανλή να φέρει τους δύο λαούς κοντά.

Πράγμα που φυσικά και δεν πέτυχε αφού ο Τούρκος δεν πιάνεται φίλος και το έχει αποδείξει η ίδια η Ιστορία την οποία συστηματικά διαστρεβλώνει ο Μίκης Θεοδωράκης και οι σύντροφοί του,

Αυτός λοιπόν ο μουσικοσυνθέτης ο Μίκης Θεοδωράκης προβάλλεται ως υπόδειγμα καλού Έλληνα ακόμα και από "δεξιά"" ΜΜΕ που έναντι αμοιβής υπηρετούν κυβερνήσεις και πολιτικές με μοναδικό τους γνώμονα το οικονομικό τους όφελος.

Μαζί με αυτόν και άλλοι "Μακεδονομάχοι" που προσπαθούν να επωφεληθούν από την χαμηλή σε σχέση με άλλους λαούς φιλοπατρία των Ελλήνων, και να οδηγήσουν την χώρα πίσω από εκεί που την έσωσαν όσοι πολέμησαν τα ινδάλματα του κ. Θεοδωράκη.

Είναι και blogger o Μίκης Θεοδωράκης αλλά παρά την "δημοφιλία" του το ιστολόγιό του είναι no data στην alexa.com αφού ως φαίνεται τις ανοησίες του δεν διαβάζουν ούτε οι σύντροφοί του.

Οι δικοί μου αγώνες για τον Εθνικισμό και την πατρίδα είναι γνωστοί σε όσους μέχρι και το έτος 2013 κρατούσαν στην ασφάλεια φάκελο τιμής για μένα αφού ανέφερε ως τάχα παραβατικές απόλυτα ΝΟΜΙΜΕΣ ενέργειες και δράσεις μου από την ηλικία των 16 ετών!

Τελικά ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου είχε καταργήσει το "φακέλωμα" μόνο των κομμουνιστών, για εμάς του Εθνικιστές δεν είχε μεριμνήσει ως αποδεικνύεται από την προσωπική μου εμπειρία.

Βέβαια διόλου δεν με αφορά αφού για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Αστικού μας Κράτους και η συλλογή στοιχείων για την δράση κάποιου είναι για μένα θεμιτή αρκεί να χρησιμεύει και σε κάτι και να μην μένουν χωρίς "φάκελο" αυτοί που βλάπτουν με όντως έκνομες ενέργειες και δράσεις αυτό που ονομάζουμε κοινωνική γαλήνη και συμφέρον της χώρας!

Μαθαίνω μάλιστα πως κάποιοι έχουν θορυβηθεί από αρχεία πρώην κομμουνιστικών κρατών που έχουν περιέλθει πλέον σε "λάθος" χέρια μετά την πτώση των απολυταρχικών καθεστώτων γειτονικών μας κρατών και θέλουν να αποτρέψουν μια ευρεία δημοσιοποίησή τους από ΜΜΕ και εδώ και σε κράτη όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία , η Ρουμανία και η Ουκρανία.

Αρχεία που δείχνουν πως η υπεράσπιση του Χότζα , του Τσαουσέσκου και του Στάλιν γίνονταν από τάχα "πνευματικούς" ανθρώπους με ανταλλάγματα.

Επειδή με την νέα κυβέρνηση ήδη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ελεύθερη διακίνηση τέτοιων πληροφοριών ακόμα και από κρατικά ΜΜΕ , το επόμενο διάστημα θα δείτε πολλές ανακοινώσεις του ΚΚΕ για δήθεν προπαγάνδα των δυτικών μας συμμάχων!

Ίσως δείτε και αντιδράσεις μεμονωμένων πολιτών και στελεχών κομμάτων και κινήσεων  που θεωρούν ιδιωτική τους υπόθεση την συνάντησή τους με έναν δικτάτορα την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Στελέχη με τα οποία ατυχώς συνεργάστηκε και η "δεξιά" του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα βγουν στην "σέντρα" γιατί καλός ο αντιαμερικανισμός  "σύντροφοι" αλλά καλύτερη η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και η ΑΛΗΘΕΙΑ φυσικά αποκαλύπτεται όχι με αυτά που δημόσια λέμε αλλά με αυτά που κάνουμε εν κρυπτώ και παραβύστω γιατί ακόμα και οι αριστεροί που έχουν ΤΣΙΠΑ ντρέπονται για τις φιλίες τους με στυγνούς δικτάτορες και σφαγείς της ανθρωπότητας.

Σ.Μ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: