ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναγνώστης για Σκουπιδοκατάσταση: Φταίει η κεντρική διοίκηση δεν υπάρχει χώρος για τα σκουπίδια , η χωματερή γέμισε!

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Αναγνώστης για Σκουπιδοκατάσταση: Φταίει η κεντρική διοίκηση δεν υπάρχει χώρος για τα σκουπίδια , η χωματερή γέμισε!

Πολύ καλά μας τα γράφει ο αναγνώστης μας Κώστας Λ σε μήνυμα που μας έστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Διαβάστε το μήνυμα παρακάτω και η δική μας απάντηση στον αναγνώστη μας.
Δεν αλλάξαμε ΤΙΠΟΤΑ μας γράφει λοιπόν ο αναγνώστης μας: 

Αναγνώστης του ¨ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ¨ θα ήθελα πρώτα από όλα να σας δώσω συγχαρητήρια για το blog σας που διατηρείται στην Ηλιούπολη . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ , ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ , ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ , ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ , ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ , ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΕΑ Κ.Τ.Λ .
ο κόσμος κουράστηκε να διαβάζει τι γίνεται με την διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης . Θέλει να διαβάσει και άλλα θέματα που αφορούν την πόλη του .

ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Κ Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ . Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Κ Β. ΒΑΛΑΣΑΠΟΥΛΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ¨ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ¨ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΌ ( ΤΟ ΒΟΥΝΟ ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΩΜΑΕΙ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΞΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ?
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !
ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .

Ο αναγνώστης μας τα λέει πολύ σωστά έχουμε σχόλια που μπορούν να κάνουν όλοι οι δημότες κάτω από τις αναρτήσεις μας. Παλιότερα έμπαιναν και αυτόματα αλλά επειδή κάποιοι "εκμεταλλεύτηκαν" αυτή την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που τους δώσαμε για να βρίσουν συμπολίτες μας ΑΝΩΝΥΜΑ βάλαμε προέγκριση. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα σχόλια δημοσιεύονται. Αφαιρούμε ΜΟΝΟ ότι μπορεί να μας στείλει στα δικαστήρια και δεν μπορούμε να αποδείξουμε!  Επομένως από την αρχή της λειτουργίας αυτού του ιστολογίου είχαμε θέσει ως βάση πως μας ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε Ηλιουπολίτη και της κάθε Ηλιουπολίτισσας. Θέματα υγείας και ομορφιάς καθώς και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ θα έχουμε στο notianea.gr  και στο μεγάλο πόρταλ για όλη την Αττική που θα είναι έτοιμο και στον αέρα αρχές Σεπτεμβρίου το αργότερο. 

Η κεντρική διοίκηση έχεις δίκιο που δεν φτιάχνει έναν χώρο ανακύκλωσης των σκουπιδιών μας αλλά κοίτα και τις αντιδράσεις του κόσμου που θέλει τα σκουπίδια να ανακυκλώνονται μακριά από αυτόν! Το εργοστάσιο κομποστοποίησης φυσικά και πρέπει να γίνει στον Υμηττό και όχι κάπου αλλού. Αλλά βλέπεις θεωρούμε πως πάντα θα βρίσκεται κάποιος άλλος να μαζεύει τα δικά μας σκουπίδια! Τόσα χρόνια ήταν η κάτοικοι της Φυλής τώρα πρέπει να δημιουργηθούν τα νέα εργοστάσια ανακύκλωσης τηρώντας βέβαια όλους τους σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους. 

Επειδή μας διαβάζεις θεωρούμε πως θα σου αρέσει πολύ εάν όχι τόσο το notianea.gr το νέο site που θα έχει ειδήσεις από όλη την Αττική και τις κυριότερες στην Ελλάδα και στον Κόσμο και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα μεγάλα ειδησεογραφικά πόρταλ που συναντάς στο διαδίκτυο. Αυτά προς το παρόν όσο αντέχουμε και διατηρούμε και αυτό το μικρό ιστολόγιο αφού το "κόστος" του είναι μόνο το δικό μας χάσιμο χρόνου! 

Ο ΧΥΤΑ της Φυλής που τάχα θα ήταν μόλις για πέντε χρόνια και μετράει τρεις δεκαετίες δείχνει σε όλους μας πως το πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών μας δεν είναι κάτι στο οποίο χωράνε τα ψέματα και κυρίως οι τάχα αγανακτισμένοι οπαδοί της θεωρίας "ας βρωμάνε δίπλα όχι έξω από το σπίτι μου". Αυτοί οι οπαδοί άλλωστε έχουν αφήσει την πόλη μας χωρίς να γίνουν όσα έπρεπε στον Υμηττό με αποτέλεσμα να μας μείνει τώρα ένα καμένο βουνό να το βλέπουμε. 

Έχουμε ξαναγράψει πως από την δεκαετία του 1970 υπήρχε σχέδιο για μεγάλη επένδυση που μπλοκαρίστηκε από τους οπαδούς του σταλινοφασισμού στην πόλη μας και τον τότε κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή. 

Η επένδυση εκείνη με την δημιουργία μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα ήταν και η μοναδική εγγύηση πως το πράσινο δίπλα από το ξενοδοχείο θα έμενε για πάντα αφού όπως και στην Πάρνηθα το μόνο μέρος που δεν έχει αποψιλωθεί πλήρως είναι δίπλα στο καζίνο. Τώρα που φεύγει ετοιμαστείτε για να δείτε να μην μένει ούτε ένα πεύκο στην περιοχή! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: