ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μακάβρια ευρήματα από πυροσβέστες στο Νεκροταφείο του Σχιστού - Είδαν άλιωτα πτώματα σε σακούλες που είχαν πιάσει φωτιά!

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Μακάβρια ευρήματα από πυροσβέστες στο Νεκροταφείο του Σχιστού - Είδαν άλιωτα πτώματα σε σακούλες που είχαν πιάσει φωτιά!


Ντροπή για όσους ευθύνονται για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Βεβήλωση μνήμης νεκρών ή ορθότερα περιύβριση νεκρών το λιγότερο ,και το θέμα το αναδεικνύουμε επειδή οι φωτογραφίες που μας εστάλησαν είναι από άνθρωπο εμπιστοσύνης που πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς. 


Κάσες , άλιωτα σώματα σε λευκές σακούλες και σεντόνια και μια τραγελαφική εικόνα αντίκρισαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την φωτιά στο Σχιστό δίπλα ακριβώς από το Νεκροταφείο.



Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ανευθυνότητα των δήθεν υπευθύνων. Δεν περίμενα βέβαια πως στην Ελλάδα θα μπορούσε κάποιος να βάλει φρένο στην απίστευτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο οι αρμόδιοι φορείς.



Και φυσικά και η Εκκλησία αφού στα νεκροταφεία κάνουν κουμάντο οι ιερείς και όχι η επίσημη Πολιτεία που μάταια προσπαθεί εδώ και δεκαετίες να τιθασεύσει όσους θεωρούν πως η καύση νεκρών τους κόβει τα μεροκάματα.


Και ω του θαύματος σε ένα Νεκροταφείο ότι δεν έχει λιώσει καίγεται από φωτιά που ακόμα ερευνάτε ποιοι έβαλαν ή πως προκλήθηκε!



Ντροπή σε όσους συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα . Ελπίζω να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη και όχι προφανώς για να με φιμώσει αλλά για να τιμωρήσει τους υπευθύνους μιας τραγωδίας χωρίς ΤΕΛΟΣ. 

Μιλώντας με έμπειρο συνάδελφο του Πειραϊκού ρεπορτάζ μου είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πυρκαγιά στο Νεκροταφείο του Σχιστού , μάλλον για τον ίδιο λόγο!

Ήμαρτον Θεέ μου σε τι κόσμο ζούμε..

ΥΓ: Δημοσιεύσαμε ότι δημοσιεύετε αφού κατανοούμε απόλυτα πως οι συγγενείς των νεκρών που έχουν θάψει στο Νεκροταφείο τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν θα ήθελαν να δουν εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ. 

Αλλά χωρίς φωτογραφίες θα μας έβγαζαν "τρελούς" ή μυθομανείς αφού κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχει ρεπορτάζ "ενοχλητικό" για τους ίδιους, και παίζουν τους ανεύθυνο- υπεύθυνους ανάλογα με το πως τους συμφέρει. 

Το ΜΑΚΑΒΡΙΟ ρεπορτάζ μας καλό θα ήταν να αναπαραχθεί μπας και κάποιοι νιώσουν πως η δική τους ανευθυνότητα , ανικανότητα και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ δεν περνάει απαρατήρητη από όλους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: