ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η χαζοκουλτούρα της αριστεράς και οι μιμητές της στα δεξιά

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Η χαζοκουλτούρα της αριστεράς και οι μιμητές της στα δεξιά


Τις τελευταίες δεκαετίες αποδομείται παγκοσμίως μια χαζοκουλτούρα που επέβαλλαν επί δεκαετίες οι διάφοροι "διανοούμενοι". Στη χώρα μας μπροστάρηδες αυτής της κουλτούρας που επεβλήθη και μέσω των ΜΜΕ μετά τον εμφύλιο ήταν οι οπαδοί των πιο απολυταρχικών καθεστώτων του κόσμου.


Με πρόσχημα πως φέρνουν το "νέο" και πως υπερασπίζονται την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην χώρα μας χτύπησαν όλους εκείνους τους Θεσμούς που επί αιώνες κάνουν τα Έθνη να ευημερούν και να υπάρχουν.

Λοιδορώντας κάθε τι που στα δικά τους μάτια φαίνονταν συντηρητικό επεχείρησαν να καταστρέψουν και εν τέλει κατάφεραν κάθε κοινωνικό ιστό της χώρας μας. Διέλυσαν την γλώσσα μας με μοναδικό τους επιχείρημα πως διαλυμένη θα ήταν πιο κατανοητή στους πολλούς και βάπτισαν ως πρότυπα ότι πιο αντιδραστικό και αντιδημοκρατικό υπήρχε.

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας που χρησιμοποίησαν ήταν κάποιοι τιποτένιοι και αμόρφωτοι εκδότες, καλλιτέχνες αμφιβόλου αξίας και "αγωνιστές" που δεν είχαν πετύχει τίποτα στη ζωή τους αλλά απλώς "πάλευαν" για να μας καταστήσουν έρμαια μιας φασιστικής διακυβέρνησης.

Πρότυπα τους τα κομμουνιστικά κράτη της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ και οι δορυφόροι τους στα Βαλκάνια καθώς και κάποιες δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής τις οποίες βάπτισαν λαϊκές "δημοκρατίες".

Το παραμύθι τους κράτησε έως και την πτώση των τυραννικών αυτών καθεστώτων στα τέλη της δεκαετίας του '80 αλλά συνεχίζουν έως και σήμερα να μας "ταλαιπωρούν" αφού έχουν ρίζες που τους άφησε η ανοχή στην χώρα μας των δήθεν συντηρητικών πολιτικών σχημάτων που κυβέρνησαν την χώρα.

Αποτέλεσμα ήταν να βιώσουμε και κυβέρνηση της αριστεράς αλλά ακόμα και σήμερα να κινδυνεύουμε να βιώσουμε και πάλι τα ίδια αφού τάχα δεξιές κυβερνήσεις εφαρμόζουν πολιτικές που ταιριάζουν σε Σοβιετία και όχι σε δημοκρατικό κράτος δυτικού τύπου.

Στη χώρα μας άλλωστε υπάρχουν ακόμα λάτρεις "δημοκρατιών" αλά Ρωσία , αλά Τούρκα ή αλά Βενεζουέλα αφού τα ΜΜΕ στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ασκούν κριτική σε όσα αντιδημοκρατικά συμβαίνουν στα τρία  αυτά κράτη.

Για την Ρωσία μάλιστα δεν τολμάνε να πούνε αυτό που γνωρίζει και ο τελευταίος πολίτης του κόσμου. Το γεγονός δηλαδή πως συναγωνίζεται επάξια την Τουρκία σε "δημοκρατικούς" θεσμούς και πως απέχει έτη φωτός από αυτό που οι περισσότεροι πολίτες απολαμβάνουν σε όλα τα δυτικά κράτη ακόμα και στα πρώην κομμουνιστικά που πλέον έχουν ενταχθεί στη Δύση.

Στην Ελλάδα το οξύμωρο είναι πως όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων που ανήκουν στο υποτιθέμενο "δημοκρατικό τόξο" που για αυτούς περιλαμβάνει και το ΚΚΕ!  έχουν συμβούλους νοσταλγούς δικτατορικών καθεστώτων ανατολικού τύπου που λατρεύουν "ηγέτες" σφαγείς όπως ο Στάλιν.

Γι΄αυτό και βλέπετε πως σε όλες τις κυβερνήσεις της ΝΔ αλλά και του ΠΑ.ΣΟ.Κ τέτοιοι άνθρωποι βρέθηκαν σε θέσεις κλειδιά και εξακολουθούν να βρίσκονται καθιστώντας την χώρα μας όμηρο ιδεοληψιών που την οδηγούν στο να εξακολουθεί να παραμένει ένα κράτος - παρίας παρόλο που η Ιστορία της είναι συνυφασμένη με τον Δυτικό Πολιτισμό και τις Αξίες του.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναφερθώ σε ονόματα καλλιτεχνών και διανοούμενων όχι για να μην προκαλέσω αλλά γιατί είναι το πρώτο από μια σειρά άρθρων μου που θα αφιερωθούν στο να καταγγελθούν δημοσίως όλοι αυτοί που εμφανίζονται από ΜΜΕ ως πνευματικοί ταγοί αλλά στην ουσία είναι πνευματικοί νάνοι που πάλευαν επί δεκαετίες για να οδηγήσουν την χώρα μας σιδηροδέσμια στα χέρια της ΕΣΣΔ και να γίνουμε μια ακόμα χώρα του ανατολικού μπλοκ που θα στερούνταν οι πολίτες της κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Και το άλλο άκρο στην χώρα μας οι δήθεν "πατριώτες" έχουν μολυνθεί από τον ιό αυτό και όπως έχω γράψει και παλιότερα στην ουσία δεν έχουν καμία σχέση με τον Εθνικισμό αλλά πρόκειται για μπολσεβίκους με μαύρες μπλούζες που στηρίζουν την εγκληματική τους δράσεις στις ίδιες θεωρίες συνωμοσίας που χρησιμοποιεί και η αριστερά τουλάχιστον αυτή που αγαπάει και ΤΙΜΑ τους αιμοσταγείς δολοφόνους της.

Η νέα κυβέρνηση επιμελώς προσπαθεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις μιας σύγκρουσης ανάμεσα σε δεξιά και αριστερά θεωρώντας τάχα παρωχημένες τις έννοιες την ώρα που προεκλογικά βασίστηκε σε αυτό ακριβώς το δίπολο για να ανέλθει στην Εξουσία.

Επειδή όμως ο κόσμος αλλάζει και δυστυχώς για όσους αγαπάνε τους κομμουνιστικούς "παραδείσους" αλλάζει προς τα δεξιά οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα κληθούν δεκάδες ακόμα φορές να απαντήσουν στο ερώτημα που θέλουν να ανήκουν.

Και η απάντηση θα είναι όλο και πιο δύσκολη όταν η δήθεν συντηρητική παράταξη προσαρτά στις τάξεις της όλους εκείνους που θα λάτρευαν τον Στάλιν ή τον Χίτλερ εάν ζούσαν στην εποχή του.

Η ίδια η Ε.Ε είναι αυτή που θα πρέπει να κατανοήσει πρωτίστως πως έχει απομακρυνθεί από τις Αρχές και Αξίες του Δυτικού Κόσμου όσο αγκαλιάζει την Ρωσία και την Τουρκία και δεν ακολουθεί το παράδειγμα των ΗΠΑ που βλέπουν πάντα με καχυποψία όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα προνόμια του δυτικού κόσμου υμνώντας την Ανατολή.

Στο ερώτημα ποιος υπηρετεί καλύτερα τον δυτικό κόσμο οι ΗΠΑ ή η Ε.Ε δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει και ο πλέον αδαής πως το κράτος πρότυπο είναι φυσικά οι ΗΠΑ και όχι η Γερμανία.

Αυτά καλό υπόλοιπο σε ότι και εάν κάνετε και να εξακολουθείτε να στηρίζετε ΜΜΕ με σαφή δυτικό προσανατολισμό γιατί μόνο σε αυτά βρίσκεται η Αστική μας Δημοκρατία.

Όλα τα άλλα υπηρετούν Ιδέες που θέλουν να επαναφέρουν πίσω αποτυχημένα απολυταρχικά καθεστώτα που καταδυνάστευσαν για δεκαετίες λαούς , τους εξαθλίωσαν και τους οδήγησαν σε πλήρη απαξίωση.

Υ.Γ: Η φωτογραφία είναι από την κηδεία του σφαγέα του Ελληνισμού της Βόρειας Ηπείρου Ε. Χότζα όπου αποδίδει τιμές το σύμβολο της αριστεράς Μανώλης Γλέζος.  Προφανώς κατέβασε την σημαία από την Ακρόπολη για να βάλει μία άλλη φασιστική αυτή με το σφυροδρέπανο και όμως κάποιοι Έλληνες τον έχουν ηρωοποιήσει αγνοώντας πολλά για εκείνον.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: