ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εύλογα ερωτήματα του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Εύλογα ερωτήματα του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου



"Σερφάροντας" στο διαδίκτυο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέφτεις πάντα πάνω σε εύλογες και εύστοχες απορίες συνδημοτών μας. Καλώ είναι εμείς εδώ που είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο με την τοπική κοινωνία να τα αναδεικνύουμε ως θέματα για να φτάνουν σε περισσότερους συνδημότες μας. 


Διαβάζουμε λοιπόν στον "τοίχο" στο facebook του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου "Αδυνατώ να κατανοήσω ...Δεν υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας με την παράταξη Βαλασόπουλου δηλώνει ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης ..Με ποιους με τους επί 9 χρόνια φίλους και συνεργάτες του; 

Εύλογη η απορία του συνδημότη μας αλλά εκεί που μας κέντρισε περισσότερο την προσοχή είναι για το θέμα της ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε που είχαμε αναδείξει μέσα από το ιστολόγιό μας. Αναρωτιέται λοιπόν τι απέγινε με τον ορκωτό λογιστή και εάν υπάρχει κάποιο πόρισμα και ρωτάει φυσικά και τον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και τον επερχόμενο από 1η Σεπτεμβρίου Γιώργο Χατζηδάκη. Μαζί του αναρωτιόμαστε και εμείς και παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε σειρά άρθρων μας για το σκάνδαλο κακοδιαχείρισης. 

Διαβάστε: 
Αλήθεια κ. Δήμαρχε πόρισμα για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ τελικά βγήκε;

Υπήρχαν και πολλά ακόμα άρθρα μας αλλά αυτά είναι ενδεικτικά για αρχή , εμείς άλλωστε ακούμε πως τις δικές μας απορίες έχουν και πολλοί άλλοι συνδημότες μας που μάλιστα δεν έχουν κάποιο ιστολόγιο ούτε άλλο ΜΜΕ για να πεις πως τάχα εξυπηρετούν κάποιο συμφέρον.Θα μου πείτε ούτε εσύ έχεις κάποιο συμφέρον , το συμφέρον σου θα ήταν να τα έχεις καλά με την εκάστοτε διοίκηση και να μην είσαι μονίμως απέναντι. 

Εάν δεν έχετε καταλάβει μετά από 6 και πλέον χρόνια πως η δική μου "τρέλα" είναι η καταγγελία στα κακώς κείμενα που μας κρατάνε πίσω αφήστε το διαβάστε τίποτα άλλο για να χαλαρώσετε εδώ μέσα θα μαθαίνετε πως σας "κλέβουν" κάτω από την μύτη σας , κάτι το οποίο βέβαια υποψιάζεστε και δεν δείχνει να σας νοιάζει και ιδιαίτερα. Θα αρχίσετε να ανησυχείτε όταν μέσω των δικών σας φόρων και από την δική σας τσέπη θα "καλυφθεί" αυτή η "χασούρα". 

Με αυξημένα δημοτικά τέλη και όλα αυτά που ας βγάζουν από το λήθαργό σας έστω και προσωρινά. Γιατί η Ιστορία στην πόλη μας έχει δείξει πως θαυμάζετε όλους όσους δεν διαχειρίστηκαν θετικά τα οικονομικά του δήμου μας. 

Γι' αυτό και τους δίνετε πάντα την ευκαιρία να μπαίνουν και πάλι από την πόρτα για να μας ρημάξουν και πάλι. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: