ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βρωμάει η "αριστερή" πόλη μας που έχει τους "αγωνιστές" της μονίμως να εμποδίζουν την ανάπτυξη

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Βρωμάει η "αριστερή" πόλη μας που έχει τους "αγωνιστές" της μονίμως να εμποδίζουν την ανάπτυξη


Οι "αγωνιστές" της πόλης μας εκτός από την "βρωμιά" τους έχουν εμποδίσει ένα σωρό από επιλογές που θα έφερναν την πόλη σε άλλο επίπεδο. Επί Δελλαπόρτα δεν άφησαν να χτιστεί μεγάλη Ξενοδοχειακή μονάδα στον Υμηττό, επί Γεωργάκη δεν άφησαν να γίνει ο περιφερειακός δρόμος στον Υμηττό και τώρα θεωρούν πως θα μπλοκάρουν και την επένδυση στο Ελληνικό επειδή θα καταστραφεί η δική μας πόλη. Διοικούν οι κομμουνιστές πλήρως τον τομέα της καθαριότητας και οι εργαζόμενοι εκεί είναι οι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για το χάλι της πόλης.
Έχουν αλλάξει τέσσερις διοικήσεις και πάμε από το κακό στο χειρότερο αφού εάν δεν είναι 600 άτομα στην καθαριότητα δεν μπορούν να λειτουργήσουν με 20 - 40 εργαζομένους. Λες και ο ιδιώτης θα προσλάβει όσους υπαλλήλους έχει η ΕΡΤ για να έχει άδειους τους 400 κάδους που έχουν να πλυθούν οι περισσότεροι πάνω από 3 χρόνια.

Φταίνε βέβαια και κάποιοι συνδημότες μας που δεν κατανοούν πως τα μπάζα που εναποθέτουν όπου βρουν θα μείνουν εκεί για τουλάχιστον ένα μήνα αφού οι υπάλληλοι της καθαριότητας φεύγουν και αυτοί διακοπές αφού έτσι ορίζει η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Και καλά κάνουν αφού και εδώ που είναι μεγάλη διαφορά δεν βλέπουμε. Μιλώντας με δημάρχους όμορων δήμων με διαβεβαίωσαν πως οι υπάλληλοι της καθαριότητας σε αυτούς είναι σχεδόν ίδιοι σε αριθμό με τους δικούς μας.

Το πρόβλημα με εμάς είναι πως έχουμε πολλούς "παροπλισμένους" συνδικαλιστές ή μονίμως ασθενείς που διορίστηκαν στην καθαριότητα εάν και με τα δικαιολογητικά που προσκομίζουν θα έπρεπε να είναι σε άλλες θέσεις αφού στην ουσία παρουσιάζονται ως ΑΝΑΠΗΡΟΙ!

Ότι και να πούμε σε ένα μήνα από τώρα όσοι φωνάζουν για τον εξαφανισμένο απερχόμενο δήμαρχο θα έχουν να λένε για τον νέο που θα τρέχει να προλάβει τον κάθε έναν συνδημότη μας που βγάζει τα σκουπίδια του θεωρώντας πως τα τέλη που πληρώνει τον  νομιμοποιούν να πετάει τόνους από σκουπίδια παντού και ανεξέλεγκτα.

Ευτυχώς στην γειτονιά που μένω έχουμε ευσυνείδητους και δεν έχουμε μπάζα ή σκουπίδια παντού. Όμως η εικόνα της πόλης ακόμα και σε πολύ κεντρικά της σημεία είναι απερίγραπτη και οι φωτογραφίες που δεχόμαστε θα γίνουν κολάζ με το οποίο θα υποδεχθούμε από εδώ ή και από άλλα ΜΜΕ την νέα διοίκηση που κάνει πως δεν καταλαβαίνει πως ο τομέας της καθαριότητας πρέπει ΑΜΕΣΑ να δοθεί σε ιδιώτη αφού 20 ή 100 προσλήψεις δεν πρόκειται να γίνουν μέσα στο τρέχον έτος και ίσως δεν γίνουν μέχρι και το τέλος αυτής της τετραετίας!

Άρα με αυτούς που είναι "λίγοι" και δεν αντέχουν θα συνεχίσουμε και όταν οι συμβασιούχοι και αυτοί χάσουν τις συμβάσεις τους , τα ποντίκια θα κόβουν βόλτες ανάμεσα στα σκουπίδια μας.

Εμείς εδώ θα είμαστε όσο αντέχουμε να ανεβάζουμε μπάζα , κλαδιά , σκουπίδια και κυρίως να φωνάζουμε πως δεν μπορεί να συνεχίσουμε κρατώντας το δημόσιο χαρακτήρα στον χώρο της αποκομιδής των σκουπιδιών αφού το να δουλέψουν για 1200 και 1400 ευρώ που παίρνουν κάποιοι στην καθαριότητα τους φαίνονται λίγα.

Και είναι εάν αναλογιστεί κανείς πως κάποιοι παίρνουν 2.000 ευρώ και δεν πατάνε ούτε στην υπηρεσία τους!

Αυτά βλέπουν και αυτοί (υπάλληλοι καθαριότητας) και λένε άστους να βρωμίσουν τους αλήτ@ς!!!

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: