ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κριτική που γίνεται στη νέα κυβέρνηση από αποδεδειγμένα δεξιές πένες είναι καλοπροαίρετη και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Η κριτική που γίνεται στη νέα κυβέρνηση από αποδεδειγμένα δεξιές πένες είναι καλοπροαίρετη και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα


Διαβάζω στο αγαπημένο μου Antinews τα όσα γράφει ο φίλος Ζήσης και οι συνεργάτες του για την νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη και απορώ πως κάποιοι βλέπουν συμφέροντα πίσω από αυτό.



Λες και το ΜΜΕ αυτό που έχει υπηρετήσει όσο κανένα άλλο Αρχές και Αξίες που μας κάνει να διαφέρουμε από τους αριστερούς έχει βαλθεί να χαλάσει το προφίλ του "ηγέτη" που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα υλοποιεί τον πρώτο μήνα κιόλας που κάθισε σε πρωθυπουργική καρέκλα.

Λες και οι επιλογές του που πληγώνουν κάθε δεξιό δεν είναι εκείνες που οδηγούν στην σκληρή κριτική , λες και το ρεπορτάζ είναι κατασκευασμένο για να θίξει τον "άμεμπτο".

"Συριζαίους με γραβάτες" αποκαλεί κάποιους και πολύ ορθώς ο κ. Ζήσης ο οποίος διατηρεί ένα ΜΜΕ με κόπους και θυσίες και χωρίς ουσιαστικά ποτέ να έχει δει μια ανταπόκριση από όλους αυτούς που κατέχουν καρέκλες προερχόμενοι από τις τάξεις τον μέχρι πρότινος υβριστών της παράταξης.

Θολά "ποτάμια" , νεόπλουτοι που έπαιξαν "μπάλα" με ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρηματίες εκ Ρωσίας που έβλεπαν στο πρόσωπο του Τσίπρα τον Πούτιν της Ελλάδας αλλά και Αγίες Οικογένειες που κρίνουν μια κυβέρνηση από την υπουργοποίηση ή μη συγγενικών τους προσώπων είναι σίγουρα οι καλύτεροι οιωνοί πως η νέα κυβέρνηση τα έχει θαλασσώσει σε πολλούς τομείς.

Μικρό και ευέλικτο δημόσιο προεκλογικά και μετεκλογικά διορισμοί και "Καρανίκες" παντού. Σταθερά κατά του λαϊκισμού αλλά μην στεναχωρήσουμε και τους δικούς μας συνδικαλιστές που περίμεναν 4,5 χρόνια για να επανέλθουν σε ένα ραχάτι που θα οδηγήσει και πάλι την χώρα ικέτη στα πόδια των δανειστών της.

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει εάν δεν μειωθεί η σπατάλη και βέβαια με ντροπολογίες υπαγορευμένες από τον ΣΕΒ η χώρα δεν θα βγει ποτέ από τα μνημόνια και την Επιτροπεία.

Η ΕΡΤ παραμένει ανέγγιχτη σαν ιερή αγελάδα και νέοι επιχειρηματίες ετοιμάζουν την γαλάζια εκδοχή της διαπλοκής μη βάζοντας το χέρι στην δικιά τους τσέπη αλλά στην δικιά μας.

Όχι δεν φταίει το Antinews ούτε ξαφνικά τρελάθηκαν ο Ζήσης και οι συνεργάτες του. Δεν φταίει ούτε ο γιαλός. Απλά και με την νέα κυβέρνηση συνεχίζουμε να αρμενίζουμε στραβά και θα πέσουμε και πάλι στα βράχια.

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: