ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάνουν ότι μπορούν για να με δικαιώσουν

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Κάνουν ότι μπορούν για να με δικαιώσουν


Η νέα δημοτική αρχή έχει βαλθεί να με επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας πριν καν αναλάβει. Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα πάντα είναι τέτοια που ετοιμάζουν για Υπεύθυνο Επικοινωνίας τον συνδημότη μας Θάνο Κατσώνη!



Μηχανολόγος - Μηχανικός με καμία απολύτως σχέση με τον ευαίσθητο χώρο της ενημέρωσης. Δικαίωμα τους βέβαια να επιλέξουν έναν συνδημότη μας με διαδρομή ΚΝΕ- ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δικό μου χρέος να επισημάνω εγκαίρως την λάθος επιλογή κατά την ταπεινή μου γνώμη βέβαια.

Και για να μην νομίζει κανείς πως δεν έχω και πρόταση εγώ θα επέλεγα τον συνδημότη μας Γιώργο Παπαμώκο που στήριξε την συγκεκριμένη παράταξη και πήγε δυστυχώς (κατά την ταπεινή μου άποψη) πολλές δεξιές και κεντροδεξιές ψήφους στην κάλπη που ανέδειξε ως δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη. Με πείρα από την θητεία του σε διευθυντική θέση στην ΕΡΤ και με πολλούς φίλους δημοσιογράφους.

Αλλά αυτοί αποφασίζουν εγώ απλώς προειδοποιώ πως η πόλη δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ σε εποχές Κιντή γιατί η πόλη διαθέτει δεξιό ΜΜΕ και οι οπαδοί του Σταλινισμού έχουν αρχίσει να υποχωρούν παρόλες τις αδυναμίες ανίκανων στελεχών της ΝΔ που έφεραν και την ήττα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Οι εποχές που το να είσαι Κνίτης ήταν must έχουν περάσει ανεπιστρεπτί , και βέβαια ο συνδημότης που πλέον ανήκει πολιτικά  στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για εμάς το θέμα.

Το πρόσωπο δεν μας αφορά εμάς τους δεξιούς , μας αφορά πως αυτή η πόλη είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα 12 χρόνια Κιντή ως μια μαύρη σελίδα για την Ιστορία της.

Γιατί εμείς που καταδικάζουμε και τον χουντικό δήμαρχο Κ. Δελλαπόρτα δεν νιώθουμε καμία υποχρέωση προς έναν δήμαρχο που πάλευε για να καταλύσει την Αστική μας Δημοκρατία ως μέλος του ΚΚΕ.

Το παραμύθι του δημοκράτη αριστερού δεν έχει δράκο . και εμείς είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά και να αποκαθηλώσουμε όλους τους μύθους για καλούς κομμουνιστές που τάχα αγάπησαν την πόλη και τους κατοίκους της.

Αυτά ας τα λένε όσοι ακόμα και σήμερα θέλουν να οδηγήσουν την χώρα μας μακριά από τους φυσικούς της συμμάχους και να την καταντήσουν κράτος - παρία.

Εάν υπήρχαν πολλοί Κιντήδες , σήμερα θα ήμασταν Βόρεια Κορέα και όχι μια χώρα του δυτικού κόσμου που ακόμα και χρεοκοπημένη είναι καλύτερη από κάθε κομμουνιστική χώρα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: