ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Κτηματολόγιο δεν καθιστά κάποιον ιδιοκτήτη εάν δεν έχει τίτλους ιδιοκτησίας

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Το Κτηματολόγιο δεν καθιστά κάποιον ιδιοκτήτη εάν δεν έχει τίτλους ιδιοκτησίας


Διαβάζω με ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ συναδέλφων όπου ισχυρίζονται πως όσα ακίνητα δεν δηλωθούν θα περιέλθουν στο Δημόσιο! Προφανώς δηλαδή εννοούν πως τα συγκεκριμένα ακίνητα στερούνται τίτλων ιδιοκτησίας γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως εάν κάποιος δεν δηλώσει το σπίτι όπου μένει μέσα όλη του την ζωή και δεν το δηλώσει θα έρθει το Κράτος να το διεκδικήσει!



Ένα Κράτος που έχει γίνει έτσι και αλλιώς συνιδιοκτήτης των ακινήτων μας με τον ΕΝΦΙΑ που εισπράττει και θα συνεχίσει από ότι φαίνεται για πολλές δεκαετίες ακόμα

Μαθαίνω πως ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνουν ακίνητα που είναι σε offshore εταιρίες και αναρωτιέμαι εάν θα κάνει κάτι η νέα κυβέρνηση για αυτό. Πολλοί μου λένε πως μέσα στο υπουργικό συμβούλιο θα ανακύψουν θέματα μέσα στο Σεπτέμβριο αφού κάποιοι υφυπουργοί της έχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν συνάδουν με την ιδιότητά τους και αναρωτιέμαι γιατί δεν είχαν ελεγχθεί καλύτερα για να μην γίνεται ξεφτίλα μια ολόκληρη κυβέρνηση.

Βέβαια κανείς δεν θα πέσει από τα σύννεφα γιατί τα συγκεκριμένα πρόσωπα είχαν απασχολήσει και πάλι τα ΜΜΕ αλλά για πιο "ανώδυνα" θέματα.

Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο πήγαν και τους "έδωσαν" σε ΜΜΕ που είναι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη και λογικά κάτι τέτοια θέματα είναι που αναδεικνύουν τα μέσα και φτιάχνουν το όνομα τους στην πιάτσα. Για κάποιους βέβαια τέτοια θέματα είναι μια ευκαιρία να βγάλουν κάποιες χιλιάδες ευρώ αλλά δεν νομίζουμε πως ο Σαββίδης έχει ανάγκη τα χρήματα αλλά την εύνοια της εκάστοτε κυβέρνησης για να συνεχίσει να κάνει ανενόχλητος τις "δουλειές" του.

Ίδωμεν εάν δεν το δούμε σε ΜΜΕ ιδιοκτησίας του Σαββίδη αλλά κάπου αλλού θα καταλάβουμε πως ο Ρώσος γέρνει προς τα δεξιά και περιμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του συγχωρήσει την πρόβλεψη πως δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός!

Μάλλον θα την αλλάξει τώρα και θα δει στο πρόσωπο του , τον Πούτιν της Ελλάδος όπως είχε πει για τον πρώην πρωθυπουργό και τον "έκαψε", αφού για τους περισσότερους Έλληνες και για τς πιο πολλές Ελληνίδες ο Πούτιν  είναι ένας δικτάτορας που καταδυναστεύει τον λαό του.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε, σας ετοιμάζω αύριο ρεπορτάζ για την πόλη μας με εμπλεκόμενους πρώην και νυν εργαζομένους στο δήμο μας που για πρώτη φορά σπάνε την σιωπή τους για πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μου ήταν καθόλου γνωστά και μάλλον ούτε και σε εσάς φαντάζομαι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: